Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selimi uyutmam gerekiyor. bende birazcik uzanayim, bugun ne giyindine yorumuna yorum yazdim hadi öptüm sizleri

selimi uyutmam gerekiyor. bende birazcik uzanayim, bugun ne giyindine yorumuna yorum yazdim hadi öptüm sizleri

kızlar daha once dusuruldugunde askerdekılerde etkılenmıstı ben etkılenır dıye dusunuyorummmCADIARZU
barbı gıttıgın mekan pek guzel bacımm
tezzamnda barbıme hayırlı bır eşşşş:Saruboceq::Saruboceq:
selaycımm bende mısafır geldımı kuru cay koymayı sevmem mısafıre hurmet dıye bısey vardır benım ıcın onemlıdır boyle seylerrr

oo hiç kimsecikler uğramamış bufün.. kelibeğim dediğin konuyu tam bilmiorum tatlım :S
bende gösterdiğim yere gittim geldim yorgunum bitkinim bgün sahuru ben hazırlıcam bide ayh :ecrin_bebek:

kimseler yok bugün hekes haftasonu moduna girmiş galiba
benim kayınvaldemler de sabah gelceklermiş neyse iyi oldu bugün çok yorulmuştum

barbim hoşgeldin mekan çok güzelmiş ya nasıl güzel geçti mi iftarın

selam kizlar kelebek, hande, barbi selam olsun dostlar ..
bende simdi hamurumu yogurdum ve sahur icin o pohocalardan yapacagim ama isim daha cok uzun sürecek mayalanmasi falan

kelebegim neler yaptin bugun bebelerin nasil..??
handem cok sevindim senin adina gelmemisler bugun dinlenirsin yarinda ilgilenebilirsin ..
huuu barbi nereye offline oldun bebegim

hosgeldın selaycımmma.s.
bugun elımde bez supurge gerısnı dusunn -tatlicadiarzu-
pılım bı ara bıttı bıraktım
aksam ıftardan sonr devap
bı dus aldım sımdık balkonda serınlenıyorumm:içelim:
cocuklara bayramlık ve kendıme tabııı bıseler bakmak ıstıyorum sıcaklar zorluyor CADIARZU
soyle evden sıparıs verebılevek bıseyım olsaydı
yada ucan halım hhe a.s.
esım bayramda gel 2 gun ızın var dıyor
bende ne yapsam dıye dusunuyorumm bilmiyorumkismile

ohh bugun hepinizin temizlik günüydü demekkk..
ellerine saglik kelebegim.
kiz alisveris icin insan seve seve cikar nevarki bunda
esin ankaradaydi demi
2 gün gitsen ne güzel hasret giderirsin iyi olur diye düsünüyorum

barbım gıttıgın mekan cok guzel yemek nasıl gectı hıc ayrıntı vermemıssın
kelebegım 9 aymıs,12 ay degıl heran cıkabılırmıs..
hayırlısı olsun ama unıversıte mezunlarının uzamasına hıc sevınmedım toptan askerlıgı dusursunler bence
esının yanına gıtmelısın bence 2 gun ne guzel vakıt gecırsınız canım
benım bugun hıc keyfım yok mıdem cok kotu ya usuttum yada cok tursu yedım bılmıyorum mıdem cok bulanıyor,atesımde var hafıften :çok üzgünüm:

gecmis olsun xgzimm.. bende tursu yedim ama bana dokunmadi...
insallah önemli biseyin yoktur bebegim, gittimi nisanlin ?? sizdemi kalacak ??
bende kalkiyorum pohocami yapayim artik

ohh mıs gıbı evlerımızz domestoss can yoldasımolumunekankayizsmile hıjyen hıjyennn hıjyendemı selaycımm
bende alısverıs yapmayı cok severım cocuklara gıtsem zor oluyor onları bıraksam onlar benı bırakmak ıstemıyorr ne zor can yoldasım olsaydı saatlerce ben gezerdım oda yanımda cocuklarla vakıt gecırırdı :1c
esım daha yenı gıttı azcuk ozlesın benııı:asigim:

usuttunmu fıstıgım zemuszemus
ıns cıkar ezgıcım :Saruboceq: yenı bıyerdenmı okudunn son durum ne bugun haber ızlemedımdee
selaya yazdım ama sanada yazayı esım yenı gıttı 10 oldu bıraz vakıt gecsınn yerimseniben

aynen kelebegim hijyen hijyen hijyen elimden gelsem kendimide koyarim domestoslu suya :1. koku takintim da var benim köpek gibiyimdir sinif sinif yapar dururum herseyi .1:

selaycım guzel kokuya bayılırm lavanta ozellıkle
mesela camasırlarım guzel kokması lazım
elbıse dolabımın ıcıne kokular koyarımmm mıs gıbım mutlu oluyorumm

selaycım guzel kokuya bayılırm lavanta ozellıkle
mesela camasırlarım guzel kokması lazım
elbıse dolabımın ıcıne kokular koyarımmm mıs gıbım mutlu oluyorumm

hehe bende kücük torbaciklar satiliyor onlardan koyarim

hamurumun mayasi daha gelmemis birazdaha takilayim buralarda.. daha bide yaptiktan sonra yarim saat bekletin diyor

xzgim yattinmi bebegim , birazcik süt icseydin mide agrisina iyi geliyor ilik süt ??

gecmis olsun xgzimm.. bende tursu yedim ama bana dokunmadi...
insallah önemli biseyin yoktur bebegim, gittimi nisanlin ?? sizdemi kalacak ??
bende kalkiyorum pohocami yapayim artik
gıttı ewıne bebegım bende ne oldugunu anlayamadım ama alperde cok kotu ateslenmıs ates dusurucu falan verdık bende sırkelı su yaptım ona kıyamam ya nasıl hıc sesı sedası cıkmıyor yuzu bembeyaz daha bu sabah yatarken resmını cektım hıc bıseyı yoktu smdı cok kotu :umursamaz:
anladım bıtanem ama fırsatları degerlendırmedım dıye uzulme
bugun haberlerde dınledım bende 2 yıldır konusuluyomus bu smdı basbug gıdıyor ya yerıne gelen 9aya ındırıcekmıs,usutmus olabılırım bebegım eyvahedigeldismile

aynen kelebegim hijyen hijyen hijyen elimden gelsem kendimide koyarim domestoslu suya :1. koku takintim da var benim köpek gibiyimdir sinif sinif yapar dururum herseyi .1:

sercanın amcası kaptan motorlamı ne ugrasmıs kır pas ıcındeymıs yengemde onu domestosla yıkamıs aklıma o geldı

yok bebegım yatmadım alpere bez koyuyodum
sut benı dahada kotu yapar bılıyorum

Kimsecikler yokmuu???
Alperede cok gecmis olsun minnosuma yediginiz biseymi dokundu ikinize birden yaa

bilmiyorum kı ben alper kadar kotu degılım
yattım ama uyku tutmadı bır gıyeyım bakayım napıyosunuz dıye
yaptınmı bebegım pogacanı??

Pohocalari migdeyr indirdim bile xzgim nasilsiniz??
Kelebek hanturks bebekler uyudunuzmu??
Tutim acaba geldimiki eve bugun geri donecekti
Ayburda fotolarini paylasmis hemen babyface im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…