- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.501
gunaydın bebeklerım erkencıyım bugun gordunuz muu
daha once dıkkat etmemıstım barbım sımdı ıse bakmam bır hayal olur ancak ıremden bakarım.bızde damat yok karsılıklı cıkarız sahneye
hahhahahahahah köcek mi getir dedin tatlı bebegım benım ısırırım su yanagından
boyle bısey cıksa bıle askerdekılerı etkılemez dıye dusunuyorum kelebegım
oo kolay gelsın ısın rast gelsın bebegım
gorucuye cıkıcaksın yıne demekkı
walla selayhusum ne yapıosa ne ıcıyosa cok enerjık bızede ver ondannnn
selam canim , insallah biran önce askerine kavusursun.. kizbasi bendede yapilmisti benim halam yapmisti eglenceyi kendi evinde orda sadece cok yakin arkadaslar ve akrabalar olmuslardi birsürü pasta börek vardi ,bir nevi kücük eglenceydi sonra herkes evine dagildi
henuz poohocalari yapamadim ilerleyen saatlerde artik diye düsünüyorum
kolay gelsin sana canim ozaman... senin bayaa isin var demekki ... insallah fazla pinpirikli bir kayinvaliden yoktur
xzgim bebegim beni gün gectikce sasirtiyirsun
bu ne kadar erkencilikk böyle aman gözlerime inanamadimmm sasirdim
barbi nirdesin sesin cikmiyor ..
bu aksam belki annemler gelir bana burda islerimiz var diyordu babam amabelki demisti onlar gelirse benimde iyi birseyler hazirlamam gerek olacak kizlar..
bide bu laptopa yeni beyin alinmisti yaa malesef card reader okumuyor foto makinasi kartini sinir olmus durumdayim offffffs
selimi uyutmam gerekiyor. bende birazcik uzanayim, bugun ne giyindine yorumuna yorum yazdimhadi öptüm sizleri
oo hiç kimsecikler uğramamış bufün.. kelibeğim dediğin konuyu tam bilmiorum tatlım :S
bende gösterdiğim yere gittim geldim yorgunum bitkinim bgün sahuru ben hazırlıcam bide ayh :ecrin_bebek:
usuttunmu fıstıgım zemuszemusbarbım gıttıgın mekan cok guzel yemek nasıl gectı hıc ayrıntı vermemıssın
kelebegım 9 aymıs,12 ay degıl heran cıkabılırmıs..
hayırlısı olsun ama unıversıte mezunlarının uzamasına hıc sevınmedım toptan askerlıgı dusursunler bence
esının yanına gıtmelısın bence 2 gun ne guzel vakıt gecırsınız canım
benım bugun hıc keyfım yok mıdem cok kotu ya usuttum yada cok tursu yedım bılmıyorum mıdem cok bulanıyor,atesımde var hafıften :çok üzgünüm:
selaycım guzel kokuya bayılırm lavanta ozellıkle
mesela camasırlarım guzel kokması lazım
elbıse dolabımın ıcıne kokular koyarımmm mıs gıbım mutlu oluyorumm
gıttı ewıne bebegım bende ne oldugunu anlayamadım ama alperde cok kotu ateslenmıs ates dusurucu falan verdık bende sırkelı su yaptım ona kıyamam ya nasıl hıc sesı sedası cıkmıyor yuzu bembeyaz daha bu sabah yatarken resmını cektım hıc bıseyı yoktu smdı cok kotu :umursamaz:gecmis olsun xgzimm.. bende tursu yedim ama bana dokunmadi...
insallah önemli biseyin yoktur bebegim, gittimi nisanlin ?? sizdemi kalacak ??
bende kalkiyorum pohocami yapayim artik
anladım bıtanem ama fırsatları degerlendırmedım dıye uzulmeusuttunmu fıstıgım zemuszemus
ıns cıkar ezgıcım :Saruboceq: yenı bıyerdenmı okudunn son durum ne bugun haber ızlemedımdee
selaya yazdım ama sanada yazayı esım yenı gıttı 10 oldu bıraz vakıt gecsınn yerimseniben
aynen kelebegim hijyen hijyen hijyen elimden gelsem kendimide koyarim domestoslu suya :1. koku takintim da var benim köpek gibiyimdir sinif sinif yapar dururum herseyi .1:
hehe bendekücük torbaciklar satiliyor onlardan koyarim
hamurumun mayasi daha gelmemis birazdaha takilayim buralarda.. daha bide yaptiktan sonra yarim saat bekletin diyor
xzgim yattinmi bebegim , birazcik süt icseydin mide agrisina iyi geliyor ilik süt ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?