Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy pardon gunaydınım ben o bolumu hıc farketmemısım
arastırıcam bunu ayburum ama benım bıldıgım mekanı kız tarafı tutarr
selayhusum ben senı burda olmadıgın zamanda goruyorum :asigim:

canım mekanı biz tutmuştuk zaten
sen msjında erkek tarafı mekan harici karışmıyomu derken ben sercanlar tutcak anladım
o yüzden öyle yazdım
biz mekanı tutmuştuk erkek tarafıda kuruyemiş ve içecek getirmişti kurupastalarıda biz almıştık

ben çıkıyorum artık kızlarr
öpüyorum kocaman
iyi geceler size
iyi geceler canim cikacagim bende dünden uykusuzum zaten
hehe Şeniz bende sana bende sana

ayburun kurban olsun sana
seni unutmak mümkünmü canım benim
bi anda kınaişine dalınca kusuruma bakmayın slm veremedim size
günaydınımada veremedim
ne olur affededin beniiiii:Saruboceq::Saruboceq:

neyse cok israr ettin affediyoruz birdaha olursa gözünün yasina bakmiyoruz ona göre heeee

ben kına ısını en yakın zamanda cozucem ınternetten arastırcam organızatorude bebegım yardımların ıcın tesekkurler yıne sorarım bebegım
kızlar ben ıznınızle cıkıyorum azıcık kıtap okuyayım annem modemı kapatmazsa gelırım yıne cok cok opuyorummmmmmmmmmm

iyi geceler canim cikacagim bende dünden uykusuzum zaten

hehe Şeniz bende sana bende sana

neyse cok israr ettin affediyoruz birdaha olursa gözünün yasina bakmiyoruz ona göre heeee
tamam selayım beni affettti yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bgn çok yoruldum yaaa

tamam canım inş gönlüne göre ayarlarsın
bende çıksam çok iyi olur sahur yapıp yatayım
misafrlerm sabah 7 gibi burda olurlar

kizlar bende gidiyorum artikk hepinizi öptüm ... yeyip yatacagim nasilsa tuvalete kalkiyorum ozaman yine su icerim artik ...

ayburum sanada kolay gelsin canim misafirlerinle ara ara ugrarsin artik

barbicim tekrardan yazayim belki diger mesaji mi göremezsin, mesajini birazcik gec gördüm o yüzden yazmadim geriye telefon yanindadir uykundan etmiyeyim diye .... artik yarin görüsürüz öptüm senide iyi sahurlar iyi günler

iyi günler türkiye

selayım facede sık sık olurum kuzenle foto ekleriz ama belki yanında kkya girmem aklinialirimsmile
öpüyom hepiniziiiii
iyi günler gurbet güzeli

Ayburum kiz sakaydi benimkisi no problem bebek
Barbim good morning boshayallersmile uyanmadiysan uyandirayim diye girdim
Yenianne sanada ii forumlamalar , biz forumladik bazimizda su anda horulduyor

selayhusummm bana ingilişçe bir mesaj gelmiş alaman nosundan.. ulan selaya bak türkçe yazmaya tenezzül etmiyi gecenin bi körü beni sözlük sözlük dolandırıcak didim

ezgim söylediğin şarkıyla burcu kınasının olduğu alana giriş yapmıştı damatla birlikte .. önce şarkı başlamıştı tam girerken konfetiler havalandırıldı ortaya vardıklarında şarkıyla birlikte karşılıklı oynadı ikisi ama mikemmel olduuuuu.. sonrada diğer kızçeler katıldı oyuna.. facedeki fotoğrafımın altındada o şarkı yazar hatta..

ayburum asortikliğe bak uleynn.. organizatörler falan.. burcunun çakma organizatörüde bendim..orkestra şefi gibiydim elimi kaldırıodum müzik başlıodu elimi kaldırıodum susturuodum.. hızlı hızlı işareti yapıodum müziği hızlandırıolardı.. elimi şıklatıodum adamlara ışığı kapatıolardı kına zamanı hahaha :roflol:n:roflol:

Canim ben anlatmistim yaa yeni hatta gectik numero ayni kaldi diye sana onu haber vermistir benim hattim / bende kahve icmistim yatmadan uykumu kacirdi sanirim yaptinmi sahurunu ottoman
Tuticanda yoldadir inmek uzere kastamonuya . Bana kocek getir dedim hediyelik

bende bu gavurların benle ne işi ola ki diye düşündüydüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kahveydi çaydı hiç uykumu kaçırmaz benim kafaya koydumu uyurum şükür

tutide kalp atışları hızlanmıştır şimdik güm gümm delikafadulden

ah keske herkes 6 ay yapsa ama cok zorr gel ıste anlasalım herkes 9 ay yapsın eşit olsun bence şekerımmm
ayrıca ezgım bende heyecanlandım sımdı kına sarkılarını dınleyıncee hem huzun hem sevıncccc:teytey::teytey:
ohhh sındık oynamak geldı ıcımeeeeee
bızlerdede gece kızbası yapılır kızın evınde gece kızlar kalır cok eglencelı olurrr

selay yaptınmı pugacayı koku geldı sankııkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gece internet gitti ya
selayhusum bu gece dayanamadım sahura kadar yattım uyudum valla sen iyi dayanıyosun uykusuz uykusuz ya

bugün akşam kayınvalidemler gelicek yaa çok işim var temizlik yapıcam kurabiye yapıcam ama başım acayip ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…