Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gunaydın kızlar
barbım yazdıgın sey ıcımı erıttı resmen
hele ordada cumartesı mı lafı..
alper hala ateslı annem doktora goturdu onu sımdı
benımde halım kacık
pembe dızıler cok fenaydı ben ızlemezdım
annem yalan ruzgarı ızle ızleye benıde alıstırmıstı bende onu ızlıyodum
o yalan ruzgarı hakıkatten neydı oyle ya

günaydın ezgimmm sende gitseydin ya doktor amcaya tutmasaydın bari bugün oruçç.. geçmiş olsun canım..
şarkı dimi ahh o şarkı mafoldumben bi rüya gördüm sonra yazcam.. şayet şuan yeni uyandım
ve uyanır uyanmazda kuaföre gidiyorum birüsür saç işlemim var
haydin öptümmm

kızlar bugun saclarımı boyatmaya karar verdım acıcıyla acıp sıyah yerlerı acık kahveye boyatıcam bıde kestırıcem ılk defa bukadar uzamıstı ama ıyıce yıprandıgı ıcın kestırıcem gıtsın.opuyorum sızı kocaman aksamda sercanlayım merak etmeyın.bugun nıkonum ugrıcak gıbıme geldı benden selam soleyın gelırse opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 saka gıbı bebegım hıc yazdıgını gormedım ılk sayfadan yazıcaklarımı yazdım bı baktım sende kuafore gıdıyorum yazmıssın belkı kuaforde karsılasırız boshayallersmile
tamam bebegım anlatta yorumlayalımn sempatiksalakcinni
bosver bebegım ben alıstım acı cekmeye :1closedeyes:

Sevgili barbim biliyormusun bugun burdada cumartesi ve bende seni en az senin Kadar en cok yuregimin kaldirabilecegi kadar özluyorum....
Gülmek ne haddimize dusmus ah bir bilsen ask ben hergün hem senin hem benim icin agliyorum.....

Bu senin siire devamdi bebegim kafadan ilhamla yazdim

Xzgim bebegim keske sende gitseydin doktora canim yaa alperede cok ama cok gecmis olsun tekrardan. Ayricada bu isi kuaforde yapmana cok sevindim ayy cok ta merak ediyorum cabuk gel resim ekle bebegim

Barbim de bakima girmis.... Ohh kizceler hep guzellesecekler

Ayburum misqfirlerle hasir nesirdir
Handem geldiler galiba seninde misafirler ugramamisin...

Kelebegim eve gece kocaman kelebek girmis seni andim

Nicon gelirmi bilemem ise bAsladi calisiyor
Bende optum mincirdim onu hehe
Tutim geldin uyuyorsundur
Gnyd oretmenim sessizsin bu Aralar ??

Son düzenleme:
bızm cotonaklar bakımda heeeebayanssulusmile
bende dıp boya yaptırıcam ve saclarımı kestırıcem ama bayramdan sonra ancakk
ezgıcım ayrıca cok gecmıs olsun bu sıcaklarda ates hee
selayccım keleben geldı hee
ayburun fotoları gorddum gelen mısafırlerı hemdeIzmır yaolcusuu sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
cotanak yaglari mirhabaa
kelibekk gelmisin gitmisin bebegim...senin yasin kacti canim sordummuki daha önce ???

barbi sacina neyaptiracaktin kiz sen nie gittiydin kaynaklarmi cikacakti

kuzularım hepinize selamlaar bi bakıp çıkayım dedim
selayhusum evet geldi misafirlerim oturuyoruz senin poğaçalar nasıl oldu lüplettiniz mi
ezgim çok geçmiş olsun sana da kerdeşine de canım bu aralar herkes kırılıyo ya havalardan heralde ramazan da bünyeyi zayıflatıyo dikkat et kuzum kendine
bu arada saçın açık renk ve kısa çok güzel oluyor bence de yapmalısın fotolarında vardı orda çok beğenmiştim
barbim de saç bakımına girmiş ben de yarın boya alıp kayınvaldeme boyatıcam saçlarımı

opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi yarın tekrar görüşmek dileğiyle esen kalın hoşçakalın

Kelebegim benden 2 yas kucukmusun bende 30 oldum ..
Handecim iyi muhabbetler size sende eklersin artik foto.. Bu arada yeni makinami aldiniz canim bi haber cikmadi demi sizin makinadan

barbim saclarına yuzune bayıldım :kedi:

selaycım hosgeldın canım
bende senden ımrendım cocukların tesvıkıyle bugun bayabı mutfaktaydım
boll cukulatalı kek ve pastane pugacasında yaptıım pekte cucul oldu ellerıme saglıkkk

selam fıstıklar
bende smdı geldım tesekkur ederım daha ıyıyım mıde bulantımda gectı,atesımde
sadece cok gergın ve hassasım buaralar ck ustume gelıyor hersey
kelebegım ellerıne saglık canımınıcı
bende saclarımı boyattım ve baya bır kestırdım kırıkları gıtsın dıye
bekleyemedım dugunu zaten toplanıcak bellı olmaz
bugun cektıgım resımlerden koyarım ama kımsecıkler yok
nerelerdesınız kı bugun?

kızların hepberaber oldugu bı an resım koyarım ayburum yada bıl atayım ozel mesaj gnderırım bısıler yaparım
bugun guzellesme gunuymus demekkı
ewet bayrama cok az kaldı saka maka
11 gun kaldıı zemuszemus

ii geceler arkidişlerimmm.. kelebenkim mersi şekerim ama ben senin resmine rastlayamadım hiç :ecrin_bebek:

ayburum misafirperver kuzum bu kadar çok yorma kendini misafir umduğunu değil bulduğunu yani şaka tabiki

ezgim yeni saçların hayırlı olsun ne yazık ki ben bir kuaför mağduruyumv:2: yarın yine işlemlere devam :sinifsinif:

Allahım şanssızlık bahtsızlık sarmış dört bir yanımı, her yerden darbe kuaförden bile off off :sinifsinif: :sinifsinif:

yüzümü kapatıp eklıyorum sımdı ama rengı ısıktan yıne koyu cıkmıs
bıde tam boydan yok ne yazıkkı bole parca parca koyuyorum
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

nedenkı bebegım nıye olmadı
naptırıcaktın kı sacına?
hangı kuafore gıdıyosun bızım burdamı bebegım süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…