Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgimmm canım gittim annemle ama olaylar o kadar arklı gelişti ki maaşallah sübhanallah ailesi ile tanıştım annesi süper bir kadın sürekli canım diye hitap etti bana babası kızım dedi annemle annesi tanışmak istedi planlar değişti sabah - akşam yemeği yedik ailecek annesi otobüse binene kadar yanlız bırakmadı bizi benimki desen zaten alem ailesinin yanında o kadar rahatki biz evlenicez dedi benim askere gelmemin en büyük nedeni evliliği kolaylaşırmak dedi bir sürü olaylar ama güzel olaylar rabbim herkesin işini kolaylaştırsın...kayınvalidem diye söylemiyorum ama 10 numara bir kadın hem çok hoş bir bayan hemde çok anlayışlı gözlerimin içine bakıp gülüyor o kadar memnun oldu ki anneme defalarca teşekkür etti bizi böyle bir günde yanlız bırakmadığınız oğluma destek olduğunuz için diye hayırlı olsun şimdiden dedi...
şuan aşkım ailesiyle otelde kalıyor hatta ilk gün annesi bizim içinde otelde oda ayarlamış fakat biz kalmayacağımız için orda başka asker ailesine verdiler odayı...
kısacası herşey çok güzeldi aşkımı gördüm hasret giderdim yanlız bizi üzen tek şey acemiliği normalde 17 eylülde bitiyordu uzamış 27 eylülde dağıtıma ayrılıyor askerler...koğuşunda bir çocuk varmış otobüs firmasında çalışıyormuş ankaraya gidicek olan askerlere otbüs ayarlamış benimkide ankaradan istanbula aktarmalı geleceği için ankaraya gidicek 1 hafta kalıp ağrı ya geçecek...şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım...

komutanları siz misafirmizsiniz demiş kısa dönem oldukları için iyi davranıyorlarmış...benimki avukat olduğu için komutan benimkine avukat diye sesleniormuş =)
tören bitti her bölük için tabela yapmışlar askerleri bulmak kolay olsun diye gittim benimkinin bölüğüne baktım yok başka bir askere sordum dedim 4.cü bölük nerde diye dedi bende 4.cü bölükteyim ismi ne dedi söyledim asker çocuk oooo avukat beyi arıyorsunuz siz dedi arkadaşım o benim gelin götüreyim sizi dedi götürdü bnimkine sesleniyor avukat avukat diye benimki meğer hani tören bitince aileler dışarı çıkarıyor ya iza atmak için birliğe girmiş annesi ile neyse benimki bir çıktı koşa koşa bir kucakladı beni döndürüyor herkes bize bakıyor aşkımmmmmmmmm diye bir bağırdı ben zaten boynuna atladım bırakmıyorum asker arkadaşları diyorki hadi gözün aydın dolaptaki resmini değil gerçeğini öpüyorsun diye hahahah

tutim cok ama cok mutlu oldum anlattıkların okadar guzel kı
ınsallah hep boyle gıder yuzun hep boyle guler bıtanem benım
ayy hem mutlu oldum hem duygusallastım

xzgim çok teşekkür ederim canım iyiki gitmişim onun için herşeye değer...annesi otelin lobiside oturuyoruz hep beraber dediki annesi siz niye burda oturuyorsunuz çıkıp gezsenize dedi hemen çıktık gezdik alışveriş yaptım =))))

tuticim çok sevindim bende canım
iyiki gitmişsin ailelerde tanışmış çok güzel olmuş
allah sonuna kadar gönlüne göre versin canımm

annesınede sevındım bebegım
cok onemlı cunku kayınvalıde
ordada alısverıs yaptın ya helal olsun sana

ehehe napim xzgim uzun bir elbise giyip gittim belli zaman sonra etekleri elimde toplamak zor gelmeye başladı bende alt-üst almak istedim iyikide almışım rahat rahat gezdim aşkımla...

barbım bu haftaıcı hangı gun musaıtsın?
yıne taksımde bulusalımmı ısyerıne yakın sonucta
benımkısıde basbasa kalmak ıstersenız ben gelmem yemege dedı
yemekten sonra kahve ıcmeye gelırım dedı
buarada tutım sende bostasın suanda sende gel sende gel sende gel sende gelll

sen boyle heveslı heveslı mutlu anlatıyosun ya
benımde yuzumde guller acıyor
kendımı cok anac hıssettım

=) canım gülen yüzün hiç solmasın ne mutlu bana yüzünde tebessüm bıraktıysam =)
buluşma işine sıcak bakıyorum çok geç bir saat olmaz ise neden olmasın ? çünkü biliyorsunuz karşıda oturuyorum ben =)

iftar diye düşünmüştük tutim çok mu geç olur :kedi:

ayhh tuutim gelmiş, okudum ve okudukça yüzümde güller bi açtı bi açtı sorma .. çok çok çook sevindim bebişim.. Kayınvalidenin iyi olmasına da kat be kat sevindim, anlatıığın herşey peri masalı gibi gelişmi, hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun .. ohh be zemuszemusopuyorumnanaktan

ezgimm salı hariç hergün misaitim çarşamba olur perşembe olur fark etmez canım.. tımam biz iftarımızı edelim sercanda kaffe içmeye gelir sonra, ayyy tutiş gel sende taksim sana müsait bi yer

kuaföre 11de gittim 16:30 da çıktım , istediğim renge ne yazıkki kavuşamadım ama olsun karamel kumral gibi bir renk çıktı ortaya, kaynaklarımında boyunu kestirdim daha doğal oldu.. 2 gündür kuaföre yaşıyorum nerdeyse , çalışanlar falan bana baya bir alışmışlardı arkamdan ağlıcaklardı çıkarken nerdeyse dermişim

bakkal amca bakkal amca
unun varmı?
var, var
şekerin var mi?
var, var
yağın var mi?
var, var
ne duruyorsun helva yapsana, helva yapsana, helva yapsana :sm_cool: :teytey:

bugün canım o kadar çook un helvası çektiki anama yalvardım saolsun yapcak bana

ımmmmm şunlara bakınn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam kıslaar benim misafirlerim hala bizdeler yarın sabah gidicekler
ezgim nasıl oldun iyileştin mi canım kardeşin nasıl daha iyidir inşallah
saçının kesimi çok güzel olmuş ama resimde renk çok belli olmamış ışıkta bi resmini de koy görelim bebeğim
tutim hoşgeldin yazdıklarını okuyunca çok sevindim canım ben demiştim ama dimi :dance: sevdiğin kişiden ailesini az çok anlarsın ve anlattıklarına göre de sana karşı çok iyi olacaklarından emindim canım çok çok güzel olmuş
Kelebegim benden 2 yas kucukmusun bende 30 oldum ..
Handecim iyi muhabbetler size sende eklersin artik foto.. Bu arada yeni makinami aldiniz canim bi haber cikmadi demi sizin makinadan
selayhusum sen nerelerdesin, eski makinadan bişey çıkmadı ya yeni makina aldık canım koyduğum son iki resmi onunla çektim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…