- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.781
askıtom guzel gamzelım ınsallah turkıyeye geldıgınde yıne toplasırızoy oy kimler bulusmusss...
tuti de olsun yaniniza iyi tadinizdan yenilmesin.. masallahh.. allah muhabbetinizi arttirsinn..
sercanımı yatırdımgüzeller ben yatmak için izninizi istiyorum....çok yoruldum bugün...
rabbim hepinize rahatlık versin oruç tutanlar için allah kabul etsin....
sağlıkla esenle kalın...
xzgim sende enişteyle ilgilen adamcağız kk yı hackleyecek yakında =))))
selayım ballı annem selimişimi öp benim için
ayburum beni bugün saolsun çok güldürdün 84 model diyerek =)))
burda olmayan diğer arkadaşlarımıda saygı ve selamlarımı iletiyorum....
hepinizi kocaman seviyorum....
allahım korusun hepinizi....
şafak:138
(rabbim bütün askerlerimizi korusun amin...)
ne guzel yazmıssın ayburum gozlerım doldu okurkenbu topiğe ilk beni ilk sizin sıcaklığınız ayrım yapmayışınız çekmişti
aradan zaman geçti kaynaştık dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştık :1hug:
ve en önemlisi hepimizi eşit tuttuk aramızda özel bağı olan dostlukları kıskanmadık aksine takdir ettik ve devamını istedik:lepi:
asla birbirimize darılmadık trip yapmadık Şeniz
topiğimize gelen herkesi aynı sevgi ve samimiyetle karşıladık a.s.
işte bu yüzden ben sizi çok sevdim:asigim:
Rabbim nazardan korusun bizleri
cok buruldum ben duruldum .. sizin yine imkaniniz var askitomla bizim böyle bakiyoruz
askitom bir baktimda sizin orasi bize bayaa uzak yaaa ancak teyzemlere falan gelirsem fulda tarafina birazcik yaklamis oluyuroum ama sadece birazcik
tutim iyi geceler canim allah rahatlik versin
ayburum canim benim senin sevecenligin yetiii zaten
barbivekenim coktan yatmis, hanturksümde dayanamadi gitti
bugun reklamlarda bu elbiseyi gördüm nasil acaba sizin fikrinizi alayim dedim cok fazla renk giymiyorum ama bunun renkleri sade birbirine cok yakismis gibime geldi elbiseyi canli görmedim henüz
inşallah ayburum benim şafak yanlız benimkine tam uyuyor heee 01 adana haha adanalı olduğu için ait olduğu yerde askerliği bitiyor...
allah izin verirse benimki şafağı bitirirse kk da eğlence düzenleyecemkaydirigubbakcemile3
insallah diyorum da.. seneye bebe olucak sonra bebelerle bodruma fln gitmeyi düsünüyoruz.. istanbul 3 sene hayal gibiyasakkelime:1no2:aşkitom inşallah tr ye geldiğinde bizlerlede buluşmak için fırsatın olur bebem...
ben izninizle yatıyorum canlarım...iyi geceler tekrardan...
cok buruldum ben duruldum .. sizin yine imkaniniz var askitomla bizim böyle bakiyoruz
askitom bir baktimda sizin orasi bize bayaa uzak yaaa ancak teyzemlere falan gelirsem fulda tarafina birazcik yaklamis oluyuroum ama sadece birazcik
tutim iyi geceler canim allah rahatlik versin
ayburum canim benim senin sevecenligin yetiii zaten
barbivekenim coktan yatmis, hanturksümde dayanamadi gitti
bugun reklamlarda bu elbiseyi gördüm nasil acaba sizin fikrinizi alayim dedim cok fazla renk giymiyorum ama bunun renkleri sade birbirine cok yakismis gibime geldi elbiseyi canli görmedim henüz
canim benim selimi istedigin kadar mincir kiskanmam sizden ben oda bir simarirki yüz hareketleri hemen degisir...sende gorememıstım ama alıntılayınca gordum
harıka bır elbıseymıs selayhusum
nan sanada cok yakısırrr
canim elbise fussl da
elbise güzel.. nerdeymis bu.. ben bu tarz seyleri alirim koca göbüsümle motiföerini yaya yaya giyerim :roflol:
fulda nerde ki kuu-. frankfurttan ötede galiba..
aslinda ucak biletleri cok ucuz biliyonmu. münihte bulusalim. 29€ ucak bileti :))
anam renkler çok uyumluuuuu bence çok tarz bir elbisee yeni aldığın çizmelerlede çok tarz olursun kuşum ben beğendim arada canlı bir şeyler giymek lazım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?