- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.821
anaa ben ağda ve manikür temizliğinden bahsettiydim kız evi de mi temizledin yine vay hamarat hatun, yaa evet ben de geçen hafta sildim camları yağmur yağdı battı zaten ne zaman cam silsem yağmur yağıyohandecim sorma ya benim temizlik bitmiyo camlarım battı yağmur yağdı diyee offff mafoldumben
off off inşallah ne güzel olur yaa :Saruboceq:ewet ewet bayramdan sonra ama gunduz vakıt cunkum ayburumda gelsın
hem bayramdan sonra hanturkumde ıstanbula gelıcek
gunaydımda gelırmı kı acaba bızımle bilmiyorumkismile
aynen katılıyorum ben de kasıntı birileri olmamasından çok mutluyum burda gerçekten özellikle ben dobrayım diyip birbirine laf sokan insanlar yok iyi de kötü de samimiyetle ve güzellikle anlatılıyor
sızde en cok sewdıgım seyler hıcbırınız kasıntı degılsınız
bırbımızı samımıyetle sevıyoruz
barbımdekı resımlerden en son sarılıp opusuyorduk
:lepi: son kelimesine kadar katılıyorum ayburumbu topiğe ilk beni ilk sizin sıcaklığınız ayrım yapmayışınız çekmişti
aradan zaman geçti kaynaştık dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştık :1hug:
ve en önemlisi hepimizi eşit tuttuk aramızda özel bağı olan dostlukları kıskanmadık aksine takdir ettik ve devamını istedik:lepi:
asla birbirimize darılmadık trip yapmadık Şeniz
topiğimize gelen herkesi aynı sevgi ve samimiyetle karşıladık a.s.
işte bu yüzden ben sizi çok sevdim:asigim:
Rabbim nazardan korusun bizleri
son kelimesine kadar katılıyorum ayburum
herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor kimse kimseye darılmıyor darılmasını gerektirecek konuşmalar da geçmiyor zaten iyi ki girmişim buraya iyi ki varsınızvarsınız Şeniz
tesekkurler gunaydınım
sende ıstanbuldasın gunduz bulusmasında sende gelırsın canım
askıtom kolay gelsın ve ıyı gecelerrr
insallah üzerimdede begenirsiniz canim bakalim sempatiksalakcinni tesekkür ederim
aynen öyle
hemen farkettim ve cevirdim olayi yoruma bagladim isi
:roflol::roflol::roflol:
gnydncım ben daha seni yeni gördüm iyi geceler canım
gnydncım ben daha seni yeni gördüm iyi geceler canım
hehe bende bazen sonradan görüyorum , diyorum ayipmi oldu acaba arkadaslara hic takmiyormus gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evet ya ben bi saat gitmiştim 3 sayfa ilerlemiş o aradaselayım hiçte öyle düşünme çoğu zaman bende toptan slm veriyom
ayrımcılık olduğundan değil
ben artık kaçıyom
sahur hazırlamalıym
sabah barbim bize kızcak çok ilerledik diyeeyvahedigeldismile
iyi uykular Şeniz
bende sahurumu yapayim yarin beni zorlu bir gün bekliyor alisverise cikacagim selimle
arabasinda oturmuyor cünküü..
bugun oda benimle nerdeyse bütün ayakkabilara bakti.. disarda bir özelligini kesfettim aldigi seyi geri götürüp ayni yere koyuyor ama evde dagitmayi seviyorbugun yasli teyzeler durmuslar onun bu hareketlerini izliyorlar kendi aralarindada ne kadar akilli herseyi geri yerine götürüyor diyorlardi dedim icimden siz bunu birde evde görün
ama bazen isgüzarligi evdede tutuyor mesala masa üzerindeki kirli kasigi alip cekmeceye koymak , veya benim actigim dolap kapagi veya cekmeceyi daha elim icindeyken $akkk diye kapatmaya calismak
birde bir özellik daha bunu evdede yapiyor kilim yollun vs bir ucu bükülse gecerken onu düzeltipte geciyor :1. idial koca adayi hehe
cenem düstü gece gece kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?