Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

gurbette çalışmakta zor iş desene eskiden burda sefer tasları vardı aklıma o geldi
gavur einde herşey yiyilmiyoki
selayım yanlışlıkla ne yazdın bakem
xzgicim bakalım mail adresini deneyecekmi

handecim sorma ya benim temizlik bitmiyo camlarım battı yağmur yağdı diyee offff mafoldumben
anaa ben ağda ve manikür temizliğinden bahsettiydim kız evi de mi temizledin yine vay hamarat hatun, yaa evet ben de geçen hafta sildim camları yağmur yağdı battı zaten ne zaman cam silsem yağmur yağıyo
ewet ewet bayramdan sonra ama gunduz vakıt cunkum ayburumda gelsın
hem bayramdan sonra hanturkumde ıstanbula gelıcek
gunaydımda gelırmı kı acaba bızımle bilmiyorumkismile
off off inşallah ne güzel olur yaa :Saruboceq:
resimlerinize bayıldım ezgim ne güzel poz vermişiniz kız çotanaklar sizi

sızde en cok sewdıgım seyler hıcbırınız kasıntı degılsınız
bırbımızı samımıyetle sevıyoruz
barbımdekı resımlerden en son sarılıp opusuyorduk
aynen katılıyorum ben de kasıntı birileri olmamasından çok mutluyum burda gerçekten özellikle ben dobrayım diyip birbirine laf sokan insanlar yok iyi de kötü de samimiyetle ve güzellikle anlatılıyor
:lepi: son kelimesine kadar katılıyorum ayburum
herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor kimse kimseye darılmıyor darılmasını gerektirecek konuşmalar da geçmiyor zaten iyi ki girmişim buraya ve iyi ki varsınız Şeniz

ayburum gnydcigima yazacagim mesaji oraya yazmisim
saskin yaman beni

xzgim ŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz aynen efenimm aynen

tesekkurler gunaydınım
sende ıstanbuldasın gunduz bulusmasında sende gelırsın canım
askıtom kolay gelsın ve ıyı gecelerrr

inşallah canım benimm

insallah üzerimdede begenirsiniz canim bakalim sempatiksalakcinni tesekkür ederim

beğenmezmiyiz inceciksin maşallah

aynen öyle
hemen farkettim ve cevirdim olayi yoruma bagladim isi
:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selayhus kız yazımı düzeltemeden alıntı yapmışın kaydirigubbakcemile3
elbiseyi çok beğendim canım mutlaka almalısın sana da çok yakışır eminim çok karışık göz yoran renkler yok rahatsız etmez bence seni kuşum

handecim benim temizlik faslım hiç bitmez evde boş kalmaktan heral
Allahtan kk varda eskisi kadar çok yapmıyom
arkadaşlığımız için hepimiz aynı fikirlerdeyiz ne güzel zaten öyle olduğu için vazgeçemiyoz birbirimizden
hepimizi ayrı ayrı seviyoz kimse sevgi hesabı yapmıyo neden beni ondan daha az yada daha çok seviyon diyeolumunekankayizsmile
xzgim adresin hayırlı olsun

gnydncım ben daha seni yeni gördüm iyi geceler canım

hehe bende bazen sonradan görüyorum , diyorum ayipmi oldu acaba arkadaslara hic takmiyormus gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selayım hiçte öyle düşünme çoğu zaman bende toptan slm veriyom
ayrımcılık olduğundan değil
ben artık kaçıyom
sahur hazırlamalıym
sabah barbim bize kızcak çok ilerledik diyeeyvahedigeldismile
iyi uykular
Şeniz

yok selayhusum ayıp olmaz ya herkes birbirini biliyo gerideki yazılara bakarken bazen kim gelmiş görünmeyebiliyo bide sayfa yenilemek gerekiyo ya o arada da kaçıyo

evet ya ben bi saat gitmiştim 3 sayfa ilerlemiş o arada
afiyet olsun canım ben de yemeği hazırladım bilgisayarın başına oturup yiyiyom bide tv yi açtım korku filmi seyrediyorum eyvahedigeldismile

bende sahurumu yapayim yarin beni zorlu bir gün bekliyor alisverise cikacagim selimle
arabasinda oturmuyor cünküü..
bugun oda benimle nerdeyse bütün ayakkabilara bakti.. disarda bir özelligini kesfettim aldigi seyi geri götürüp ayni yere koyuyor ama evde dagitmayi seviyor bugun yasli teyzeler durmuslar onun bu hareketlerini izliyorlar kendi aralarindada ne kadar akilli herseyi geri yerine götürüyor diyorlardi dedim icimden siz bunu birde evde görün
ama bazen isgüzarligi evdede tutuyor mesala masa üzerindeki kirli kasigi alip cekmeceye koymak , veya benim actigim dolap kapagi veya cekmeceyi daha elim icindeyken $akkk diye kapatmaya calismak
birde bir özellik daha bunu evdede yapiyor kilim yollun vs bir ucu bükülse gecerken onu düzeltipte geciyor :1. idial koca adayi hehe

cenem düstü gece gece kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN ÇOTURDAKLARR amanda aman neler neler yazılmış kaynatılmış kuuu, hepsine tek tek cevap vericiimmm fekat bugün toplantım var ve toplantıya katılazaimmm öğlen yada öğleden sonra gelirim herhall, yorumlar , cevaplar, hissiyatlar, öpücükler, sevgiler o zamannn.. bekleyin beni anacımm zemuszemus

güzel günler hepimizin olsun selayım
selimimne tatlı yaramazlıklar yapıyomuş tertip düzen hastası benim gülen suratım maşşallah
ama anneciğine şakkk diye dolap kapağını kapatpma olayına gelince oyun oynuyo heral yoksa annesine zarar vermek istemezopuyorumnanaktan
barbim bekliyoz senikaydirigubbakcemile
bgn dışarı çıkcam bankada işlerim var
kkdan bi arkadaş geçen sene benim yardım topiğim vardı rahmetli olan apartman görevlimizin eşine para gönderdi onu alıp teslim etcem

hahahaaa lokumm bu çocuk yaa
maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…