Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hmmmm çok beendim selayımmmmmmm güle güle kullan tatlımmm..
ayburum sende bendenmişsin yakın tarihe kadar =))))))

kızlar ben çıkıyorummm taksimin yolları taştan xzgim beni çıkardı baştan kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm siziii , gece gelişmeleri yazarız

iyi bulusmalar diliyorum cancanlar ne güzel hem seviniyorum hemde kederleniyorum o sehirde olamamaktan ..

ayburum sefan olsun canim dün sana demeyi unuttum bende en yakin zamanda gidip yaptiracagim manikürümü kisin pedikür e gerek duymuyorum oda yaza dogru ayagimi kisin kim görcek

ben geldım ama çıldırmak üzereyim benim laptop çok kasılıp ısınıyor format lazım ama içindeki resimleri kopyalamam lazım...birde format cd si bulmam gerek...laptop rahat vermiyor bu yazıyı yazmak için tam 10 dk bekledim...minibook alsam ektra masraf çıkarmak istemiyorum şimdi babama bir süre aranızda olamayabilirim eğerki laptop çok kasılırsa...
bizim hatunlar buluşuyorlarmış iyi eğlenceler güzelliklerim bir dahakine bende orda olcam...
selayım pappilerini güle güle iyi günlerde kullan cnm...
ayburum manikür deme bana bir keresine evde kendim yapayım dedim ucu sivri olan aleti etimin içine soktum çekiom çekiom çıkmıyordu eczaneye gittim kadın bayıldı saplanmış bir halde görünce bir dahada manikürmü asla yapmadım...

tuticanim hosgeldin bebegim... sana demistim usb flas belleklerin büyüklerinden al bitane ekle resimleri diye bence hemen yapsan canim bunu yoksa gidebilir resimler cok kötü olur oyle bir durumda

SAGOL gnydcim iyileri senin olsun
sorma gitsin bu bilgisayar olayini bilgisayarin sucu yokmus kk banlamis ip i :)

Hanturkscum gelmedi bugun rejisorun sandalyesine oturdu kalkamadin heralde kiz

Bebislerim yemek yiyordur
Kelebek bi var bi yok

selayım çizmelerinin aynı modelinden benimde ar ama kemersiz modeli
ben çok seviyorum hayırlı olsun
tutim nedir ya şu pcler çektiğimiz manikur facian çok kötüymüş
kelebeğim nerede acaba
günaydın örtmenizde geldi
hande bgn piyasada yok

biraz önce barbi ve xzgimle konuştum
hava buz gibiymiş donuyolarmış
kapalı mekan arıyolarmış
sercan eniştede onlara eşlik etmiş
kulaklarımızı çınlatıyolarmış opuyorumnanaktan
hepinize çok slm söylüyolar
sesleri çok güzel geliyodu

ohh allah muhabbetlerini arttırsın...sorma ayburum ya benim şu yaşıma kadar değiştirdiğim 4 cü laptop olcak nefret ediyorum teknolojiden...

ohh barbimmmm allah bozmasın muhabbetinizi bir dahaki sefere gelecem bende...evet ya çok soğuktu bugün...dondum wallaha...

aminnn bebeim. mutlaka gelll gell gelll dostluğumuz pekişsinnnn :asigim:

uff sen bizdeki toto donmasını bi görseydin sercan ezgi ben polar örtülerle oturduk :smiley-cool:

gelcem balım gelcem...
o derece soğukmuydu sizin otaraf gerçi bizim burasıda soğuktu ama sanırım hareket halinde olduğum için o kadar çok üşümedim sanırım...ama dediğin gibi oturunca insan hissediyor...
xzgi gelmiycekmi topiğe ...

nirdeeeeeeeeeeeeee bu millet nirde bu topiğin demirbaşlari he nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
askerliği uzatacaksınız hepinizin şafağına el koyacağım (barbi hariç) 1234567 gün şafak sayacaksınız ona göreeee

xzgim sercanlara gitti canım bu gece orda kalıcak yarın dolapçılarmı ne gelecekmişte..
kızlardan haberim yok mettapım aradı selamlarımızı iletmiş zaten saolsun =))
selayım selimotonun peşindedirrr
benimde nasıl uykum geldi nasıl.. bu gece erken yatiyim bari sahurdan sonra hiç uyuyamıyorum çünkü =( dön dön dur yatakta pfff..
iyigeceler tutimm .. şafakkların çarçabuk atar inşallah bebeimmm

barbim tamam güzel kuzum iyi geceler sana güzel rüyalar canım...güzel dileklerin için teşekkür ederim balım amin saolasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…