- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #9.001
anlat anlat dıcektım anlatmıssın kelebegımezgıcım sana derım bı ara sekerrr:lepi:
ayrıca dert etme dugune var daha dert etmeopuyorumnanaktan
bende hayatta ızleyemem selaycım korku fılmı hanturks su tablolarının fotoları varmı sekerrbilmiyorumkismile
ask ve maceraa
yaaa o resımler ne oyle hele son koydugunn yetenegım benım harıkasın handemmtamam canım bitirince ilk iişim buraya koymak olcak
aa çok sevindim yapıyo musun resim peki hobi olarak devam etseydin bırakmasaydın
allah sabırlar versin canım yaa annesine ne zordur allah kimseye göstermesin evlat acısı
eylül sonu geç olmuş hakkaten ama tadilat bir ayda içinde tamamlanırsa yerleşme işi kolay onu o kadar dert etme herşeyin hazır olcak nasılsa bozma moralini canım iyi düşün hep ki iyi gitsin işler
avatarımdaki resim benim kelebekcim geçen sene sattığımız da venedik resmiydi selayhus a söylemiştim onu koyayım bak buraya
barbımm harıka bır tatıl sızı beklııyor tahmın edebılıyorummezgimm içim dağlandı resmen kız :gitme::teytey: :teytey:
bu arada telefonum çaldı bi baktım burcunun türkiyedeki vodafone numarasından aranıyorum bi açtımm burcu.. tr ye gelmiş .. haftaya gelcek sanıodummm süprüzzz olduu, bu akşam ona uçuorumm LİLİLİLİ
yanlıs alıntı oldu ama bosver selayhusum sempatiksalakcinnibarbisim burcu gelmis senin icin nede iyi olmustur yaa buna cok sevindim iste sana doping yapsin moral yüklesin lütfen gitmeden önce canim iyi hasretgidermeler
hosgeldın cankızzzzslm conatak kizlar kaydirigubbakcemile3
:kedi: oyy bılırım o duyguları tutımmselayım o oyu ben werdim sana heheheheeh =))) değerimi bil bir oy 1 oydur üleeee...
ayburum wawww amcanın oğlu süpermiş tasarım konusunda bende ev mobilya tasarımında biraz yetenekliyimdir çok param olsa neler yapcamda peeeeeeeh artık kendi evime...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr aşkıma ulaştım aradım bir asker çıktı askere kardeş dedim ben 3 gündür erkek arkadaşıma ulaşamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz dedim hemen bulup getiriyorum yenge dedi =))) saolsun buldu getirdi birde ordaki bi askere tembih etti sakın telefonu kapamayın acil görüşme war dedi kıyamam ya neyseki aşkım geldi tele... o arayamıyormuş ne zaman aramak için sıraya girsem önümdeki askerlerden bana sıra gelmiyor vakit yetmiyordu aşkım dedi eğitimleri çok ağırmış 3 hafta sonra yanındayım aşkım ben gelene kadar kendini sakın arayamazsam dahi üzme dedi kıyamam yaaa ben onun sesini duyar duymaz aşkım diye başladım bağırmaya off çok duygusaldı burnumda tütüyorsun aşkım dedi...
tasarımlarımın resmini çekmem lazım görmeniz için emmee ayarlıcam en geç yarın eklerim =)
bu edite ne olmuş yawwwwwwwwwwwwww hepinize iyi geceler demeyi unutmuşum seviyorum sizi good night see you byeeeeeee
msn e gecmistim canim bide bugun ne giydinde biraz bakindim ama simdi burdayimkelebek bu ne kuu kaydirigubbakcemile3 ohh allah neşeni bozmasın
miha çok sağol bilmiyorum valla içten geliyo
tutim iyi geceler canım daha erken değil mi ya
oooh bayramlık cicilerini al bize de göster canım saks mavisi ayakkabını çok merak ettim
ben bu bayram bişey alamıcam gibi gözüküyor
kızlaar nerdesiniz barbi arkadaşında ezgi nerdee
selayhus da buralarda galiba ama başka topiclerde geziyo
aybur da bi geldi gitti
oyy bebisim benim aglamis kiyamam ben sana ama güzelim 60 la gidilirmi hickızlar ben geldım
bıraz olaylı geldım ama
sercan arabayı bana verdı sen getır dıye
daha once hıc otobanda kullanmamıstım
heyecanlandım ya heyecandan arabayı carparım korkusu var bende
kızdı bana sercan bunları dusunup cesaretlenmıyorum dıye
otobanda 60lamı gıdılır dıye kızdı kızdı bende hata yaptım
zaten hassasım buara gozlerım dolu cektım saga kullanmıcam dıye basladım aglamaya
gecmısı okuyamadım daha okucam amaa
tutım sende mı cekılıse katılıyosun tanrıcam mesaj atmıs sende gel dıye ben bıdahakıne gelıcem
gel ugra tabiki beklerizHb cnmm nasilsinizzkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 zaten cotanak ilgimi cekti daha dogrusu alindimda bi ugrayim dedim kizz:icecream:
eet xzgim bencede sildiler editi....=)
eet xzgim bencede sildiler editi....=)
ama ılk defa cıkmıstım otobana hem ben sagdan gıdıyorum
ıstersem 30 la gıderım nan
ama acılma turlarımdı o benım
sonra cosucaktım selayhusum
gelmeyın bu kadar ustume kk yı yıkarım
sercan facebookunu acmıs banada facebook ac kendıne yenı dedı
zaten bunun olacagini biliyordumyakin bir zamanda seni facede bekliyecegim bebisim
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yik yak uleyyyn
selayhusum sen neden ıstanbulda oturmuyosun ya offfffflmaz:
kıymasız sarmamı olurmus hıc
bebegım artık 4 oyun var
sağol canım benim :kedi:yaaa o resımler ne oyle hele son koydugunn yetenegım benım harıkasın handemm
ben hıcbızaman cok ılgılenmedım aslında
benm cocukluk arkadasım var
gecen sene ıspanyadaydı smdı gerı dondu
4sınıfa gıdıyor mımar sınan resım bolumune
oda cok yeteneklııı
madrıd de ıs bulmus yazın tekrar gıdıp orda calısıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?