Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Tuticanim gecmis olsun bebegim neler aldin bakiiim

Handem resim muhtesem yaa gel seni bi opeyim yeteneklo arkidisim benim mucuxxxxxx

handecim resimlerini çok merak ediyorum, demek satıyorsunda guclubacismile
kelebek amerikayamı gidiyosunuz yoksa dermişim ve tüm sırrını açığa vururmuşum

:mymeka: sevdıgımden vurdum saaa CADIARZUyokkk ama guzel gelecegımızle ılgılıı
derım snrr ıyıce otursun bııı

şunu yapmıştım en son onu göstereyim bunu da sattım
canımm muhtesem :1shok: gercekten ellerıne saglıkkk yetenek ıstee :lepi:
bunları yapıp degerlendır bence alkisalkisalkis
sıteye bi format atmak lzım hergun bıse degısıyorr kaydirigubbakcemile3

selayhusum çok sağol canım uzattım yanağımı öpebilirsin
selimciğin resmini tabiki yaparım ayıp ettin sen iste yeter ki para hiç önemli değil gönlünden ne koparsa

tutim çok sağol canım
sen de canını sıkma canım ya işi vardır mutlaka belki de aramıyorlardır öylesine aradık diyolardır kelebek demişti ya

en sonuncuya bıttımmmmm bayıldım :lepi::lepi:
sekerler bı davamız vardı onu kazandık bu bısım ıcın cok onemlıydııı
eşimin iş hayatına atılabılmesı ıcın gereklıydı onun ıcın okadar mutluyuz kıııı:teytey::teytey:
cok sukurrr

Bayildim bayildim vallahi muhtesem otesi . Esime gosterdim simdi fotograf makinasiylami cekmisxdiyor ... Sanattan anliyor hehe.
Canim sen diger resmi kaca sattin mesela :)) bayildimm ya super

aramızda ne kadar hamarat hatunlar war yhaaa bende tasarımlarımı gösteririm size bir ara handem harıkasın bebem ellerin dert görmesin...
kelebbbbem hayırlı olsun cnm dawayı kazanmışsınız...

kelebekcim sağol canım
ne güzel hayatınız için önemli bir davayı kazanmışsınız inşallah hayırlı olur
selayhusum eşine teşekkürlerimi ilet fotoğraf kadar gerçekçi bulmuş demekki sana özelden cevap yazdım canım
tuticim çok sağol canım mutlaka paylaş sen de tasarımlarını benim de grafik işlerim var ana dalım grafikti mutlaka görmek isterim

slmlar ben geldim çekilişteki arkadaşımıza biraz hediye baktım içime sinmedi pazar günü yine bakcam
yaa haberlerde görmüştüm genç çocuğu mekanı cennet olsun
kelebeğim dün tlfda konuşurken böyle bi gelişme yoktu çok sevindim herşey güzel olur inş
barbimm burcunun yanına koş bizdende slm söyle detaylı düğün fotolarını istiyoz
tutim bak seninki kanka olmuş komutanla merak etme seninde tasarımlarını merak ettim
selayım huhuuuuuuu:asigim:

handem duvardaki tabloyuda amcamın oğlu yaptı deniz kabuklarıyla odanın tasarımıda kendine ait

Son düzenleme:
çok sağol ayburum estafurullah o kadar özel yetenek de değilim ya baksana öğretmen bile yapmıyolar
vaaaw valla çok iyiymiş baya uğraştırıcı bişey olmuştur odanın dekorasyonuna göre yeri bile var baksana yoksa o yer özel olarak mı yapıldı onun için

Bu seferde seffaf odanin kapisina gitmisim ezgim sagolsun
1 oy verilmis acaba kim verdi cook merak ediyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…