Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbisim burcu gelmis senin icin nede iyi olmustur yaa buna cok sevindim iste sana doping yapsin moral yüklesin lütfen gitmeden önce canim iyi hasretgidermeler

gnydn çok sağol canım
evet barbim kankinle birlikte hem hasret giderirsin hem bol moral depolarsın inşallah canım

selayım o oyu ben werdim sana heheheheeh =))) değerimi bil bir oy 1 oydur üleeee...
ayburum wawww amcanın oğlu süpermiş tasarım konusunda bende ev mobilya tasarımında biraz yetenekliyimdir çok param olsa neler yapcamda peeeeeeeh artık kendi evime...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr aşkıma ulaştım aradım bir asker çıktı askere kardeş dedim ben 3 gündür erkek arkadaşıma ulaşamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz dedim hemen bulup getiriyorum yenge dedi =))) saolsun buldu getirdi birde ordaki bi askere tembih etti sakın telefonu kapamayın acil görüşme war dedi kıyamam ya neyseki aşkım geldi tele... o arayamıyormuş ne zaman aramak için sıraya girsem önümdeki askerlerden bana sıra gelmiyor vakit yetmiyordu aşkım dedi eğitimleri çok ağırmış 3 hafta sonra yanındayım aşkım ben gelene kadar kendini sakın arayamazsam dahi üzme dedi kıyamam yaaa ben onun sesini duyar duymaz aşkım diye başladım bağırmaya off çok duygusaldı burnumda tütüyorsun aşkım dedi...

tasarımlarımın resmini çekmem lazım görmeniz için emmee ayarlıcam en geç yarın eklerim =)

aramızda ne kadar hamarat hatunlar war yhaaa bende tasarımlarımı gösteririm size bir ara handem harıkasın bebem ellerin dert görmesin...
kelebbbbem hayırlı olsun cnm dawayı kazanmışsınız...

tesekkur ettım kızlar evet cok sukur kazandıkkkkaydirigubbakcemile2

ayburum tam o anda senle konustuktan hemen snra olan bı durumdu canımmm

slm conatak kizlar kaydirigubbakcemile3
hosgeldin cankiiz sende bir cotanaksin
gözün aydin ee diyoruz bos yere yiyorsun kendini diye sakal birakcam tasarimlarini bekliyorum bebek
seloşum ben pek takip etmiyorum o konuyu ama bende seni görmek isterim bi oyda benden olsun
bacim tahtta odada gözüm yokta xzgim olayi öyle bir anlattiki hep gözüm ordaymis gibi oldu tesekkür ederim yinede
cankız hosgeldın a.s.
tutım en kısa surede ekle merak ettırme bızıı
selay guldurdun kıss benııı:sm_cool:

gül bebegim gül

xzgim nerelere kayboldu ya benmi kacirdim acaba birsey ???

bağına
Düştüm gönül ağına
Yenile bir yar sevdim
O da gelmiş çağına

(Bağlantı)
Dalları bastı kiraz
Gel bize biraz biraz
Ben senin aşığın oldum
Kalbime gel gir biraz

Yanarım ben halime
Senedim yok yarime
Ne dedin de aldandım
Senin gibi zalime

Bağlantı

Giderim ben de ben de
Arzum kalmadı sende
Dilerim ben Allahtan
Gelin olasın sen de

:teytey::teytey: mubarek gunde oynamak geldı ıcımden tobe tobeee

ben giideyyom canlar yatcam çok uykum war yarın bayramlık almaya ditcem saks mavisi topuklu ayakkabı bulmam lazım...

kelebek bu ne kuu kaydirigubbakcemile3 ohh allah neşeni bozmasın
miha çok sağol bilmiyorum valla içten geliyo
tutim iyi geceler canım daha erken değil mi ya
oooh bayramlık cicilerini al bize de göster canım saks mavisi ayakkabını çok merak ettim
ben bu bayram bişey alamıcam gibi gözüküyor

kızlaar nerdesiniz barbi arkadaşında ezgi nerdee
selayhus da buralarda galiba ama başka topiclerde geziyo
aybur da bi geldi gitti

kızlar ben geldım
bıraz olaylı geldım ama
sercan arabayı bana verdı sen getır dıye
daha once hıc otobanda kullanmamıstım
heyecanlandım ya heyecandan arabayı carparım korkusu var bende
kızdı bana sercan bunları dusunup cesaretlenmıyorum dıye
otobanda 60lamı gıdılır dıye kızdı kızdı bende hata yaptım
zaten hassasım buara gozlerım dolu cektım saga kullanmıcam dıye basladım aglamaya
gecmısı okuyamadım daha okucam amaa
tutım sende mı cekılıse katılıyosun tanrıcam mesaj atmıs sende gel dıye ben bıdahakıne gelıcem

hanturks bebem uykum geri kaçtı geldim ehehehehe saks mavisi ayakkabı kafama göre bulursam alcam saols selayhus yaktı beni gece gece bir ayakkabılar gösterdiki ondan uykum kaçtı diyebilirim manyak ayakkabılar gösterdi of offfffffffffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…