- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #8.981
aramızda ne kadar hamarat hatunlar war yhaaa bende tasarımlarımı gösteririm size bir ara handem harıkasın bebem ellerin dert görmesin...
kelebbbbem hayırlı olsun cnm dawayı kazanmışsınız...
tesekkur ettım kızlar evet cok sukur kazandıkkkkaydirigubbakcemile2kelebekcim sağol canım
ne güzel hayatınız için önemli bir davayı kazanmışsınız inşallah hayırlı olur
selayhusum eşine teşekkürlerimi ilet fotoğraf kadar gerçekçi bulmuş demekki sana özelden cevap yazdım canım
tuticim çok sağol canım mutlaka paylaş sen de tasarımlarını benim de grafik işlerim var ana dalım grafikti mutlaka görmek isterim
ayburum tam o anda senle konustuktan hemen snra olan bı durumdu canımmmslmlar ben geldim çekilişteki arkadaşımıza biraz hediye baktım içime sinmedi pazar günü yine bakcam
yaa haberlerde görmüştüm genç çocuğu mekanı cennet olsun
kelebeğim dün tlfda konuşurken böyle bi gelişme yoktu çok sevindim herşey güzel olur inş
barbimm burcunun yanına koş bizdende slm söyle detaylı düğün fotolarını istiyoz
tutim bak seninki kanka olmuş komutanla merak etme seninde tasarımlarını merak ettim
selayım huhuuuuuuu:asigim:
hosgeldin cankiiz sende bir cotanaksinslm conatak kizlar kaydirigubbakcemile3
gözün aydin ee diyoruz bos yere yiyorsun kendini diye sakal birakcamselayım o oyu ben werdim sana heheheheeh =))) değerimi bil bir oy 1 oydur üleeee...
ayburum wawww amcanın oğlu süpermiş tasarım konusunda bende ev mobilya tasarımında biraz yetenekliyimdir çok param olsa neler yapcamda peeeeeeeh artık kendi evime...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr aşkıma ulaştım aradım bir asker çıktı askere kardeş dedim ben 3 gündür erkek arkadaşıma ulaşamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz dedim hemen bulup getiriyorum yenge dedi =))) saolsun buldu getirdi birde ordaki bi askere tembih etti sakın telefonu kapamayın acil görüşme war dedi kıyamam ya neyseki aşkım geldi tele... o arayamıyormuş ne zaman aramak için sıraya girsem önümdeki askerlerden bana sıra gelmiyor vakit yetmiyordu aşkım dedi eğitimleri çok ağırmış 3 hafta sonra yanındayım aşkım ben gelene kadar kendini sakın arayamazsam dahi üzme dedi kıyamam yaaa ben onun sesini duyar duymaz aşkım diye başladım bağırmaya off çok duygusaldı burnumda tütüyorsun aşkım dedi...
tasarımlarımın resmini çekmem lazım görmeniz için emmee ayarlıcam en geç yarın eklerim =)
bacim tahtta odada gözüm yokta xzgim olayi öyle bir anlattiki hep gözüm ordaymis gibi oldu tesekkür ederim yinedeseloşum ben pek takip etmiyorum o konuyu ama bende seni görmek isterim bi oyda benden olsun
cankız hosgeldın a.s.
tutım en kısa surede ekle merak ettırme bızıı
selay guldurdun kıss benııı:sm_cool:
cankız hosgeldın a.s.
tutım en kısa surede ekle merak ettırme bızıı
selay guldurdun kıss benııı:sm_cool:
hosgeldin cankiiz sende bir cotanaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?