Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kanka getirme şeysi de şimdi dikkatimi çekti haa
cidden belli kişiler foto koyduğunda önceden hiç adını sanını duymadğm nikler gelip mikemellsinnnn die yorum yabıorr

ayburum muju cnm hoşbulduk...
handem daha belli değil annemlerin gidip gitmeyecekleri annem kışı getirdi =))) gitmek istemiyor pek fazla...

hep böyle ol bebegim hep böyle ol emi cok seviniyorum senin bu haline

ay evet canim yaa her zaman kendi kalkan dün 1 de yatinca kalkmkta zorlandi

bari alıntı yaparak yorumla barbim haa :roflol:
ay nise ben bi denizde cıb cıb yabim gelomm:1rolleyes:
anam nasil takmisin bu meseleye sabahtan beri kres macerasi anlatiyorum
insan bi hayirli olsun der .. seni görmemisim yoksa o yüzdenmi etmedin yorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simdi baktim kombinin iyi olmus hadi gönlün yerine gelsin
selimim kreşe başlamış yuppiiii hemide türkçe konuşmuş
evt evt bebisim seninde özledim bu arada misafirlerden basini kaldiramiyorsun
herkeşlere merhabaaa....
selayım selimişim kreşli olmuş oyy yerim onu hayırlı olsun....
...

hosgeldin sarisin seker sende fazla takilmamisin buralara

huuu huuu huuu huuu yatmadan bir ses cikartayim istedim muculadim sizi bebekler Şeniz

site açılmış sonunda
iyi geceler hatunlar
barbim öyle faceden olmaz lütfen resmimi güzel yorumlarından mahrum bırakma kaydirigubbakcemile3

yüzleri gibi gönlü güzel cotanaklarim hepinize iyi temizlikler bol alisverisler bos durmayin burda ne arife ne arif hicbirsey yok gibi bisey hayat normal devam ediyor yarin yine krese gidecegiz..
bugun selim 20 dakka bensiz kaldi kreste ona sen dur ben sana meyve suyu alacagim dedim .. gittim bir kafeye oturdum kafe ictim sonra ögretmeni aradi cok iyi duruyor dedi acele etme dedi ... sonra gittim 10 dakka falan gecmisti bizimkinin sesi geliyor agliyor beyefendi ... oyuncak toplama zamaninda dagitmaya calismis ögretmende ona simdi toplayalim sonra oynarsin demis .. senmisin bunu diyen.. cok alingan buna alismasi gerekiyor bisey denmiyor beyefendiye cit kirildim..

ben geldiiiiiiiiiiii
selayhus'um sana o gün cevap yazmştm ama site sorunlu olunca çıkmadı yazım.
aynen yazıyorum şimdi :

kız dedim ya dha buraya alışamadım,gelmeyi unutuyorm,yazılar da birden türüyo yetişemiyorum diyee.
walla gözümden kaçmş kreş işi kusuruma bakma =(
inşallahhh üniversiteye gittiğini de görürüs küçük beyimizinn aminn =)
emmee türkçe knşmasına neden bu kdr şaşıldı onu anlamadım
dilimizi öretmiyosun mu yoksam çoocuaa

dier konuya da taktım eed ama sebebisi güsel laf duymak istemem ws deildi yanlş anlama beni
snçta beğenilmese de bnm bi tarzım war,insnlara göre deiştrmedğim...
o organize hale kızdm ben,taktğm şey bu durumdu yawrumm

bu arada herkeslere mrb:icecream:

kontesim hoşgeldin balım sallaaaaaaaa bu devirde bişeyi kafaya takma amannnnnnn onlar giyinmyeyi biliyor biz bilmiyoruz...

selayım ben yerim o selimişin kırılgan halleriniiiiiii oyyyyy kıyamam ona popisini mıncırıcam ilk gördüğümde onun...
wallaha yarınbayram ama ne bayramlık aldım nede ayakkabı düşündümde deliye hergün bayram...geçenlerde aldığım pudra rengi ayakkabılarımla uydurucam üst baş bakalım el öpme faslında sonra yallah şileye orda zaten denize giderim yada akşam arkadaşlarla muhabbet faslı falan ...

doğru diyosun bbişimmopuyorumnanaktan
ohh şimdiden iyi eğlenceler sanaaa

tünaydınlar çiçeklerim böcekleriim
eskişehirden selamlar ben emizlik falan yapmadım valla annemlere gelince kaydirigubbakcemile2
burda da bi market ve tatlı işimiz var
tutim valla ben de bayramlık bişey almadım yaz başında alıp giymediğim bi bluzüm var beyaz pantolonla onu giyicem
selayhusum o alıngan tosbişi lütfen yanaklarından ısırırmısın benim için demek oyuncakları toplayalım diyince ağlamış ha bu arada hırkanı çok beğendim şimdi yorum yapiciiim daha önce giymemiştin heralde dimi hatırlamadım ben

ohh ne güzel anneciginin yanina gitmisin canim simdiden bayram olmus sana :)
isiririm canim benim.. sagol canim hirkam icinde , eklememistim daha önce ama eskidir , istanbuldan almistim yillar önce bende seviyorum canim

hanturks bebem aynen giymediğim bir sürü şey var onları değerlendiririm bende..
selayım bir bak bakalım elbiseye kaldıysa alırsın kalmadıysa uzun çizme alırız sana önümüz kış zati ...
bugün bizim evdede temizlik vardı :S sabahın köründe temizlikçi geldi saolsun sildi süpürdü her yeri elleri dert görmesin bana diyorki en çok senin odanda temizlik yapmayı korkuyorum diyo o kadar eşya o kadar makyaj malzemesi takı toka kırıp dökecem diye ödüm kopuyor dedi =)

kıyafet dolabımın arkası kırııldı çk eşya tıkıştırmaktan artık kendi evimin gardrobunu alırım gerek yok annem şaştı kaldı nasıl becerdin diye...dedim çok istiyorsan seninkinide kırabilirim diye diyo uzak dur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…