- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #9.261
kanka getirme şeysi de şimdi dikkatimi çekti haa
cidden belli kişiler foto koyduğunda önceden hiç adını sanını duymadğm nikler gelip mikemellsinnnn die yorum yabıorr
selayım eve gidince ilk işim selimimin resimlerine bakmak burada feys açılmıyor.. :1no2: ayy kreşli oldu yavu kuşum, demek zorla kaldırdın mızmız oldumu sempatiksalakcinni yok kız o mızmızlık yapmazzz şeker şey oboshayallersmile ya ben iyiyim gördüğün üzre hemen avatar değişimi rütbe değişimi falan yaptım, aşk yeniden dırırırırırım sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 bak eşek selime her sabah erken kalkar seni uyandırır okul başlayınca uykucu oldu bütün çocuklar gibi
selayhusum yarından sonra yalnız bırakacaksın ha nasıldı bugün neşeli miydi sevdi mi kreşi bence yarın ara ara ortadan kaybol yokluğun alıştır kız ertesi gün birden yalnız kalmasın]
anam nasil takmisin bu meseleye sabahtan beri kres macerasi anlatiyorumbari alıntı yaparak yorumla barbim haa :roflol:
ay nise ben bi denizde cıb cıb yabim gelomm:1rolleyes:
evt evt bebisim seninde özledim bu arada misafirlerden basini kaldiramiyorsunselimim kreşe başlamış yuppiiii hemide türkçe konuşmuş
herkeşlere merhabaaa....
selayım selimişim kreşli olmuş oyy yerim onu hayırlı olsun....
...
kontesim hoşgeldin balım sallaaaaaaaa bu devirde bişeyi kafaya takma amannnnnnn onlar giyinmyeyi biliyor biz bilmiyoruz...
selayım ben yerim o selimişin kırılgan halleriniiiiiii oyyyyy kıyamam ona popisini mıncırıcam ilk gördüğümde onun...
wallaha yarınbayram ama ne bayramlık aldım nede ayakkabı düşündümde deliye hergün bayram...geçenlerde aldığım pudra rengi ayakkabılarımla uydurucam üst baş bakalım el öpme faslında sonra yallah şileye orda zaten denize giderim yada akşam arkadaşlarla muhabbet faslı falan ...
dayanamıyom kombin eklicem:1shok:
tünaydınlar çiçeklerim böcekleriim
eskişehirden selamlar ben emizlik falan yapmadım valla annemlere gelince kaydirigubbakcemile2
burda da bi market ve tatlı işimiz var
tutim valla ben de bayramlık bişey almadım yaz başında alıp giymediğim bi bluzüm var beyaz pantolonla onu giyicem
selayhusum o alıngan tosbişi lütfen yanaklarından ısırırmısın benim için demek oyuncakları toplayalım diyince ağlamış habu arada hırkanı çok beğendim şimdi yorum yapiciiim daha önce giymemiştin heralde dimi hatırlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?