- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #9.301
yüzleri gibi gönlü güzel cotanaklarim hepinize iyi temizlikler bol alisverislerbos durmayin burda ne arife ne arif hicbirsey yok gibi bisey hayat normal devam ediyor yarin yine krese gidecegiz..
bugun selim 20 dakka bensiz kaldi kreste ona sen dur ben sana meyve suyu alacagim dedim .. gittim bir kafeye oturdum kafe ictim sonra ögretmeni aradi cok iyi duruyor dedi acele etme dedi ... sonra gittim 10 dakka falan gecmisti bizimkinin sesi geliyor agliyor beyefendi ... oyuncak toplama zamaninda dagitmaya calismis ögretmende ona simdi toplayalim sonra oynarsin demis .. senmisin bunu diyen.. cok alingan buna alismasi gerekiyor bisey denmiyor beyefendiye cit kirildim..
ezgim,aşkitom loca, kontessimmm, kelebenkim tekrardan hayırlı bayramlarrr opuyorumnanaktan kontesim yazdıkların şu bayramda mahmurlaşan yüreciğime dokundu be kuzu :sinifsinif: umarım bundan sonraki bayramların çok çok güzel geçer hayatım.. kelebekcimmm uzun bi aradan sonra hoşgeldinnn =))) ezgimmm senin içinde duygulu bir bayrammmm canım boshayallersmile
:kedi: cok farklı ve guzel bı bayram gecırmıssın kontesım dahada guzellerını gecır ınsallah sen tek kardesmısınbarbicim ve salayhuscumm
bir takım aile sorunlarından dolayı bizim eve bayram pek gelmezdi
haliyle erken kalkmalarım da olmazdı,normal gün gibi geçirirdim bayramları a.s
ama bu sene çoookkk farklı oldu
büyükbabamı ziyarete gittim kabristana
sonra da annemin gençlik evine(büyükbabamın evine) gittim
annemin küçüklük fotolarına baktım,hüzünlendim baya (1aydır görmüyorum annemi,özlemişim anlaşılan:1ninca: )
sonra da bir bayramlaşma ziyaretinde tesadüfen babamın gençlik arkadaşıyla tanıştım
ondan da babamın bekar halini dinledim:asigim:
çok güzeldi,farklı bir gündü
mutluyum,paylaşmak istedim:kedi:
fazla duygu dolu barbım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniezgim,aşkitom loca, kontessimmm, kelebenkim tekrardan hayırlı bayramlarrr opuyorumnanaktan kontesim yazdıkların şu bayramda mahmurlaşan yüreciğime dokundu be kuzu :sinifsinif: umarım bundan sonraki bayramların çok çok güzel geçer hayatım.. kelebekcimmm uzun bi aradan sonra hoşgeldinnn =))) ezgimmm senin içinde duygulu bir bayrammmm canım boshayallersmile
ay aglama yazısını okuyunca bıle ıcım bır hos oluyor aglatmayın benım gulen suratımı :umursamaz: teyzesı olarak konusuyorum burda sempatiksalakcinni tamam bebegım dıkkat ederım merak etme bu aksam ustu cıkıyorum yolaBarbivekenim yavrum bugun vukuat yoktu biz onu alma vakti oraya giitik disarsa camdan bakiyorduk o oarada babasiyla beni gordu hemen cama kostu .. Biz sonra kapiya dogru gittik selim o ata bizi goremedi ve basti bagirtiyi hemen gidip aldik sipayicok sevindi hemen aglamayi kesti
Yarin 1,5 saat kalacak yalniz bakalim
Kelebegim iyi bayramlar olsun canim ozlettin kendini
Locacim hosgeldin seninde bayramin kutlu mutlu iolsun canim... Topiginize ugramistim gormusundur umarim bayram tebrigimi
Ezgim taze gelinim oh yarin tekirdag yolcusu dikkat et kendind bebegim
Kontescim anlattiklarin icimi burktu umarim bundan sonraki bayramlarin daha neseli daha sevincli gecer canim
Askitom asermeye basladinmi canim kilolarin hic belli degil vallahi
Kizlar iki gunden beri karnimda sebepsiz bir agri sizim sizim sizliyor yarin gecmezsr doktora gidecegim aci cekiyorum ..
Hepinizi cook cok optum
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile off anne olmak kolay degıl askıtommkontessim daha nice güzel bayramlara insallah canim:hug1:
selayim aserme degilde.. tatliya cok düstüm.. sabah aksam tatli yiyorum..
69 dan 74 kiloya ciktim bir iki hafta icinde.. nerdeyse her 2nci gün bi kilo fazla gösteriyo.
tartim bozuldu sandim bi ara.. sonra baktim ki skinny siyah kotumun icine giremiyorum
bugün beni en son 69 kiloyla görenlere sordum belli mi diye. belli degil dediler :)
iyi yanii.. artik nasi kamufle ediosam..aferin bana ..
amma uzun yazdim haa.. benimde anlatasim varmis
bu arada efenin öglen uykusu sarkti bugün .. 8 bucukta kalkti aksam.
hala uyumadi ..
anneee su.. anne ekmek .. anne kakao iccem.. annee caillou acc..
of anam of .. sabah edicezz
yavru kusum sen neden tatıllerde bıle erkenden kalkıyorsun anlamadım kı yatsana oglene kadar uyusana guzel guzel bebegımgünaydın çoturdaklarım.. ohhoooo topikte kimsecikler yok.. bugün bayram erken kalkın çocuklar giyelim en güzel giysileri elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemiziiibu son cümlem efe ve selim içündü sempatiksalakcinni handeee sağada ii bayramlar bacım..ailene hürmetler buyrunnnnnnnnn aşkitomtom hakikaten sen aldığın kiloları hiç bir zaman doğru dürüst göstermedin ki yavrum, her zaman çok hoş duruyorsun, etin falanmı sıkı, kemiklerinmi ince ?? fisfisfis bu arada geçen sayfalarda sana ne dedim ben enişteyi feys açma konusunda ikna edermisin litfennnnnn, biz buraya giremesekte oraya girip birbirimizle halleşiyoruz, resimlerimiz oluyı çarşaf çarşaff suratımızın üstünde kocaman bir siyah karartı olmayan bak selayda açtı kendine feys yıllancak nerdeyse sositososito sıra sende :1closedeyes: hem belki eklediğin arkadaşlardan ben köylülerimi bulurum aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?