Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Deryacik sanada iyi bayramlar tsk ederim ince dusuncelerin icin

Kontescim normalde uyurmuydun canim ???
Barbivekenim aynencanim bayram telasi yok. Birazdan annemlere gitmeyi dusunuyoruz orda tanidik falanda fazla bakalim

bence de bu bayram gününü sevdiklerinizle birlikte geçirin , hem selim ninesinin elini öpsün harçlık toplasın , şeker yesin, koştursunnn dursun opuyorumnanaktan nasıl geçti ikinci kreş günü var mı bir vukuat yada alınganlık

oy oy yerim seni barbim.. ne güzel yazmissin..
ailenle ve bizimle birlikte nice bayramlara insallah..
büyüklerimizin kiymetini bilelim..

oo sekerler cıkolar harıka gozukuyor
herkese ıyı bayramlar,sizlerin ailelerinizin tum sevdiklerinizin bayramını kutlarımm
annemlerden uzak son bekar bayramımı gecırıyorum
dun sabaha karsı yattım erkendende kalkmak zorunda kaldım
sercanın aılesı amcalar vs vs hepberaber bayram kahvaltısı yaptıkk
sonra eve gectık gelen gıdenler oldu bende yenı gelın
smdı sercan uyudu bende yazayım dedım aksam babaannemlerde kalıcam yıne gırerım
cuma gunu erkenden gıdıcem tekırdaga cok heyecanlıyım hemde annemlerın haberı var

barbicim ve salayhuscumm
bir takım aile sorunlarından dolayı bizim eve bayram pek gelmezdi
haliyle erken kalkmalarım da olmazdı,normal gün gibi geçirirdim bayramları a.s
ama bu sene çoookkk farklı oldu
büyükbabamı ziyarete gittim kabristana
sonra da annemin gençlik evine(büyükbabamın evine) gittim
annemin küçüklük fotolarına baktım,hüzünlendim baya (1aydır görmüyorum annemi,özlemişim anlaşılan:1ninca: )
sonra da bir bayramlaşma ziyaretinde tesadüfen babamın gençlik arkadaşıyla tanıştım
ondan da babamın bekar halini dinledim:asigim:
çok güzeldi,farklı bir gündü
mutluyum,paylaşmak istedim:kedi:

cok sukur kavuşturanaaaa
kk acılmıs sonundaakaydirigubbakcemile2
bende burdan guzel yureklı topık akıdışlerımın hepsının bayramını kutluyorum
gonul ısterdıkı tek tek kutlayayımmboshayallersmile
yazcak seylerımvardı amma unuttum neyseeee
cukulataların hepsı cok cuculller teskkurlerr hepınızee,
ama bugun her tatlı ıkram ettıklerımle bende yıyınce oggggg geldı pıs bogazmıyım neyımmmkaydirigubbakcemile
hadı sıncık kactım...

oyyy oyyy oyy tontısım alınmayıda bılırmısskaydirigubbakcemile3 yesınler onuuu
op annesı benım yerıme o kuzuyuuuopuyorumnanaktan

ezgim,aşkitom loca, kontessimmm, kelebenkim tekrardan hayırlı bayramlarrr opuyorumnanaktan kontesim yazdıkların şu bayramda mahmurlaşan yüreciğime dokundu be kuzu :sinifsinif: umarım bundan sonraki bayramların çok çok güzel geçer hayatım.. kelebekcimmm uzun bi aradan sonra hoşgeldinnn =))) ezgimmm senin içinde duygulu bir bayrammmm canım boshayallersmile

ay kıyamam sana yawrummm:1hug:
inşallah melakem benimm
öbüyorummmŞeniz

Barbivekenim yavrum bugun vukuat yoktu biz onu alma vakti oraya giitik disarsa camdan bakiyorduk o oarada babasiyla beni gordu hemen cama kostu .. Biz sonra kapiya dogru gittik selim o ata bizi goremedi ve basti bagirtiyi hemen gidip aldik sipayi cok sevindi hemen aglamayi kesti
Yarin 1,5 saat kalacak yalniz bakalim

Kelebegim iyi bayramlar olsun canim ozlettin kendini

Locacim hosgeldin seninde bayramin kutlu mutlu iolsun canim... Topiginize ugramistim gormusundur umarim bayram tebrigimi

Ezgim taze gelinim oh yarin tekirdag yolcusu dikkat et kendind bebegim

Kontescim anlattiklarin icimi burktu umarim bundan sonraki bayramlarin daha neseli daha sevincli gecer canim

Askitom asermeye basladinmi canim kilolarin hic belli degil vallahi

Kizlar iki gunden beri karnimda sebepsiz bir agri sizim sizim sizliyor yarin gecmezsr doktora gidecegim aci cekiyorum ..
Hepinizi cook cok optum

çotanaklarım çiçeklerim canım arkadaşlarım
bayramınız kutlu olsun daha nice nice bayramları tüm sevdiklerinizle beraber sağlıkla mutlulukla kutlarsınız inşallah
ezgim,selayhusum,tutim,ayburum,barbim,kontescim,aşkitocum ne güzel şeyler yazmışsınız öyle gülümseyerek okudum hepsini
ben sabah erken kalktım kahvaltıdan sonra eşimin ve benim akrabalarımızı ziyaret ettik akşam da teyzelerim kuzenlerim annemler hep birlikte ananemde toplandık eğlence fasıl şimdi girdik içeri
bugün daha erken gelip bayramınızı kutalmak istedim ama hiç fırsatım olmadı :kedi:
hepinizi çok çok öptüm iyi gecelerr opuyorumnanaktan

kontessim daha nice güzel bayramlara insallah canim:hug1:

selayim aserme degilde.. tatliya cok düstüm.. sabah aksam tatli yiyorum..
69 dan 74 kiloya ciktim bir iki hafta icinde.. nerdeyse her 2nci gün bi kilo fazla gösteriyo.
tartim bozuldu sandim bi ara.. sonra baktim ki skinny siyah kotumun icine giremiyorum
bugün beni en son 69 kiloyla görenlere sordum belli mi diye. belli degil dediler :)
iyi yanii.. artik nasi kamufle ediosam..aferin bana ..
amma uzun yazdim haa.. benimde anlatasim varmis

bu arada efenin öglen uykusu sarkti bugün .. 8 bucukta kalkti aksam.
hala uyumadi ..
anneee su.. anne ekmek .. anne kakao iccem.. annee caillou acc..
of anam of .. sabah edicezz

günaydın çoturdaklarım.. ohhoooo topikte kimsecikler yok.. bugün bayram erken kalkın çocuklar giyelim en güzel giysileri elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemiziii bu son cümlem efe ve selim içündü sempatiksalakcinni handeee sağada ii bayramlar bacım..ailene hürmetler buyrunnnnnnnnn aşkitomtom hakikaten sen aldığın kiloları hiç bir zaman doğru dürüst göstermedin ki yavrum, her zaman çok hoş duruyorsun, etin falanmı sıkı, kemiklerinmi ince ?? fisfisfis bu arada geçen sayfalarda sana ne dedim ben enişteyi feys açma konusunda ikna edermisin litfennnnnn, biz buraya giremesekte oraya girip birbirimizle halleşiyoruz, resimlerimiz oluyı çarşaf çarşaff suratımızın üstünde kocaman bir siyah karartı olmayan bak selayda açtı kendine feys yıllancak nerdeyse sositososito sıra sende :1closedeyes: hem belki eklediğin arkadaşlardan ben köylülerimi bulurum aklinialirimsmile

teşekkür ederim bebiklerimm,inşşş :kedi:
gecesine de bar eğlencesi yaptım dünn
ohh süperdiii:sm_cool:
bu akşam da düğün varr:teytey:
ha bi de uyuz aşkmla küstüm yine
boşucam ben bunu yaa:bbo:

:kedi: cok farklı ve guzel bı bayram gecırmıssın kontesım dahada guzellerını gecır ınsallah sen tek kardesmısın
fazla duygu dolu barbım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bı dahakı seferı 4muz gıderız pembe pastanı orda uflersın olumunekankayizsmile

ay aglama yazısını okuyunca bıle ıcım bır hos oluyor aglatmayın benım gulen suratımı :umursamaz: teyzesı olarak konusuyorum burda sempatiksalakcinni tamam bebegım dıkkat ederım merak etme bu aksam ustu cıkıyorum yola
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile off anne olmak kolay degıl askıtomm
yavru kusum sen neden tatıllerde bıle erkenden kalkıyorsun anlamadım kı yatsana oglene kadar uyusana guzel guzel bebegım

ezgcimm tekim bitanem eed:kedi:

barbimm tatildeim eed kuşumm,hatta ekime gtcem gbi ewe çnkü bnmkine çok fena kızıyorum,gidesim gelmiyo
çandarlıdyım bebikimm,izmirin bir beldesiia.s

canlarim bugun bakamadim size demin jinekologdan geldim korkulacak bisey yokmus jinekolojik yönden ama diger türden karin agrilarima sebep bulamadik henüz bakalim birkac güne gecmezse bagirsaklar incelenecek sanirim (

oh kontes valla yasiyorsun yaa bu kadar tatil ne ala ...

barbisim senin mesaj yazan ellerini yiyeyimmi

xzgim yola cikmisindir bile iyi bir tatil kisa ama sevdiceginle olacaksin

askitom birak al kiloyu nasil olsa o azim sende var yine verirsin yine verirsin.. bebegin saglikli olsun yeterki

ayburum, tutim, hantürksüm sizlerlede görüsemiyoruz öptüm

gnydcim hic mesajini görmedim canim bayramin kutlu olsun cok öptüm seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…