Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar sonunda acılmıs kk mız:)
babaannemlere gecınce bıdaha gırmedım selayhusum
buarada barbım ve selayhusum sagolsun 90 tane bıldırımım oldu
ben smdı sarıyere geldım sercan p3 oynuyor
bu gecede burdayım yarın aksam babaannemlere gecıcem orda kalıcam sonrada tekıdaga laelaelaelaelae
selımtoma sercanda bende cok gulduk
hepınızı hasretle operımm
smdı kombınlerınıze bakıcam
kontesım bu durum hep oyle ben begenmedıklerıme hıc yorum yapmıyorum
yakın arkadasım falan dıye hıc ayrımda yapmıyorum dırek hıc bısey yazmıyorum

şükür kavuşturana
ayy ne kadr kötü bişeymiş yorum yazamamak
tutimm cicilerin hayırlı olsun
küpedanlığını çok beğendim
bgn son iftara yine misafirim var
çok kalamıycam
hepinizi öpüyorum
şimdiden hayırlı bayramlar
ve sizi çok seviyorum

oooo selimim okulda alınganlık yapmış
ölürüm ben onaa kıyamammmm
tutim demek dolabını kırdın yakında benim dolapta iflas etcek
hantürksüm ailesinin yanına gitmiş
barbim bende temizlik yaıyom sorma anlıyom senin hlini
xzgim sercan enişte çok seviyo heral p3 oynamyı

kkonteste foto eklemiş

ayburcum saol canımmmm bende çok beğendim alan arkadaşın kesesine bereket senin ldığın pijama takımıda çok güzelmiş heee...

ımhhh çikolatalar harika gözüküyor ayburcum...aldım bir tane...

hahaha çıt kırıldım bebikini yisinler selayhuscummm
kreşlerin en güzel yanı bu işte
bebiklere bazı şeyleri süper öğretiyorlar+düzene sokuyorlar hayatlarınıa.s

kkokntesim alıver gari çikolatam hergün cıbı cıbı yapıyon
çoktan yakarsın hem ben seni hiç tombik bulmuyom
tutim cicilerimi beğenmene çok sevindim
handecim benim çikolatalar tatlı olur
selayım
barbim
günaydınım
xzgim
hayhayım
kelebeğim
nikonum
aşkitom
olduki rastgelemezsek
sizi çok seviyom emiiii

iyi günde,kötü günde,en mutlu günümde en ağlamaklı günümde hep yanımda olan siz çok sevgili arkadaşlarım hepinizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor,sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum....sağlıcakla kalın...opuyorumnanaktan​

Sevgili baldan tatli arkadaslarim iyiki tanimisim sizleri, su kucuk dunyana girdiniz ve cazgecilmezim oldunuz... Iyiki varsiniz... Gonul isterdiki hepinizle yuz yuze gorusup opusup koklasip bayramlasmak ama gonul nelet istiyor iste.... (
Burdan uzaklardanda olsa hepinize kalbimin son limitine kadar olan sevgimi gonderiyorum hepinizin sevdikleriniz ailelerinizin bayramlarini kutluyorum . Bu birbirimizi tebrik ettigimiz ilk bayramimiz Insallahta daha nice guzel mutlu bayramlari huzur icinde beraber kutluyacagiz . Iyiki iyiki ama iyiki varsiniz

ayburcum ağzından bal damlamış maşallahh
bunun üzerine bi çikonu alırım:teytey:

oyy tutim süper şekerlemeler bunlarrr:1shok:

vee sizlere de iyi bayramlar kızlarrr
henüz o kdr kanka değiliz emmee inş olucizzza.s.
mutlu,sağlıklı ve huzurlu nicee bayramlar geçirelim aminnn:Saruboceq:

öncelikle herkese günaydın kızlarrrr , dün feystende okuduğunuz üzre çalıştım çalıştım durdum, sonrada akşam yorgunluktan sızmışımmm akannehir bizim evde bayram sabahları erkenden kalkılır, babam bayram namazına gider , bizde annemle sabah namazımızı kılar ölmüşlerimizi bu bayrm gününde yad etmek amacıyla birer yasin okur, ruhlarına göndeririz.. sonrada ben kahlvaltımızı hazırlarım, annemde konuklarımıza armağan etmek için taze taze poğaçalar, kurabiyeler yapar, tatlısı 1 gün önceden hazırdır opuyorumnanaktan şimdiii o sabahlardan birindeyimmm yine kahvaltı edicez birazdan ve tek fark artık sabah sabah bile olsa bilgisayarı açmama neden olan bayramlaşabileceğimmm dostlarım varr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım hepiniz bayram sıcaklığı ve neşesine uygun mutlu bir bayram geçirirsiniz...hepizini çokk çook öpüyorum, minik melekler selim, ipek, efe, kelebeğin yavruları, topraaımın henüzz bit kadar olan bebesiii onlarında gözlerinden öpüyorummmm opuyorumnanaktan annelerinizin babalarınızın ninelerinizin dedelerinizin ellerinden öpüyorummmmmm opuyorumnanaktanbugün bayram telaşesinden fazla uğrayamayabilirimmmm herkes kendine çok iyi baksınnnn, MUTLU MUTLU MUTLU ÇOK MUTLU BAYRAMLARRRRRRRRR :lepi::lepi:

barbicim ben de hayatımda ilk defa bahsettiğin gibi bir bayram sabahı yaşadımm a.s
erken kalkıp bayramlaşmak sonrasında da güzel bir kahvaltı etmek hepbirlikte,gerçekten harika bir duyguymuş :kedi:
emme kalkması zor oldu yaww 4 de yatmıştımm:a015:

Iyi Bayramlar canlarim , kresten oglumu almayi bekliyorum kocikte geldi beraberbiraktik kayfe iciyoruz sizide opeyim istedim

slm çotanaklar
Tatlılarınız şeker ve çikolatalarınız şahane görünüyor

Hayırlı bayramlar dilemek için geldim
Rabbim sevdiklerinizin yanında huzurlu mutlu bayramlar nasip etsin
Hayırlı bayramlar kızlar öpüyorum hepinizi tek tekopuyorumnanaktan

aaa neden hayatında ilk kez ki kontesim ya bilmiyorumkismile

Iyi Bayramlar canlarim , kresten oglumu almayi bekliyorum kocikte geldi beraberbiraktik kayfe iciyoruz sizide opeyim istedim

sen böyle yazarken içim burkuldu, ilk başta idrak edemedim bayram bayram ne kreşi bu dedim, gurbet ellerde olduğunu unutmuşum bi an :gitme: gözünü sevdiğimin memleketi gibisi yok, her yerde bayram telaşı gidenler gelenler, kapımızı artık aşındıran çocuklar inşallah bir gün sende buralarda olursun selayımmm inşallahhh boshayallersmile

hoşgeldin Tatlım, Aminnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Sizede hayırlı bayramlarrr, öpt opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…