Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hahaha ben hiç bir şeydim valla bi birinci sınıfda folklor oynadım o kadar:)
ayy tutim hala hastalanamadın mı
bende hava aldım,yürüyüş yaptım suan bacaklarım cok agrıyor ama elbet iyi gelmiştir:)
selayhusumm inşallah kafana gore bır seyler bulursun
bakıcam smdı ne gıydıne bakım ne gıymıssın:)
bende bugun resm cektırdım ama sportıf gıyındım koysam mı bılemedım
ayy bır de papatyalardan tac yaptım:)
barbimm hazır bulmus tatılıı hıc ugramadan buralara gezıyordur beyıyle:)

xzgim deyneksiz gördüm citi pitim ham yapip yutarim ben seni :))
ayy ben hicbisey bulamadim yaaaa senin nisanligi gönder bari bana :))) üzerine sal mal biseyle idare ediiim
yine bunalimlardayim her zaman böyle olur kiyafetler ya tam kapalilar icin ya tam aciklar icin ben herzaman sorun yasarim uydurmak icin biseyleri offfff allahim yaaa sade SIK bisey istiyorum cokmu sey istiyorum o diger elbiseden ben kendim vazgectim kina elbisesi gibi duruyor alti kabarik kubarik D

selayhusum gerçekten benim nişanlığımı gönderebilirim sana nede olsa bedenler aynı
bende dun onu dedım ya ortası kıyafet kalmadı
hep açık ya dekoltesı var yada minicik
ayy sizin orda terziler cok mu pahalıya dikiyor
ben kumaş aldım saten kadıfe
bebe yaka vucuda cok oturmayan dızımın altında bır elbıse dıktırttım hemde 25 milyona
kol kısmı cok dar geldı gerı verdım yapmıstır ama amelıyat oldum ya gıdıp alamadım
annemde bır kac tane dıktırdı gece kıyafetı olarak 45 mılyona mı ne
evett degneklerı attık topallayarak gıdıyorum:))

çok şükür iskiden sular geldi kızlar oh beee hazinebulmuş gibi sevindim valla 1 hafta geciktim sıkıntı strestten amannnnnnnn kendimi paralıyordum artık sıkıntıdan sinirden..çok asabi oluyorum hastalanmadan bir kaç gün önce...
xzgim ne tatlı olmuşsun sen öyle rahat spor yerim seni...
tacınada bayıldım...
selayhusum cnm sorma ya abiyeler bir tuhaf artık ben ne yapacam ya çok zor beğeniyorum nişanımda sözümde düğünümde bizimkilerin benden çekeceği var illa bi yanını beğenmem...
hahah size bişey anlatacağım geçen aşkımla geziyoruz mağazaları elbise bakıyorum yazlık uzun dedim benimkine elbise bakacağız mağazalara girip dedim eyvah yandık dedi...neyse bir mağazaya girdik kıza tarif ettim benimkide başka reyonda bana üst bakıyor neyse satıcı kız bir elbise getirdi uzun böyle güzeldi ama rengini beğenmedim lacivertti o sırada benimki yanıma geldi dedimki ben satıcı kıza başka modelleriniz varmı dedim benimki atladı hemen pardon burda çocuk reyonu varmı nişanlım genelde kısa elbise alırda satıcı kız ve ben başladık gülmeye hahahaha benimki diyo ah bu bayanlar ahhhh hahaha çok alem yaaaaaaaa çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm...
barbiş nerde yaaaaaaaaaaa???

xzgim burda pahali yaa terziler hic kimse öyle kolay kolay diktirmez benim bildigim kimse yok diktiren türk terziside 2 tane vardir onlarda elbise falan dikmiyorlar paca katliyorlar sadece :)))

artik bilmiyorum napcaaaam karamsarlik basti beni tutupta simdi 400 milyon vermek istemiyorum acik acikcasi bir abiyeye

canim bebe yaka nasil oluyor bu terimleri fazla bilmiyorum :)) terzilerle hic isim olmadi yuvarlakmi yaka acaba yoksa zibin yakasi gibi caprazmi

canlarım arkadasım geldi aksam oturuyoruz
aklım sızde kaldı haber vereyım dedım
gelırım bır ıkı saate rahatca konusuruz
sevıyorum sızı

tamam bebek bende aski memnuyu izledim simdide yaprak dökümüne gectim selim yatti ben yalnizim öptüm

selayhusum askım geldim nevhan geldi bize saat 8de şimdi gitti
bebe yaka nasıl anlatsam ya onluk yakası gbı ama oyle cırkın degıl kucucuk degısık nasıl anlatıcagımı bılmıyorum kı
vermede zaten 400 milyon az para değil,senin nişanın vs değil hem
Allah gönlüne göre verir,üzülme
tutimm tesekkur ederım guzel sozlerın ıcın ama tacım soldu((
buarada bu rep olayını dun gece cenebaza sormustum
cevap verdı bugun kopyalayıp yazıcam buraya sende gor selayhusum

Canım benim çıkmıştım, anca gördüm mesajını.
Eksi veya artıl rep vermek istediğin mesajın üzerinde minik butonlar var ya, terazi işaretli olana tıkla.
Eksi vermek istiyorsan katılmıyorum seçeneğini, artı vermek istiyorsan katılıyorum seçeneğini işaretle ve istediğini yaz mesaj olarak
135 puan yazıyorsa bu artı demektir eksi olsa zaten -135 yazardı.
Biri sana rep verdiğinde rep gücüne göre puanlama yapılır, örneğin 10 puanlık rep gücü varsa artı verirse 10 puan artar, eksi verirse 5 puan azalır

sagol canim o kadarini tahmin ediyordumda anlamadigim bende bir yorumsuz rep var eksimi artimi anliyamadim .))

wallaha kuzum yemin ederim tam bende onu düşünüyordum acaba bu ne diyee:))
napıyorsun bitti mi askı memnu

evet canim 2 dizi izledim hem aski memnu hem yaprak dökümü sirf can sIkintisindan selimde üzerime yatti uyudu ikimiz bakiyorduk yaprak dökümüne :)))) baktimki uyumus yavrucak.. sen napiyorsun ? bu arada tutide yesermis online olmus

beni bugün hava çarptı
malum çok uzun zamandır almıyordum ya:)
ayy o gülen suratda mı yaprak dokumunu izledi:)
o kadar kıskanıyorum kı sen anlatırken
sakın yanlıs anlama oyle bır kıskanclık degıl
ıcım gıdıyor benımde olsun ıstıyorum
sen anlatınca hevesleniyorum:)
evett ama tuti buralara takılmıyorr artık cok barbi desen o da yok ortalıklarda dayanamıcam aglıcam sonunda

kızlar size gece gece çok damar bir şarkının sözlerini yazıcam ama çok güzel şarkı..tutiyle bana gelsin diyorum:)
sen gidince soğuyor yatak gece uzuyor
sensiz geçen geceler beni ihtiyar ediyor
hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum
adın yazılı bazı otel odalarında
sürüyorlar sevdamızı ordan oraya
kolay değil biliyorum
böyle öksüz yaşamak
ama en kötüsü gülüm
onursuzca yaşamak
senin her gidişinde sürgün oluyorum ben
en kötüsü aslında gitmeden sürgün olmak
içimi acıtıyor böyle öksüz yaşamak
hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum

vayy anam damar girmisin yine :)
baglantim gitti ne olduysa gelemedi gittigi yerden bende bilgisayardaki resimlerimize baktim birazcik ...
xzgi cnm peki dizlerinde agri hissediyormusun ?
kimle ciktin bugun sen gezmeye kim götürdü merdivenlerden kim indirdi ?

birde su bebe yakaya baktim önlüklere takilan yaka gibi duruyor onu diyorsun degilmi dogru bakmisim

evet selayhusum onun gibi hani bir gün annemle ikimizin fotolarını koymustum
ben kırmızı annemde yesıl elbıse gıymıstı
onun yakası gbı ıste hatırladıysan..
ben artık merdıvenlerı ınıp cıkabılıyorum ama amelıyatlı dızımle basıyorum
diğer dizimle kırıp indiriyorum
normal insanlar gbi değil yanı:)
annemle gitik bugun okul tatil diye kardesimde vardı
bır de alttakı komsumuzda geldi
birde bizim binanın görevlisini ve minik kızınıda aldık
hepberaber temız oksijen aldık
o gittiğimiz yer bakırkoy devlet hastanesının orda yuruyus parkuru
deliler falanda var orda hastane oldugu ıcın
bır adam vardı boxer donuyla spor yapıyordu belını eğip düzeltiyordu
ve 2 saat kaldık 2 saat boyunca spor yaptı kendı kendıne
ben sağlık kımlıgı aldım o hastanede sınava falan gırıyorsun
baya uzun kalıyorsun ama once sınav sonra gecersen uygulamalı sınav onuda gecersen sozlu falan
tam delılerın yattıgı yerdeydı baya beklemıstık
gorsen aslında o kadar akıllılarkı
kıyamam ben onlara

ya bu sarkıdan cok daha guzel sarkılar var biliyorum ama serdar ortac'ın mesafe sarkısı hep ilkimde kalıyor,muziğine sözlerine bayılıyorum.sercan'a falanda uymuyor ama nedense hep dinleyesim geliyor senelerdir.sarkı sozu topiğine ceviricem burayı bu gidislee:)
eeeeee barbi hanım topiğini bos bırakırsan boyle olur:)
hemen sarkının sozlerınıde yazayım ayıp olmasın:)
Bir zamanlar sevdiğin,
Aşkı bildiğin günler oldu mu?
Bana güller verdiğin,
Tatlı nameler gerçek oldu mu?

bir zamanlar sevdiğin
Aşkı bildiğin günler oldu mu?
Bana güller verdiğin,
tatlı nameler mevsim oldu mu?
Hiç yüzünden darılmak,
Her güzel şeye alınmak,
Bitik ve mutsuz anılmak,
Alın yazımsa, sildim çoktan

Peşimdem gelirsen,
Aşk için direnirsen,
Nerede yanlış bilirsen,
Çözmeyi düşünürsen,
Belki bir gün bulursun,
Ama sen onu da unutursun,
Boşver...

Yüreğinden yaralı, bizim hikayemiz
Kaderimden kalanı, silsem de gitmiyor
İki sohbet aralı, bütün mesafemiz
Geldim anlamıyor...

sen neden kimlik aldim canim o hastaneden orasini anliyamadim ben ??
bakirköyde hastaneyi degil meydani biliyorum ben orda 2 saat kuzenimin esini beklemistim cafede :) anlatmistim hatta burda barbiye bilmiyorum okudunmu ?

allah yardimcin olsun derdine derman bulsun laf aramizda kalsin sen asiksin arkadas.. gerisi neydi mavi mavimi bilmiyorum ibodan sanirim bu parca :)

evet hatırladım canım
ya drama sertifikası falanda aldım hemde çocukların başına Allah korusun bir şey geldiğinde hemen müdehale edebilmek için,sadece onun için de değil normal zamandada kurtarabilmek için öğrenmek istedim,çok ama çok zor o sertifikayı almak,şimdi benim var 2012 yılına kadar gecerli,bir sey oldugunda mudehale etme hakkım var,hastanelerin acil kısmındada calısabiliyormusum.herkesin bilmesi gerekiyor bence canım en basiti yetişkin,bebek,çocuk hepsine kalp masajı,kırık,yanma,koma vs bilirsek,can kurtarabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…