Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

waffle resmi konulurmu tutimm gece gece yapılır mıı
bebek abbas a gitsek yesek kızz
pıyasaya cıkarız bıde dım tıs dım tıs hahah:)

ah ahhhhhhhhhhhh yaparız cnm piyasayada akarız gecelerede hey yawrum heyyyyyyyyy
bebekte 3-5 tur atarız olmadı birde sinema yaparız...

ne oldu kız niye fenalardasın sen???
aklinialirimsmile

benimde şimdiki ruh halim aynen böyle... aklinialirimsmile

dikkat ettimde ne kadar çok konuşuyorum bugün çenem düştü be yav

[Bsercan'ım ordan bir tel bulmus mesaj atmıs bana
ne iyilik yaptımda seni hakettim bilmiyorum ama hergun Allah'a sükrediyorum benim oldugun için.askı,baglılıgı,huzuru sende ogrendım,nefes alma sebebim sensin.sana bütün kalbimle tapıyorum canım karım
yazmıs,hıc beklemıyordum mesaj cılgınlar gıbıyım 32 kişim ve ben size gülümsüyoruzz[/B]

ayy tutimmm cok gulduruyorsun beni
sen soyleyınce farkettım saclarının oynadıgını
yerim nan senin o ruh halını:)
barbim buraya gırıyor ama hıc ugramadan gidiyor

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy enişteme bakın hele allah bozmasın cnm yaaaa şafaklarda azalıyor artık sizi kimse tutamaz artık rabbim bozmasın ...kaydirigubbakcemile5

yüzümü yıkayayım,dişlerimi fırçalayım gelicem
bir daha kalkmak zorunda kalmayayım cok usenıyorum kalkmaya

bir kase dolusu dondurma yedim sistimde sistim offffffff
ama hala acim ekmek yemem gerek ekmeeeeek :)

ayy tutimmm cok gulduruyorsun beni
sen soyleyınce farkettım saclarının oynadıgını
yerim nan senin o ruh halını:)
barbim buraya gırıyor ama hıc ugramadan gidiyor

allah ağlatmasın cnm hep gül inşallah..
ye benim ruh halimi diyeceğim ama aşkım kızar sonra sana aşkımı niye yedin diye hehehehe
selayhusumda bir var bir yok yazıyor kaçıyor gidiyor böörekleri yedi uykusu gelmiştir belkim...

kafamçokkarıştı
kediler bağrışiy bahçede destur bismillah oysaki martta bitti emme hayvan bu işte...

buldum sarkiyi cankandan yaranamadim
yaranamadim sana yaranamadim ne yaptimsa sana yaranamadim
kaldirdim göbegimi hoppa :))

bir kase dolusu dondurma yedim sistimde sistim offffffff
ama hala acim ekmek yemem gerek ekmeeeeek :)

ohhhh afiyet olsun bizde waffle yedik xzgimle bebekte sonra çıktık bebek sahilde tur attık sinema da yaptık sen orda dondurma yiyedur bi tarafın şişmesin kuşum biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

donduymaaaaaaaaaaaaa isteyyom:icecream:

ne dicem ya ben ewime waffle makinası istiyorum satılıyormudur ki ??? akşamları tatlı krizim tutar benin... aşkımı gece gece yormıyım çarşı pazar waffle aramasın bana kalkar yapar eliyle waffle mutfakta bende yatakta tw keyfi yaparımaklinialirimsmile

tuti sen hayal et öyle evlilik olmuyor bir ara ugra ben sana anlatayim tv keyfiymis ...:))) mutfakta hem waffle yapar hemde tv izlersin :)

ayy o kedilerede yazik 12 ayin icinde ay cinsel hayatlari var :))

bizim bahçe de kediden bol bişey yok bodrum katı kedi doğumhanesine döndü doğuran bodruma koşuyor ne bereketli aymış pey allam :dance:

hakikaten 12 ayda bir yazık ya biz insanlar daha doğrusu erkekler utanmasalar kapı deliğine gircekler alsanaalsanasmile

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy enişteme bakın hele allah bozmasın cnm yaaaa şafaklarda azalıyor artık sizi kimse tutamaz artık rabbim bozmasın ...kaydirigubbakcemile5

bende sandım klasık avea mesajlarıdır bır baktım sokumla dans ettım o anda :kedi:
açın yolları geliyoruz lülülülülülü
kızlar enişteler izin verseydi,selayhusum burda olsaydı yarın gece kızkıza bir seyler ıcmeye gıtseydık ne guzel olurdu boshayallersmile

tuti sen hayal et öyle evlilik olmuyor bir ara ugra ben sana anlatayim tv keyfiymis ...:))) mutfakta hem waffle yapar hemde tv izlersin :)

muhauhaua kız ne diyeceğim geçen konu oldu benimki gömlek aldım aşkım dedi bana bende yeter dedim vazgeç bu gömlek alma sevdasından dedim ben ütüleyeceğim onları dedim nasılsa bana dediki merak etme sevgilim ben yaparım dedi yemekleride o yapar benimki çok güzel yemek yapar kızlar o konuda rahatım yani kumanda bende evde vereliniortak

evet tutim satılıyor makınelerı hemde normal fıyatlara
sımdılık sende olan kumandayı almasın sonra eline
belli olmaz bu erkeklere
afıyet bal seker olsun selayhusummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…