Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

benimkisi gece gece bir seyler içmeye yollamaz
bıraktım dısarda acmamayı,evde acmayıncada sorun cıkar
bugun az konustuk dıye trıp atar
yapar da yaparrr

ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it ı lıke to movie it

hahaha bayılıyorum o şarkıya ya madagaskarda çalıyordu hahahaha

şiki şiki babaaaaaaa hadi hadi yabaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrr ne diyeceğim selayhusum sizin yatak odanızda tw warmı yada olmalımı ??? xzgim sende evlenince yatak odana düşünüyormusun tw?

yok tutim salonda olucak zaten,oturma odasında da var
ben mutfaga kesinlikle alıcam ama
canım sıkılır yemek falan yaparken bırde masa almıcak uzun bar masaları gbı alıcam bar sandalyelerınden alıcam
yatakodasında napıcaksın tv'yi
ozel hayatınızı engeller:)
sohbet falan edersınız uyuyana kadar tv olursa ona takılırsınız

doğru cnm benim mutfaktada olmalı muhakkak tw

benimkide tutturdu salonda bar köşemiz olcak diye kıramadımda tamam dedim...birde ben yatak odama koymıcam kıyafet dolabımı ayrıyetten giyinme odası yapacağım yatak odam ferah olsun istiyorum çok eşyalı evi sevmiyorum sanki eşyalar üstüme üstüme geliyormuş gibi oluyor...

yerin olduktan sonra neler neler yaparız işte
salonum çok büyük benim bende cok esya sevmiyorum o yuzden bombos kalmasından korkuyorum
yemek masasını acılmadan on kişilik alıcam birde konsol gbi bir sey alıcam(kesinlikle vitrin değil)
diğer tarafınada kose koltugu grili mor yastıkları olucak,2 li koltugum mor grı yastıgı olucak
orta sehpa ve cok sade bır tv unıtesı
balkonumda buyuk orayada kucuk salıncaklardan alıcam bırde masa ve sandalye
yazın yemeklerı hep orda yerız
kucuk bır oda var camsız orası tam kıyafet odası olucak yer ama sercan orayı oturma odası yapıcak
dıger bos bır odayıda cocuk ıcın tutucaz o olana kadarda kucuk bır yatak ve ekstradan dolap atıcam oraya

hahah senin etiketleride gordum
sen soforsun dediler vermediler ne alaka bilmiyorum ama yazmaktan kendimi alıkoyamadım
hahahhahaha

delilerrrr :))
misafir kalmadi coktan gittiler isim vardi hihi :)

icelim güzelleselim diyorsunuz heee

xzgim dediğin gibi yer olduktan sonra kolay herşey...
benimkilerin 200 metrekarelik evleri varmış biz ya o evde oturcaz yada ailesi yeni ev alıcakmış bakalım bana sen şimdiden başla mobilya bakmaya dedi o kadar güzel mobilyalar varki seçmekte zorlanırım kesin...ama evim bembeyaz olsun istiyorum onda kararlıyım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…