Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

walla ewiniz olsun da onemli deil kuzum
simdi ew almak ew dosemek cok masraflı
mobilyalar gercekten harıka
bende mutfagım yatak odam ve oturma odamı beyaz yapıcam
ama salonumu beyaz ıstemıyorum
ya mor gri yada siyah beyaz:)

bir saniye
ben adanaya gidicegını hıc dusunemedım
burda kalıcaksın gıbıme geldı
senınkısı avukat degıl mı kuzum
buraya yerlessenız ya olma mıı :sinifsinif:

ben yazdım tutim
önceden cok zıplardım yatak kanepe hıc farketmez
smdi biraz zor zıplarımm

iyileşte zıplarız çayırlarda bayırlarda....bende geçen bir yataktan diğer yatağa atlayayım dedim ayağım kaydı yere çakıldım annem kusura bakmada seninki senin bu halini görse direk terkeder seni diyor bi tarafında kurt var galiba rahat dursana onu geçtim sen nasıl ev hanımı olcan diyor dedim ev hanımı olmak için sertifikamı veriyorlar anacım dedim terliği attı bana çok çenem düşmüşmüş...delikafadulden

bir saniye
ben adanaya gidicegını hıc dusunemedım
burda kalıcaksın gıbıme geldı
senınkısı avukat degıl mı kuzum
buraya yerlessenız ya olma mıı :sinifsinif:

bebem benimki avukat evet bürosu orada müvekkilleri orada artık orda isim yaptı istanbula gelirse zor olur bir daha toparlanması...
o yüzden ben gelin gidicem adanaya
:gitme:

yıh yıh yıhhhh (fred çakmaktaş gülüşü)
kızlar benim uykum geldi size doyum olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ben artık gidem başımı alıp nerelere gidem oyyyyyyyyyyyyyyyyy gidem gidem gidem gidemmmmmmmmmmmm sensiz nerelere gidem oyyyyy gidem gidem giidemmmmmm

offf yaa biz ne zaman aynı şehirde olucaz(
bosversene tutim hep boyle genc kalırsın
bende oyleyım nisanlıyım yerine gore agırım
ama genelde kudurugumdur

selayhusum sen çok uzaklardasn ya sankı senelerdır tanıyorum gıbı seni,öyle hissediyorum
gülmeyin ama hiç görmedim ama ozluyorum selayhusu
tutim barbim burda ya onun rahatlıgı var ıstedıgn zaman gorusursun ama sen uzaklardasn

fred gülüşüüüüü
birde seyi cok sevıyordum
bır kedi gordum sankı evett evettt bır kedı gordum
guzel uykular tutıcımm
hergece gel kuduralımm

cnm bende dışarda çok ağırımdır...ağır abla modu haha...
ewet ya bende gidicem uzaklaşıcaz iyicene pofffffff selayhusum zaten uzak artık nasadan el sallarız birbirimize kaderimize bak ya kalpler bir ama ruhen uzaktayız yakında olsak varya çok sağlam dostluklar kurarız ben birde herkesle samimi olamıyorum hrkesle muhabbet etmem ama size çok alıştım birde benim bu sitede tanıdığım bir arkadaşım var şeyda diye onuda çok severim görüştük kendisiyle çok iyi bir kızdır...açıkcası herkesle dost olamıyorum...açık bişey diyimmi gerçek hayattaki dostlarımdan daha yakınsınız daha öte oldunuz bana...
allah bozmasın ....

ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin ayagini yerden kescemm senin havalara uccaksin

yada bekleyın ama wc ye gıdem gelem bıraz daha takılayım madem selayhusumda geldı az daha laflayak ama önce wc ye girmem gerek bekleyın anacığım...

bende öyle hissediyorum be tuti
cok arkadasım vardır ama boyle samımı oldugum dısardan bır kac kısıdır
sızlere cok alıstım ben
selimciğim bile hayatımın bir parcası oldu resmını her gordugmde sevıyorum o suratınıı
walla selayhusum gızlıden bır ask yasıyoruzzz
yeterkı kalpler bır olsun bırgun bır yerde bulusuruz elbett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…