Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

cnm bende cıkıyorum yarın annemi göz dr una götürcem 10.30 da rendevusu var sabah kalkmam lazım erkenden sizi seviyorum iyi geceler canlarım....

tamam tatlım
iyi gecelerr güzel ruyalarr
ben burdayım daha zaten oglene kadar uyuyorum,uykum gelmiyorr:)))
bende cok sevıyorum canımınıcııı

xzgim simdide sen yoksun ?? bu sac olayi cok moralimi cok bozdu zaten bozuk moralim iyice dibe cöktü... yarin gidecegim kuaföre yine bari kahve tonunda cok zarar vermeyen bisey atsinlar üstüne böyle dolasamam ortalikta bide güya önüne kakül istemistim ama egri giden kaküllerden nasil anlatsam düz degilde üsten asagiya dogru uzayan oda igrenc oldu hersey berbat anliyacagin

bitanem benimmm hiç üzülme herkesin basına gelebilir bunlar
kuafordekıler ne dedıler bu duruma
senın kendı sacında mı sıyah selayhusum
neden asagısı tutmadı yukarısı tuttu
koyu kahveye boyarlar ilk önce benim tahminimce
hemen acık kahveye donmez cunku
sonra sonra 2 ayda bır yada 1 ayda boyarsın bu sefer kendın
kahkulu hıc takma kafana
ben kahkul hıc sevmem en son sercan mutlu olsun dıye kestırdm
ortadan ayırıyorum kahkulu yana alıp sıyah toka takıyorum gerı kalan sacıda alıyrm kulagımın arkasından sıyah toka takıyorum.4tane yapmıs oluyrm yanı.uzar zaten hemen bıraz uzayınca yana alırsın cok guzel durur şimdi benimki hala öyle
enişte ne dedi sacına ya selim farkettımı

benimki degisik olmus dedi yanar döner :) selim bakti sadece cok anlamadi
benim normalde sacim kahve ama koyu degil acik birazcik orta kahve :))
altlarda siyahdi boyadan dolayi normal sacimin oldugu yerleri boya cikartici turuncu yapti önce alt taraflari ise sadece kahve yapti onun üzerinede güya bakir sürdüler :) ahada bakir gördügün gibi. aman zaten acik kahve istemiyorum tek renk olsunda baska bisey istemiyorum

xzgim offline olmusun yatmayami gittin ??
eger öyleyse iyi gecelr canim bende cikacagim.

iştee üstlerin kendi rengi oldugu ıcın oyle oldu
benımde kendı sac rengım acık kahverengı
gozlerım ela
o yuzden sarıyıda kaldırıyorum ama sıyaha boyattım ıste smdı bende kara kara nasıl donsem planları yapıyorum
olsun be selayhusum dert ettıgın tek sey sacın olsn
baska sorunların olmasın
sacını en yakın zamanda halledersn

yorumlariniz icin tskler kiizlar.

tutim cocugun olduktan sonra büyüttürürsün .. bütünce emzirilmiyo bildigim kadariyla.

selayhus sacinimi kestirdin canimm. ayni model olmusuz.
sen beni dinle . hemen boyama saclarini. 2 hafta bekle.
asiri yipranir. ben bu yüzden kestirmek zorunda kaldim. 2 günde 2 kere acildi 2 boya yapildi.
yandi saclarim. cokta kötü degildir normalde.flashtan öyle cikmistir

selamm
kizlar profilimden gifs isimli albüme girip bakabilirsiniz yenilerime :)

waşşş albüm kapağını gördüm içeriğini açamadım
hemen görmek istiyorummm

dün yine çıkmak zorunda kaldım
günlerdir muhabbet edemiyorum iş yoğunluğundan

sealycım saçlarının nesini beğenmedin anlamadı ben??? :sm_confused:

aşkito cnm onu bende duydum tatlım esasında ben slikon taktırıcaktım erkek arkadaşım plastikten sevgili istemiyorum dedi doğal ol dedi o bir şekilde büyüyecek zaten dedi hahahaha ilerde çocuk olursa emziremezsin dedi bende öyle askıya aldım en iyisi doğurup ondan sonraki sonuca bakarak yapacağım birşeyler...yerimseniben

barbi beybiiii kız ne kadar yoğunsun bu aralar gözümden kaçmıyor değil...
selayhusum bak herkes aynı şeyi söylüyor aşkito bile elleme saçını kopar demiş aman sakın ha birde kopan saçlar için üzülme sonra...
xzgim çizgim dün gece çıktım bir baş ağrısı başladı bende ki sorma...

opuyorumnanaktan
hepinize kucak dolusu sevgiler...

Son düzenleme:
tutuim evet bacım çok yoğunum hakkat
pfff yanii:S

hormonlardandır balım ya
her ay değişiyor biliyorsun
mevsim değişikliğinden falanda olabilir mi cnmm

tutuim evet bacım çok yoğunum hakkat
pfff yanii:S

hormonlardandır balım ya
her ay değişiyor biliyorsun
mevsim değişikliğinden falanda olabilir mi cnmm

inşallah öyledir cnm ya altüst oldum bu ay başım falan nasıl ağrıyor varya böyle kendimi çizesim var regl oldum ama az geldi tam atamadım kanı buda beni çok sarstı göğüslerim acıyor bir yandan başım deli gibi ağrıyor...
neyse yüzünü gören cennetlik be kuzum
:hulya:

hhhhhuuuuuu boyattim üst taraflari boyadilar sadece alt tarafin rengine para marada vermedim aradim sabah birazda abarttim sabaha kadar uyumadim dedim :))))
simdi daha iyiyim :moralimde düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…