Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tühhhh bilseydim sendeki fazlalıkları ben alırdım aşkitocum ya...
benimkiler bayağ ufak erik gibi =( ...ara ara deniyorum bakmak için ama sanırım avatarda gözüktüğü üzere mavi bikinili olan yeni hali çok güzel olmuş canım maaşallah ...

Kızlar ne yazdınız okumadım demın geldım saclarım ıgrenc oldu palyaco gıbı ıkı renk Üst ayrı alt ayrı ufffffffffffffff; boya alıp kahveye boyuyacagım ıgrencc

bakir istemistim güyaa 3 saat ugrastilar bide siyah boya oldugu icin tam acamadilar üstler kizil oldu altlar kahve biraZCIK KIZILLIK VAR

Son düzenleme:
Yarın kendım kahve boya alır boyarım gÜya kuafÖr yaptı promosyon dıye bedava
keske para verseydımde ıse yarasaydı

çok merak ettım bu kuaför nasıl başardı bunu hadi üstler açılmış güzel ama altlar niye siyah kalmış acaba resimdenmi öle gözüküyor ???
cnm 3 gün bekle 3 gün sonra al bir kutu boya boya kendin ama bugün bişey yapma kopar saçların...

Aynen gÖrÜndÜgÜ gıbı canım ısık mısık degıl yanı ayy 3 gÜn dısarı cıkmadan dururum artık aksama esımde gelınce dalga gececek :))) palyaco dıye uff

dalga geçerse sende ona lafı sok bebem şapka takarsın sabret güzel olcan merak etme şimdi saçının en azından koyuluğu gitti ya sen kendin boyayacaksın nasılsa ilk boyamanda istediğin sonucu alamazsın belki ama 2-3 boyamanda farkı görcen saçın açılacak...koyu renk atıyorum koyu kahve boya alsan şimdi onunla boyasan 2-3 boyamanda kahverenginin açık tonlarını alırsın istediğin rengi elde edersin esasında barbi saçlarını kendi boyuyor ona soralım bi gelsin...

Canım saclarımı acıcıyla acmadılar yıpranmasın dıye boya cıkartıcı varmıs gÜya onla actılar sadece Üst taraflar turuncu gıbıydı ılk actıklarında dıger taraflarda kahve artık ne olur bılmıyorum battı balık yan gıder
ayy ıstedıgım renge bak su basıma gelene bak

cnm bence sen yarın gıt o kuaföre saçını düzeltsinler benım sacıma acıcı wuruyorlar bı mok olmadı sanamı olcak onlar biraz malzemeden kaçmış...düzeltmek zorundalar cnm olmadı parasını verirsin...

Ben yarın kahve boya alayım hepsını kahve yapayım tek care o su an ıcın sanırsam yıne tutarlar ıstemedım bısey cıkartırlar aman deyım: Veya yıne sıyaha boyuyayım bugun 4 saat bosuna oturmus olurum orda :)))

selayhusum uzulme bitanem
bencede hemen bir sey yapma yanabilir sacların
benimde sıyah boya kızıl balyaj attırdım hemde acıcıyla tutmadı ancak ısıkta belli oluyor
sıyah senın kendı sac rengınmıydı
ustlerı kendı rengınse o acılmıs altları acılmamıs olabilir
bana sorarsan sen yinede kuafore boyat
bende kahverengıne boyatıcam ılk once
bır ay sonra tekrar bır ay sonra tekrar derken kahve ıyıce oturucak ondan sonrada acıcam rengını

sercan aradı şimdi beni
kısa dönem askerlik kalkmış demişler onlara
gerçi sizi etkilemez agustosdakiler için falan demişler
sercanda bana dedi
arastır bugun haberlerde cıktı mı dıye
bende hıc ızlememıstım bugun haber
gercekten cıktı mı bu sefer oyle bır sey haberınız varmı
selayhusum askm nıye yoksun,takma kafana saclarını sakın

ewet askerlık tek tip olucakmış yanı 12 ay sercanı etkılmez cunku daha sısteme gırmedı merak etmesın...benımkınıde etkılemez olan birtanecik kardeşime olucak =( daha okuyor oda kısa dönem yapmak için offfffffffffffffff ama kalkacak diyorlar... bu ülke ıyıce cıwıttı herseyı degıstırıyorlar koltukta oturanların bı tarafında kurt war habıre degıstırıyorlar bıseylerı anayasayı bıle degıstırıyorlar ne hadlerıneyse nefret edıyorum artık...

Son düzenleme:
ya ben artık bu ülkede olanlara,insanlara gerçekten şaşırmıyorumm :umursamaz:
selayhusumm neden gelmıyorsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…