Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yewrum maaşallah yaaaaa resımlerıne bakıyordumda harıkasınız aşk kokuyor resmen ben daha koymadım benımkıyle resmımı cok canıyım dımı haha..tamam kusum annen kaparsa modamı canı saolsun bende yatarım bırazdan

günaydınnn çileklerim benimmm
tesekkurler tutimmm farkettimmm neden koymadın kıı kih kih:))
barbimmm sonunda burdasın yasasınnnnn
selayhusumm boyattın mı saclarını naptın ne ettınnn?

yavru ceylanlarim günaydin tünaydin barbim seni burda görebilmek cok güzel .
xzgim gitmedim bebisim henüz saat 1.30 da randevum. esimin kuzeni gelecek selime bakmaya uzun sürebilir cünkü henüz nasil bisey istedigimi bile bilmiyorum yaa sadece acik bir renk istiyorum artik bakalim

elimde kahvem var kulplu bardagimi masaya koydugum anda selim dalacak uzakta bile olsa beni kolluyor biraktigim an kosup gülerekten geliyor görmeniz gerek cok komik suratindaki ifade simdi kapacam dermis gibi

ayyyy inşallah içine sinen güzel bir şeyler olur selayhusum
yerım ben o minik akıl kupunuuu
onlar tahmın ettıgımızden daha akıllı ve dikkatli oluyorlar
fotorafını ceksene o tıpının:)

ben geldim tünaydınlarrrrrrr....
bugün bakım günüm ayaklarım sıcak ve limonlu suyun içinde ayaklarım çok değerlidir benim haha o yüzden gözüm gibi bakarım onlara..sonra duşa gircem babamda dün gece izmirden döndü allahıma bin şükür olsun kazasız belasız geldi...evde bugün uyuyor bende bugün taze fasulye ayıkladım (bu fasulyaaaaaaa 7.5 liraaaa)
neyseeee benimkide çok yoğunmuş geç gitmiş işe uyumuş biraz ...
kırmızı ojeyi çok seviyorum ama çıkarması tam bir dert ya kırmızı kırmızı oluyor parmaklarım ıyk...uzun bir süre sürmem kırmızı artık...
barbim gelmiş hoşgelmiş...
xzgim uyanmış sanırım bugün senle ben yine çene çalcaz kuzum...
selayhusum kuaförededir güzelleşmeye gitti inşallah istediği renk olur...
bende birazdan duşa gircem yatakların çarşafını değiştircem birde diyorum odamın dekorunumu değiştirsem off çok işim var değişiklik istiyorum çok sıkılıyorum napim ....

tutiii tutucikkk
mini tuticik
minik minik tatlı minik
güzel tuticikkk
sana beste yaptım be tutimmm
gunaydınlarrrrrrrrrr
babanın sag salım gelmesıne coık sewındım gozun aydın tatlımm
ayakların ıcın ne bakımı o bende yapayımm ne ıse yarıyorrr
bosverr be kuzum ne yorucan kendınıı
sabahtan berı ew kalabalık
camlar panjurlar ıcın olcu almaya geldıler
sımdıde kılere yenı raflı dolap sıstemı kuruluyorr
bende bos bos yatıyorumm
manıkur yapıcam banyo yapıcam bı tekk

ayyyyyyyy bizimde bu sene ewde bayağ tadilat war mutfak yapılacak arka balkon pimapen olucak ben şileye kaçarım muhtemelen sevmiyorum ewde usta olunca tedirgin oluyorum...
bebem ben arada ayağımı sıcak suyun içine bir yarım limonu sıkıyorum ayaklarımı sokuyorum suya yumuşacık yapıo ölü derileri atıyor sonra ponza yardımıyla ölü derileri temizliyorum en sonda krem sürüyorum yumuşacık bebek gibi ayaklarım oluyor ....
bayanssulusmile

bende denicem onu bebeğim
ayy annemin arkadasları geldi
benide zorla oturtuyorlar yanlarınaa
fenalık geldi sonunda kactımm
ıkı tanesıde cok konusuyor
ılk defa karsı karsıya geldılerr
bırbırlernı bastırmaya calısıyorlar cok guldumm
zawallım annemde bıktıı
selayhusum ne kuaformuss nolduu nasıl oldu cok merak edıyorumm
hemen gel de resım koyy

askıtomm ne guzel gamzelerın var oyle
saclarına mor balyaj mı attırdınn
ne guzel bır ask yasıyorsunuz oyleee
burdakı cocukları gordukce cok kıskanıyorum wallahaaa
benımde olsun boshayallersmile

tskler xzgicimm.. insallah sanaa nasip olur böle tatli bir evlat..
evet mor balyaj var saclarimda :)

tutim profilden gifs isimli albüme ameliyat öncesi sonrasi koydum. detay vermiyorum :)

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

böyle yazıyor linki tıklayınca...

anaaaaaa aşkito sanırım sitede sorun var link yapısı değiştirildiğinden dolayı ulaşılamıyor resimlere...
göğüslerine operasyon yaptırmışsın sanırım geçmiş olsun...
ah bende bir büyütsem benimki izin vermiyor ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…