Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

şaka değil seni gerçekten bebeğim gibi gördüm selayım
sana karşı içimde sonsuz bir sevgi ve şefkat var zaten
barbim dünyanın en vefalı insanlarından biri zaten
hem benim en güzel zamanlarımda yanımda oldu
hemde aynı sekılde selayımla da
iyi ki varsınız hepiniz
bende evi toparlıyorum bugun davlumbazım takıldı
dun barbım ewı supurmustu ama yıne cok toz oldu balkondan sebep
balkonu temızledım tekrar toz aldım ewıde supurucem
aklımda hep sacımı kestırmek ve boyatmak vardı benımde dun gece karar verdım
bugun aksam ustu saclarımı kestırıcem ve kızıla boyatıcam
barbım enıste bey begendımı muffınlerı

selayhus öncelikle geçmiş olsun canım
sizin aranızdaki dostluğa hayranım resmen
xzgicim farkındaysan evlenen insanların cogu sacını kestiryor:)
bekarken merak ederdim bunun nedenini
evlenince bende kestirdim ama hala nedenini bilmiyorum
senin fikrin ama sacların cok güzellll bence hiç değiştirme

canım cok tesekkur ederım ama saclarım cok yıprandı
benım saclarım cok zor uzuyor aslında ama yınede kestırıcem uzun sacla bas edemıyorum
kurutmak cok zoruma gıdıyor ve cok dokuluyor sac toplamaktan canım cıktı :78:
bıde aklımda hep vardı ama dugun ıcın kestırmemıstım bırazcık degısıklıge ıhtıyac duydum galıba

ay ayagımda cıkan egzamalar var ya
elımede gecmıstı bugun bır baktım dıger elıme ve bıleklerımede gecmıs :84:
Allahım daha bıleklerımde kı sıslıklerde gecmedı bıde ustune parmagımı yaktım basıma gelenler pısmıs tavugun basına gelmez

bende aynı şeyi düşünüyorum şuanda ilginçtirki :125: evleniyim hemen ertesi günü bile olabilr saçlarımı kestirmek istiyorum.
çünkü çok yıprandı kıyamıyorum şuanda da aslında çıtçıtlarım var ama yine de düğünde kendi saçlarım olsun istiyorum :123:

anaaammm dikkat et yahuuu böyle giderse yandın sen :125:
Geçmiş olsun diyelim ve inşallah bi daha da olmasın yanıktan çok korkarım

bende kestirmek için düğünü beklemiştim avatarımdaki gibi kestirdim düğün zamanı da kahve kızıl gibi bi renkti balayaındayken cok aktı
deniz tuzu mahvetti saclarımı kahveye boyadım gene
ellerin içinde temizlik malzemeleri egzamalrı daha cok azdırır canım benim de eskiden vardı nasıl geçti bilmiyorum turuncu bi krem vardı adını hatılamıyorum onu kullanmıstım geçmişti ama deterjan falan kullanma daha cok olurlar

ezgicim geçmiş olsun canım en kısa sürede düzelir inş canım.albümüne düğün fotonuda koyarmısın ben çok merak ediyorum canım ya

ay alısmısım hergun selayımı gormeye bugun gormeyınce ıcım buruldu
tam bebegım gıbıydı ellerımle yedırdım yemegını bıcı bıcı yaptırdım saclarını taradım
yarın hemen gelsın tekrardan

anaaammm dikkat et yahuuu böyle giderse yandın sen :125:
Geçmiş olsun diyelim ve inşallah bi daha da olmasın yanıktan çok korkarım
sagol gamzecım yanık cok fenaymıs zaten her 3 dakıkada bır elımı soguk suya ve buza tutmak zorunda kaldım tuza bastırdım o ıyı geldı aklında bulunsun
bende senın kı gıbı kestırmeyı dusunuyorum omuz hızamda hemen hemen kızıl cok guzel ama cok cabuk akıyor ugrasması cok zor aklıma koydum ama yapıcam hatta smdı cıkıyorum ve gıdıyorum kuafore.sen ne kadar zamandır ewlısın canım? bende bı kere daha cıkmıslardı ama bunlardan farklı cok az kasınıyor ve kuru
ezgicim geçmiş olsun canım en kısa sürede düzelir inş canım.albümüne düğün fotonuda koyarmısın ben çok merak ediyorum canım ya

tesekkur ederım canım koyucam ama resımlerımı beklıyorum fotografcılar daha teslım etmedıler
bıde oteldende almadım resımlerı bırazcık daha bekleyın heyecan olsun

çok koyu olmadı dimi canımm ay çok merak ediyorum nasıl olcakakk
yok cnm koyu olmadı çok doğal duruyor güneşte kızılımsı gibi oluyo pırıltıları. bn beğendim şahsen
dikkt et kendine amn canım tamam mı yanındayız biz
ay ezgiiii kıyamam sana yaaa
ilk kez duydum tuzu aklımda olsun ama geçiyor ise

ben de iilk defa duydum şu an valla. acımıyo mu tuz ykmıyo mu ezgi?

pekı canım bekliyorum büyük bi heyecanla.gecekuşum saol canım yapıcam bende mutlaka

10 temmuzda evlendim bende cnm istersen bi cildiyeye görün

selayım geçmiş olsun tekrardann,iyi olmana çok sevindimmm,en kısa zamanda göster bize yeni burnuşunuu
ezgim bi nazar duası filan okut kız ne bu böyle

aybuşum ben benimkine ulaşamıyorum aradım asker nöbette dedi ondan izinsiz iş yapmak istemiyorum ama çok istiyorum gelmek salı günü toplaşcaz diye söylemedim daha var diye barbişimde mesaj atınca yarın için 1 saattir benimkine ulaşmaya çalışıyorum habersiz gelsem bu sefer çok fena haşlar beni allahım inşallah şimdi ararda yarın bende aranızda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…