- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #15.741
kızlar selam....
bugun dahada ıyıyım...
bana yardımcı olan kanatsız meleklerım ıcımde sıze karsı volkanlar kaynıyor ınanın, kendımı kontrol edemedıgım anda hüngür hüngğr aglayabılırım.... bana verdıgınız bu destegı bu sefkatı. gercekten anne gıbı sefkatı bır ömür boyu unutmayacagım ...
xzgım bugun yalnızım sana gelecektım ama 5 de tekrardan doktora cıkacagım ıcın gelemedım. doktora barbıcım götürecek.
tutım umarım annenın durumuda ıyıdır canım ???
ayburum handem cp telım var artık görüsürüz??
yarın nasıl olacagım bılemıyorum. ama sanırım pazar daha ıyı olacagım. bulusma ısını sız ayarlayın ben sıze katılacagım ama bana uzak bır yer olmasın lütfen durum malum...
kontesım: gecekusum geceyelım gnzdınım sızlerede selam olsun..
ıyı dıleklerınıyzden ötürü cook coook tsk
ay ayagımda cıkan egzamalar var ya
elımede gecmıstı bugun bır baktım dıger elıme ve bıleklerımede gecmıs :84:
Allahım daha bıleklerımde kı sıslıklerde gecmedı bıde ustune parmagımı yaktım basıma gelenler pısmıs tavugun basına gelmez
canım cok tesekkur ederım ama saclarım cok yıprandı
benım saclarım cok zor uzuyor aslında ama yınede kestırıcem uzun sacla bas edemıyorum
kurutmak cok zoruma gıdıyor ve cok dokuluyor sac toplamaktan canım cıktı :78:
bıde aklımda hep vardı ama dugun ıcın kestırmemıstım bırazcık degısıklıge ıhtıyac duydum galıba
ay ayagımda cıkan egzamalar var ya
Allahım daha bıleklerımde kı sıslıklerde gecmedı bıde ustune parmagımı yaktım basıma gelenler pısmıs tavugun basına gelmez
sagol gamzecım yanık cok fenaymıs zaten her 3 dakıkada bır elımı soguk suya ve buza tutmak zorunda kaldım tuza bastırdım o ıyı geldı aklında bulunsunanaaammm dikkat et yahuuu böyle giderse yandın sen :125:
Geçmiş olsun diyelim ve inşallah bi daha da olmasın yanıktan çok korkarım
bende senın kı gıbı kestırmeyı dusunuyorum omuz hızamda hemen hemen kızıl cok guzel ama cok cabuk akıyor ugrasması cok zor aklıma koydum ama yapıcam hatta smdı cıkıyorum ve gıdıyorum kuafore.sen ne kadar zamandır ewlısın canım? bende bı kere daha cıkmıslardı ama bunlardan farklı cok az kasınıyor ve kurubende kestirmek için düğünü beklemiştim avatarımdaki gibi kestirdim düğün zamanı da kahve kızıl gibi bi renkti balayaındayken cok aktı
deniz tuzu mahvetti saclarımı kahveye boyadım gene
ellerin içinde temizlik malzemeleri egzamalrı daha cok azdırır canım benim de eskiden vardı nasıl geçti bilmiyorum turuncu bi krem vardı adını hatılamıyorum onu kullanmıstım geçmişti ama deterjan falan kullanma daha cok olurlar
ezgicim geçmiş olsun canım en kısa sürede düzelir inş canım.albümüne düğün fotonuda koyarmısın ben çok merak ediyorum canım ya
yok cnm koyu olmadı çok doğal duruyor güneşte kızılımsı gibi oluyo pırıltıları. bn beğendim şahsençok koyu olmadı dimi canımm ay çok merak ediyorum nasıl olcakakk
dikkt et kendine amn canım tamam mı yanındayız bizkızlar selam....
bugun dahada ıyıyım...
bana yardımcı olan kanatsız meleklerım ıcımde sıze karsı volkanlar kaynıyor ınanın, kendımı kontrol edemedıgım anda hüngür hüngğr aglayabılırım.... bana verdıgınız bu destegı bu sefkatı. gercekten anne gıbı sefkatı bır ömür boyu unutmayacagım ...
xzgım bugun yalnızım sana gelecektım ama 5 de tekrardan doktora cıkacagım ıcın gelemedım. doktora barbıcım götürecek.
tutım umarım annenın durumuda ıyıdır canım ???
ayburum handem cp telım var artık görüsürüz??
yarın nasıl olacagım bılemıyorum. ama sanırım pazar daha ıyı olacagım. bulusma ısını sız ayarlayın ben sıze katılacagım ama bana uzak bır yer olmasın lütfen durum malum...
kontesım: gecekusum geceyelım gnzdınım sızlerede selam olsun..
ıyı dıleklerınıyzden ötürü cook coook tsk
ay ezgiiii kıyamam sana yaaaay ayagımda cıkan egzamalar var ya
ilk kez duydum tuzuaklımda olsun ama geçiyor ise
sagol gamzecım yanık cok fenaymıs zaten her 3 dakıkada bır elımı soguk suya ve buza tutmak zorunda kaldım tuza bastırdım o ıyı geldı aklında bulunsun
bende senın kı gıbı kestırmeyı dusunuyorum omuz hızamda hemen hemen kızıl cok guzel ama cok cabuk akıyor ugrasması cok zor aklıma koydum ama yapıcam hatta smdı cıkıyorum ve gıdıyorum kuafore.sen ne kadar zamandır ewlısın canım? bende bı kere daha cıkmıslardı ama bunlardan farklı cok az kasınıyor ve kuru
tesekkur ederım canım koyucam ama resımlerımı beklıyorum fotografcılar daha teslım etmedıler
bıde oteldende almadım resımlerı bırazcık daha bekleyın heyecan olsun
sagol gamzecım yanık cok fenaymıs zaten her 3 dakıkada bır elımı soguk suya ve buza tutmak zorunda kaldım tuza bastırdım o ıyı geldı aklında bulunsun
bende senın kı gıbı kestırmeyı dusunuyorum omuz hızamda hemen hemen kızıl cok guzel ama cok cabuk akıyor ugrasması cok zor aklıma koydum ama yapıcam hatta smdı cıkıyorum ve gıdıyorum kuafore.sen ne kadar zamandır ewlısın canım? bende bı kere daha cıkmıslardı ama bunlardan farklı cok az kasınıyor ve kuru
tesekkur ederım canım koyucam ama resımlerımı beklıyorum fotografcılar daha teslım etmedıler
bıde oteldende almadım resımlerı bırazcık daha bekleyın heyecan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?