Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim çok geçmiş olsun
okuyunca çok üzüldüm canım
aklına kötü birşey getirme
bu askerlikde seni biraz stres yaptı reglidende bünyen zayıflamışsa
bayılıvermişsin demek
kendine iyi bak canım bol bol dinlen

tutım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum hemde cok dıkkat et kendıne lutfen
cok guzel bır gundu yıne resımlerımıde aldım gece album yapıcam facebooka ınsallah ınternetım gıtmezse
yarın burdada yaparım ınanılmaz guzel bır album yapmıslar ansıklobedi gibi zaten
sımdı bende ewe geldım kocayla bı kac kadeh bısey ıcıcez

gunaydıncım saol tatlım aynen askerlik beni çok yıprattı birde annemin sağlık sorunu falan herşey üst üste geldi yataktan çıkamıyorum yatıyorum sıkıldıkça buraya bakıyorum çünkü ayalanınca başım fırıldak gibi dönüyor...çok teşekkür ederim canım....

xzgim saol bebem dikkat etmeye çalışıyorum canım çok saol bu arada resimlerini çok merak ediyorum tabiki güzel olucak resimler resmin ana teması güzel çünkü...

ezgiiii bayıldım fotolarınaaabi de ismimizi ayakkabısının altına yazış canım ya çok duygulandım bençok sancım var yatağa geçiyorum iyi gcelerrr

gecekusu sagol canım daha ıyıyım ama burnum sıs ıste albume resım koydum sıs halımı ordan görebılırsın burda kkda albümee cok agrım yok ama burnumdakı tamponlar cıkmadan rahat edemıyecegım yarın ınsallah tamponlar cıksında rahata kavusayım ya

ay canım çok şişmiş yaa. bi de morarmalar oluor değil mi?
iyi cesaret valla ben hayatta yaptıramam sanırım. ama sana çok yakışacak emini ve çok merak ediyorummm

aynı sekılde kuusum ınsallah bu kadar mesakat a deger . oglusumdan husumdan ayrı kalmama deger

kızlara yük olmama deger

selayım tekrardan geçmiş olsun
şimdi baktım albümüne
eed şiş baya ama olcak o kadar,sonuçta operasyon geçirdin
göz altlarında feci morarma oluyor kimilerinde ama sende yok galiba
maşallah

selam kızlarrr...
selayımmm nasılsın ??? daha iyi olucan zamanla ben buna inanıyorumm...
xzgim albüm muhteşem facedeki resimler bence o paraya değmiş brawo iyi iş çıkarmışlar...maaşallah diyorum...
ben yatıyorum hala karnım hala ağrıyor kuşkam seninde ağrıyormu hala karnın birde bende koca koca etler çıkıyor yarın dr gidicem rendewum wardı hepinizi seviyorum...

tutimm gece ağlamadktan helak oldum. kıymmadım bizimkileri uyndırmya doktora gidecektim. hala da berbat ağrıyor valla.ilaç falan kesmedi. bu ay çok ağır geçti üşütme de var sanırım ondan böyle oldu hastaneye gitmeye de korkuyorum kesin ağrı kesici iğne yaparlar diyeçok ağrıyoo

yawrum git iğne istemiyorum de ilaç yazsın banada acildeki dr iğne yapacaktı ben iğne istemiyorum dedim...birde kendi dr umdan izinsiz hap falanda kullanmak istemedim bana dedi o zaman kendi dr unuzla irtibata geçin dedi bu kanama normal değil dedi bir sürü bişey saydı hastalık kan sayımı yaptır mutlaka dedi ilerde bir sorun olmasın çocuk istediğinde dedi o öyle değince bende korktum ihmale gelmez diye...sanada geçmiş olsun bu arada canım senin bu ay böyle olduysa korkma üşütmüşsündür ben her ay böyle oluyorum sancılı ama bu ay çok anormaldi kanama açısından benimki saat başı ped değiştiriyorum ben

canım her ay ağlayarak geçiyorum berbat sancım oluyo ama bu sefer üşütme de var sanırım anormal sancım var. kıpırdyamıyorum yataktan çıkamıyorum. benim kanamam saat başı ped değiştirecek kadar değil canım seninki garipmiş vallaa ihmal etme.benim de kanamalarımda ilk 3 gün pıhtılar geliyor.kansızım zaten bi de bu kadar kan kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…