Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selamlar kızlarrrrrrr ayyy inanamıyorum yarın neredeyse tüm çotanaklar toplanıcazzz
bugün selayımı tohtora götürdüm geldim, tohtor abi :86: bana çok şıksın didi sanırım kendi burun ameliyatımı bedavaya getirmek için bir yöntem buldum :78: varmı başka ameliyat isteyen

bayadır bu saatte buraya yazmadığımı farkettim, bi tuhaf oldum şincik yazınca çok oyalanmamam lazım yarın erken kalkıp erken yol almam lozımm yovrımmm :81::81::82:

vayyy dimek tohtor beyde gözlerini alamadı senden
hazır keni askere gönderiyon (töbe töbe))
iyi çot pozlar vermemiz gerek yarın
bacım sen fındık burnunumu ameliyat etcen

hazır keni askere gönderiyyoken, kalbimdeki bu sançılar yüzünden b ir tohtoramı görünsem diyyorum , ama şeyy burun tohtoruna hatta bu tohtora
çoturdamıyalımm ele inat
fındık burnuşumun kabuğunla accuk oynamam gerekte

parmagınızı suya batırıp tuza batırın bıraz yakıyor ama sonra gecıyor
canım smdı farkettım mesajından sonra kım oldugunu evet canım yakın sayılırım galıba yenı mahalledeyım :86:
ewet yarın harıka bır gun olucak
tutım sana barbım haber verıyor dıye aramadım handem ayburum barbım selayım hepberaberız ınsallah tutım ızın alabılırsınn
buarada ayburum benı aramayı unutma alıcam senı
ayyy buarada fotografcılar aradılar yarın aksam 5 de teslım edıyorlar resımlerııı
oteldekılerde hazır ama onları daha almaya gtmedık bu haftaıcı
nasıl mutluyum resımlerımlerıme kavusucam dıyeee
bıde saclarımı boyatamadım 2 kuafore gıttım ıkısıde yakar dedıler bende sadece kestırdım smdılık hemde cok kısa
yarın gorursunuz ben doktora gıdıp gelıcem cok opuyorum hepınızı ıyı geceler bıdıklar

xzgim askeriyeyi aradım yine uyudu dediler şimdide izinsiz gelsem yine limoni olcaz sabaha tekrar şansımı deneyeceğim ...
bu arada geçmiş olsun cnm ...

ken duymasın walla askere filan gitmes

xzgim askeriyeyi aradım yine uyudu dediler şimdide izinsiz gelsem yine limoni olcaz sabaha tekrar şansımı deneyeceğim ...
bu arada geçmiş olsun cnm ...

not bıraksaydın filan diycem ama askeri mevk ibi acayip,laf olur alay edilir zart zurt
erkek milletine belli olmaz :26:
inş gidebilrsin tutim sen deee :78:

ay bi sürü foto çekilin hepbirlikteee ben de görimmm:78:

kontesim gece 3 e kadar bekledim askerime söyliceklerde beni arayacak diye izin almak için gece kuşum bile gördü gece tel beklediğimi sonunda yattım sabaha aradım nöbette dediler yine saat öğlen 1 oldu baktım benimki arıyor çarşıdayım nete gel diye birde onun üstüne ben regl oldum aşırı sancım var annemde evde yoktu bir ara wc ye gittim inanılmaz kanamam var ben o kanamayı görünce bayılmışım wc de benimki nette bekliyor beni benden ses çıkmayınca annemi aramış annem eve geliyor ben baygın yerde yatıyormuşum şimdi yataktan çıkamıyorum şu yaşıma geldim ben böle bişey görmedim herşeyde bir hayır var bugün kızlarla çok olmak istedim gitseydim sokakta bayılıcaktım kızların başına iş açıcaktım çok istediğim şey bugün maalesef olmadı telafisini edicem kardeşimi bekliyorum dr gidicez o kadar duygusalım ki herşeye ağlıyorum bugün
handem,ayburum,selayım,barbim,xzgim hepinizden özür diliyorum hayırlı bir günümde değilmişim bugün telimde kontür yok hiç birinize haber veremedim

tutim çok geçmiş olsun canım
amman dikkat et kendine ne olur
ayağımın tozuylan yazıyom harika bir gündü
ama acil abimlere gitmem gerek ondan foto yükleyemiyorum

ayy çok büyük geçmiş olsun canımmmm:26: neler olmuş öyle...
her işte bi hayır vardır diye boşuna dememişler bak
üzme canım sen kendinii

tutiiimmmmmmay noldu sana bebeğim yaaa
bayıldın demekay allah korusun ya başını falan çarpsaydın bi yerelereee
dün demiştim sana ben de bi kaç güne kadar olurum diye. bugün sabah sürpriz yaptı reglim.
acaip sancım ve kanamam varç. tnsiyonum düşüyo sürekli.
cnım dikkat et kendine. bişeyin yok değil mi?

kkontesim valla haklısın herşeyde hayır var düşünsene dışarda benim bayıldığımı sokaklarda ayyyy korkunçç...saolun kızlar dr a gittim geldim benim kendi dr um yoktu acilde bir başka dr vardı erkek kan tutmuştur ondan bayılmışsındır dedi kendi dr una rendevun varsa pazartesi günü ihmal etme dedi ilaç verdi ağrı kesici onu aldım ayaklanınca başım dönüyor çok kanamam olduğu için sanırım...selayımla konuştum telde yavrum ya onunda azcık sızlaması varmış burnunda... bacaklarımdan kasığıma kadar çok pis sancım var yemek bile yiyemiyorum ...kuşkam sorma allahtan başımı vurmamışım hoş kocaman mermer banyo lavabosu var nasıl düştüğümü bile hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…