Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım kazasız belasız ulaşıverdin ailene çok şükür
selim seni görünce şaşırdımı nasıl tepki verdi burnunu sordumu
aslında kız istiyodum ama
umuduma kavuştuğum içinde ayrı bir mutluyum bana şans getircek inş umudum
Rabbim yeterki sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

ayy selayı gördüm geçmişe bakmadım tutişim çok sevindim canım hiç bir pürüz yokmuş ohh ne gtüzel sende dinlenirsin regl döneminde olur biterrr aybuşummmm oğluşunun kertiği benden gelir belkim kızım olursa kertelimmm

selimin resimleri için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmm

tutisim sorun olmamasina bende sevindim .. dün o yüzdenmi biraz durgundun canim biraz moralin bozuk gibiydi ?? anliyamadim sebebini ?

barbim hayooo hayoooo...

ayburum, kontesim, gecekusum handem hepinizede cok mersi

oglusumu uyuttum geldim ama bende gidecegim birazdan yoruldim

annem bugun gitti malesef yarin ise gitmesi gerekiyormus husda gece calisiyor ben kaldim bir basima dinleneyim hazir selimde yatmisken

ayburcum 2.si de kız oluverir boşwer
olmadı 3. olur
4. olur

bu yorumun bana yedi kocalı hürmüz film müziğini anımsattı
inş sağlıucakla gelsin hele bir

kert dostluğu yapalım
senden iyi kaynanamı bulcam kızında sana benzerse ohhhhh daha ne olsun
ayy bak şimdi aklıma geldi
dün gece rüyamda xzgim hamileydi ama ben bile sevinememiştim
keşke bikaç ay sonra hamile kalsaydı diyodum

ayburum o zaman oldu bu iş aldık oğluşunu Allah xzgime ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin, rüyan hayrolsun ayburum :81::81:

selayım yat dinlen aşkım yorma kendini, annende gitmiş yorma kendini lütfen herşey olur yapılır sen dinlenmene bakkk

yihuuu selay hoşgeldin tekrar canımselam kızlarrrrbabrbicim evet cnm askerim çok rahat önemli bir şey olmazsa her hafta çıkıyor çarşıya sen hiç korkma doğu falan çıkarsa canım.

herkeze iyi akşamlarrrrrr selay yerleştinmi evine iyimisin biraz?barbim asker ne zaman gidiyo hayırlısıyla aybur yawrun erkek olcakmış gecekuşu kontes selamlar sizlerede çotonaklar

ohhh selayım yazmış...
selayım bebişkom yok be cnm dün kendimden çok sen gidicen diye hüzünlüydüm doğru düzgün sarılamadm size beyleri ayakta tutmayayım diye çekindim...
barbişim saol tatlım allaha şükür bişeyim yokmuş sadece istirahat etmem gerekiyormuş regl günümde ...
kkontesim saol cnm teşekkür ederim...
xzgimde burda sanırım...

bu arada xzgim ve barbim eniştelere benden 10 numara aşkınız hiç bitmesin çok ama çok çok yakışıyorsunuz her ikinizde maaşallah subhanallah onuda belirtmeden geçemicem...
bu arada xzgim dün beni çok duygulandırdın yavrum ya eve gittinmi diye aradı beni(eminim barbim ve selayımda yanındaydı o sırada) bende tam eve yeni girmiştim kardeşim saolsun üsküdardan aldı beni o yüzden bu kadar hızlı gittim ama taksimden hüzünlü hüzünlü çıktım yukarı ardımda sizleri bırakmak çok zor geldi offf bıraksanız bnbu dostluğa kitap bile yazarım...

selayım durma net başında yorgunsun hadi uzan nasılsa artık bol bol konuşucaz yine hadi bakimmmmm ...walla selayım ne yalan sölim bugün çok durgundum hep aklımdaydın hatta ağladımda of offfffffffffffffff

bu arada handem saol bebem teşekkür ederim yok ihmal etmemem gerekiyor zaten dr um erkek arkadaşın askerden gelsin beraber gelin korkuyorsan kan aldırmaktan dedi o elini tutsun o zaman hissetmessin acıyı dedi

bir video ekledim ama hediyeyi alirken degil

ezgim digerlerini daha acmadim valizden onlarida cikartip verecegim
ayicigi yedi ama jelibon

:92::92: GÜNAYDIN BEBeklerrr :92::92:

yihuuu selay hoşgeldin tekrar canımselam kızlarrrrbabrbicim evet cnm askerim çok rahat önemli bir şey olmazsa her hafta çıkıyor çarşıya sen hiç korkma doğu falan çıkarsa canım.

ayy ne biliyim xzginin abisi falan çıkamıyor tuncelide :26:

herkeze iyi akşamlarrrrrr selay yerleştinmi evine iyimisin biraz?barbim asker ne zaman gidiyo hayırlısıyla aybur yawrun erkek olcakmış gecekuşu kontes selamlar sizlerede çotonaklar

hayırlısıyla pazar günü gidiyor bebemm

canım benim çok saol eniştemizle sende çok yakışıyorsunuzzzzz :98: Allah hepimizin mutluluğunu daim etsinnnn :97:
sormaaa bu hafta hüzün komasındayım ben

bir video ekledim ama hediyeyi alirken degil

ezgim digerlerini daha acmadim valizden onlarida cikartip verecegim
ayicigi yedi ama jelibon

ayy videoyu şimdi ben akşama kadar göremicem ya , offfffff yaaaaaaaa :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…