- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #15.941
ayburcum 2.si de kız oluverir boşwer
olmadı 3. olur
4. olur
ayy selayı gördüm geçmişe bakmadımtutişim çok sevindim canım hiç bir pürüz yokmuş ohh ne gtüzel sende dinlenirsin regl döneminde olur biterrr aybuşummmm oğluşunun kertiği benden gelir belkim kızım olursa kertelimmm
selimin resimleri için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmm
yihuuu selay hoşgeldin tekrar canımselam kızlarrrr babrbicim evet cnm askerim çok rahat önemli bir şey olmazsa her hafta çıkıyor çarşıya sen hiç korkma doğu falan çıkarsa canım.
herkeze iyi akşamlarrrrrr selay yerleştinmi evine iyimisin biraz?barbim asker ne zaman gidiyo hayırlısıyla aybur yawrun erkek olcakmış gecekuşu kontes selamlar sizlerede çotonaklar
bu arada xzgim ve barbim eniştelere benden 10 numara aşkınız hiç bitmesin çok ama çok çok yakışıyorsunuz her ikinizde maaşallah subhanallah onuda belirtmeden geçemicem...
bu arada xzgim dün beni çok duygulandırdın yavrum ya eve gittinmi diye aradı beni(eminim barbim ve selayımda yanındaydı o sırada) bende tam eve yeni girmiştim kardeşim saolsun üsküdardan aldı beni o yüzden bu kadar hızlı gittim ama taksimden hüzünlü hüzünlü çıktım yukarı ardımda sizleri bırakmak çok zor geldi offf bıraksanız bnbu dostluğa kitap bile yazarım...
bir video ekledim ama hediyeyi alirken degil
ezgim digerlerini daha acmadim valizden onlarida cikartip verecegim
ayicigi yedi ama jelibon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?