Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

logo bi arkadaşımız yapmışt sepet gibi değil aslında bohça tarzında ihtiyacı olan ürünler vardı çok beğendim hatta 21 şubatta kuzenim gidecek belki bende öyle bişey yaparım

Barbie yaptın mı asker sepetinden çok hoşuma gitmişti

canım sepet derken , öyle hasır sepet falan almadım :26: geçen gün ekledim buraya aldıklarımı

http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/sam0425hwoq2p68i.jpg

pembe kutu- ayakkabı vurmaları için jel yapışkan
mavi kutu- suya dayanıklı yara bandı
tırnak makası
protex antibakyeriyel sabun
benimkinin nemlendirici kullandığı görülmemiştir o yüzden küçük bi kutu nivea
terlemelere karşı ayak spreyi
bissürü bissürü mendil

hıı askere gidecek ihtiyacları alıyosunuz bende daha farklı sanmıstım
bende almıstım zamanında ah ahh asker beklemek zor iş
nereye düştü barbi askerliği

çok güzel olmuş ama nemlendirici lazım oluyor özellikle abimden biliyorum kulakları soğuktan resmen semsert kabuk olmuştu
1 kutudan fazla krem kullanmış o günden beri de hala kullanmıyor ama
bende böyle bişeyler düşünüyorum. bi kutunun içine koyar veririm aslında kendisi eczacı alır ama
beden havlusu baş havlusu falanda alırım

daha önce 15 ay asker yolu gözlemiştimm şimdide 5,5 ay beklicemm ama bu daha çok gözüme geliyo çünkü öteki çocukluk aşkı sayılırdı, ama bu gerçkten koyuo bana

nereye gidiceği cuma günü belli olucakmışş , beklemedeyiz logo

valla spaydi bende nemlendirici lazım olur dedim mesela ben nemlendiricisiz yaşayamanlardanım ama benim herif biraz farklı, o minicik nemlendirici için bile napcam bunu dedii :86:

inşallah güzel bir yere düşer bide 5.5 ay düşün 15 ay olsaydı
bende 2007-2008 döneminde bekledim 15 ay ağrıda yapmıstı
geldikten 4 ay sonra sözlendik şimdi evliyiz 5 ay oldu
şimdide kuzenim askerde onu bekliyorum 12 ayı var daha
zor gerçekten onlar sayesinde askeri tüm bilgiye sahibim ya
benimkinede bende almıstım bu tazr seyler oda krem kullanmazdı ama
şimdi askerden alıskanlık oldu kullanıyor değiştiriyor askerlik valla

evet ya 15 ay olsaydı diimiii :26::18: çok şükür iyiki askerlik uzama şeyi çatmadan gidiyor askere ,o tek tesellimm bizde aynı sizin rotayı çizicez askere gitsin gelsinde :97:
Allah mutlu etsinn sizde

inşallah güzel bi yere düşer canım yakın olmasını düşünme iyi olsun hali vakti yerinde olsun yeter
ben hiç beklemedim asker bi tek abimi işte bekledim önce manisa (mükemmeldi) sonra sürüldü antebe :18::18:
Her gün dışardan yemek yiyordum yazıcı bölüğünde bitli piyade olarak bitirdi... bitirdi ama bizi de bitirdi

aslında bakarsan dogu da daha rahat askerlik yapılıyor cünkü ordaki askerler o kadar sıkmıyorlar ama dogu dediysemde dısarda olanlar değil
eşim bar da yaptı askerliğini aksam 6 da acıyordu gece 12 de kapatıyordu sadece rütbeliler geliyordu oraya hatta rütbelilerle bile içerken birsürü
resimi var tel de kullanabiliyordu yanlarında çarşamba geceleri canlı müzik oluyormus bana istek parça yapıp dinletiyordu
aynı şekilde eniştemde diyarbakırda santralde yaptı oda cok rahattı
bende ağrıya gitmiştim askerdeyken 4 gün izin almıstı

uzak olsun ama rahat olsun işte demek istediğimde o
genelde yakınımda olsun gidip görüyüm ister insan ama öyle değil
bizimki de antepte rahattı ama antep sürgün bölüğü genelde ondan sıkıntılıydı eee buda sürüldü

offf logo harika bir yermiş ya, ben bile orda askerlik yapmak isterdim yaniii her akşam beleşe içiyorsun ya süperrrrr keşke benimkinede öyle bi yer çıksa tam onun kalemi her akşam sefa yaparrr
ya kızlar uzak olsun rahat olsun ama, bu sefer uzaklarda terör nedeniyle çarşı izni vermiyorlar..gidip göremicm sonra uzak olabilir ama en azından çarşı verilen biryere ve mümkünse uçağın olduğu biryere versinlerrr çok mu şey istiyorumm ama istiyorum napimmmmmmm :97:

hee du bakayım
geldi kuşum hemen 2gün içinde
güsel gayet de kaliteli
orjinal ayrıca,ben de memnun kaldım
az büyük geldi gibi ama yıkanınca çeker belkim

güle güle kullan çantanıı
ekle bi ara da görekkk:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…