Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet süper bir yerdi askerden önce ayda bi kere alkol alırdı hemen hemen şimdi ise her aksam eve gelirken arayıp birşey lazımmı diye sordugunda bi küçük al içelim diyen karsı var adamın :)
canım istediğin seyler cok imkansız seyler değil sen dogu olsun ama ucak olsun diye düşürken bi bakmıssın ist a düşmüş

oyy hep askerlik dönemlere mi denk geldin kuzum sen,kıyamam
bense hiç beklemedim
hep hazıra konuyorum

hehehe adam alkolik oldu yaniii benim alkolikte oraya gidince yeşilaycı olur artık benide oraya göndermeleri lazım aslında , bi alkolikte ben
imkansız şeyler istemiyorum ama isteklerim hiçbir isteğin mümkün olmadığı askeriye için fazla fazla lükss

oda alkolik oldu bende alkolik oldum valla mutfak masrafımızdan cok alkol masrafımız var
carsıya cıkabileceği ucagın ulasabildiği bide rahat bi yer olsun da ondan sonra zaten sen gidip görebilirsin
ben ağrıya gittiğimde 20 yaşındaydım taa oraya 1 saat 50 dk sürmüştü arabayla 32 saatmiş
indiğim zamanda 1.5 saat sürdü yanına ulasmam suanda gidemem mesela ağrıya iyi deli cesareti varmıs bende diyorm

ay ben onları demiyorum kız
buluşma şeysinizi diyorum

heee cumartesi günküleri ayburda gördüm ama dünküleri henüz bende bakamadım nerdeyse :26:

askerde çatladıkça kremi alışkanlık haline getirir bnce barbim
sen hiiiiiiiççç merak etme :76:

bencede hemde nasıl alışkanlık yapıcak, şimdi ben elimi yıkadıktan sonra sürmesem duramıyorum misal :79:

ohoho bendeki cesaret kimsede yoktur hakkari olsun uçar giderim ama işte uçak olsun yeterkii :97::97: bide çarşı tabiii
uçak dedimde yine selayım geldi aklıma , kesin varmıştır acaba şuan napıodur :97:
selim selocan şapkasını takmışmıdır :97::97: callo bebeği görmüşmüdür :97::97::97:

slmlar
selayım varmıştır barbim
şimdiden özledim ben
selim cayyusuna bayılmıştır bence
dünkü fotoları bende göremedim eklemedi heralde xzgim
düğün albümümün süper olmuş
rekor kırcak kkda en güzel gelin gelinlik ve çekim olarak

selam canlarrr...
barbim gittim doktora canım iltihap kaybolmuş korkucak bişey yok dedi ama regl döneminde çok hareketli olmamam gerektiğini söyledi çok kanamam olduğu için :44: yatarak atlatmam gerekiyormuş sonra hormon testi yap birde onlara bakalım dedi onları yaptırıcam ...

selayım gitmiştir sanırım
ben bugün çok duygusalım ya bizim burda havada uçaklar gözüküyor uçak gördükçe aklıma selayım geldi hp daldım gidene kadar uçağa benimki aradı dedim arkadaşım gitti bana götürürüm seni yanına dedi
neyse canlar aptal gibiyim bugün...

bu arada barbim cuma günü seni arayacağım nereye düştüğünü sormak için canım hayırlısı ne ise o olsun...
ben adanada kütüğü diye istanbul yada ankaraya düşer diye umuyordum benimkini kastamonu (pilot bölge )çıktı şimdi bilyorsun doğubeyazıtta...sana diyeceğim şu yeterki rahat edeceği yere gitsin ...

xzgim dekorunu yapıyordur eşyalarını yerleştirmiştir..
aybuşum bebişi ile oynuyordur bugün dr da çok güzel bebekler vardı nasıl içim gitti emziren anneleri gördükçe anneme dedim bende istiyorum burdan çıkıp oyuncakçıya gidelim alalım sana bir bebek dedi

kızlarr ne guzel yorumlar yapmıssınız cok mutlu oldummmm
buarada selayhusum sag salım varmıs haberınızın olsun aklınız kalmasın

ohh hle şükür evine varmış selaycım.ben görüşmedim ama siz gibi hüzünlendim niyeysetutim çok sevindim cnm bişey çıkmadığına.
bu arada barbicimm doğu diye üzülme uzak evet aama benim askeri diyarbakırda ve aşırı rahat. çarşı izni falan sorun olmuyor.inşallah havacı olur ken de bennimki gbi

ohh hle şükür evine varmış selaycım.ben görüşmedim ama siz gibi hüzünlendim niyeysetutim çok sevindim cnm bişey çıkmadığına.
bu arada barbicimm doğu diye üzülme uzak evet aama benim askeri diyarbakırda ve aşırı rahat. çarşı izni falan sorun olmuyor.inşallah havacı olur ken de bennimki gbi

selam yavrucanlar icimdeki burukluk hala bir kösemde duruyor , dün arabada sizden ayrilinca gözlerim doldu .. sanal alemin gercek ötesi dostlari
evvime ulastim .. burdaki bekleyenlerime özleyenlerime özlediklerime kavusmakta cok güzeldi.
selim her reklamda sapkayi takior artik
1-2 dans etti sapkayi alinca cok sevindi coook kareledim videoladim kayu bebegi hemen havaalaninda verdim ona. arabada migdesini üsütmüs olsa gerek istifar etti cok üzüldüm ama tam o arada kayuu kucagindaydi kendini düsünmüyor kayu batti kayuuuu diye aglamaya basladi.. hemen ilk benzinlikte durduk hus üzerini degistirdi bende kayusunu yikadim kuruttum

tutim bugun üskidar semalarindan uctum sanirsam bende dedim acaba hangisi tutimin eviki

xzgim canim benim konustuk senle nerdeyse herün görüsmüstük yaaa ne güzeldir

barbitom mesajin beni yine duygulandirdi güzel arkadasim

handem facedeki etiketi kaldirdim benide etiketlemisin , sonra anlatirim sebebini ...

gecekusu belki ic anadolu cikartmasi yaparim ozamangörüsürz

ayburum oglan anasi nasilsin canim esin ne dedi cinsiyete?? önemli olan saglikli olmasi kizz ben hic üzülmemistim oglum olcam diye sen kiz istiyordun ama allah hayirlisini versin canim..

kontesim alisveris kolikim nabersin sen ne yapiyorsun...

kizlar son 3-4 mesaji okudum o yüzden cok bilgim yok neler yazildi

Son düzenleme:
selayım net alemine hg
walla siz olmayınca topik pek bi ıssız oldu :18:
selimona kavuşmana sevindim
özleşmişsinizdir bayaa
burnuşun nasıl?
kontrol filan gerekmicek mi başka yakın zamanda?

ben iyiyim saolasın
bu ara alış veriş yok,battım da biraz

ales males çalışıyorum işte

tutim geçmiş olsun tekrardan

sıra barbi'min ken'inin haberinde hadi bakalım
ay topikte sürekli bi merak,bi haber alışlar
çok ekşınız:82:

Son düzenleme:
selayım nasıl geçti yolculuk selimcikle bol bol hasret gidermişsinizdir çok özlemiş mi seni
burnun nasıl oldu şişlikler indi mi

tutim çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindm testi de ihmal etme canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…