- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.021
yüreğimi hoplattın nan tuti, yüklemeye falan başlıyorlar dedi ya nasıl daldım siteye .. bakacak birşeyler bulamayınca bende gelmişş geçmiş komutanların resimlerine baktımmhava çook soğuk, soğuklar bastırıcakkk. kıştan hiç hazetmiyorumm yaz gibisi varmı yaaa dışarlarda cafelerde sere serpe oturuosun.. kışın iki ciğpara tüttürcem diye toton donuyo ayazda giyecek bir sürü şeyin oluyoo.. renk renk kıyafetlerin ayakkabıların..
yaz gelsin yazzzzzzzzzzzz :84::84::84:
Selamlar hepinize logopela sanada tsk ederim canim burdasin sende galiba hosgeldin aramiza ...
Kelebek sende hosgeldin
ankaranın taşına bak, gözlerimin şaşına bakkkderiz içip güzelleşince ezgimmm
merhabaa
höhhhhhhhhh yaniiiii
az kaldı evet hemde çok azz
benmiyim o :26::78:
oufff deli misin kızım sen
şu kkdan soğumaya başladım iyice mesj yaz<ıcam die belemekten cnm çıkıyo yaaaayy biabimm bu gece belli oluyo eniştemizin yeri.öğrenir öğrenmez haber verrr:81:selamlar herkeseeeee
konteskom sana kac zamandan beri söyliyecegim unutuyorum
benim msn gelen teklifleri göstermiyor
sen bana yollamismiydin canim ??
yolladiysan gelmedi yani haberin olsun
istersen özelden at adresini bana veya face den ok ??
şuan feci sinirliyim
ales giriş belgemde sınava gireceğim yer ,bulunduğum ile 2 saat uzaklıktaki başka bir il
hiç bilmediğim bir yer
sabah 9buçuktaki sınava girmek için 1gün önceden gidip otelde kalmam gerekiyor!
bir de başvurduğumuz belgede 'sınava nerde girmek istiyorsunuz' diye sormuşlardı!
yazmadığım saçma sapan bir ile vermişler
ösym den nefret ediyorum!
şuan feci sinirliyim
ales giriş belgemde sınava gireceğim yer ,bulunduğum ile 2 saat uzaklıktaki başka bir il
hiç bilmediğim bir yer
sabah 9buçuktaki sınava girmek için 1gün önceden gidip otelde kalmam gerekiyor!
bir de başvurduğumuz belgede 'sınava nerde girmek istiyorsunuz' diye sormuşlardı!
yazmadığım saçma sapan bir ile vermişler
ösym den nefret ediyorum!
kızlar Allah yüzümüze bakacak sanırım, bizim aile dostumuz elinde büyüdüğüm bir abi var Erdal Abi. kendisi Erzurumlu ve yıllarda Erzurumda Orduda astsubaylık yaptı.. Şimdi onu aradım benden aşkitomun adını falan aldı, ben orada 7 sene çalıştım arkadaşlarım tanıdıklarım var dedi. Onları arayacak.. şimdi aşkitoma numarasını verdim o da arayacak erdal abiyi.. hiç üzülmesin çok mükemmel biryere düştü dedi.. terör yok karışıklık yok dedi. o kadar iç rahatlatıcı konuştukii.. umarım bu konuşmalar aşkitomtomun moralinide biraz düzeltir.. çünkü ben ne dersem diyim kafasından yandım ben orda napıcam düşüncesini atmıyor
bak işte buna çok sevindim barbim
ken rahat olsun sende öyle
ben rahatım ayburum ama o değil, ben erzurum olduğu için memnunum ayrıca
ay ben öyle ekşın insanı değilim ki barbitom
evimden giderdim snvıma güsel güsel =(
tanıdık olması süper olmuş bence de
gidip ortamı görünce aşkiton da rahatlığa erişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?