Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam herkesee dün akşam tam geçmişi okudum sonra kk gitti gelmedi yaa yazamadım bişey

barbim hadi gözünaydın canım iyi bir yere çıkmış bence de inşallah acemilikten sonra da iyi bir yerde kalır ne olarak gidiyor o belli oldu mu bizimki sıhhiyedeydi acemilikten sonra yeri değişmemişti

kontescim niye öyle bişey yapmışlar ki yaa illa insanı zorluyolar yani
belki senin yazdığın yerlerde çok fazla giren yoksa başvuranları böyle dağıtmışlardır en yakın yerlere
neyse avm işi iyiymiş en azından

selayım nasıl oldun dinlenebiliyo musun şişler ne durumda

ben de en başta öyle düşündüm ama yakın arkadaşlarımdan birine burası çıkmış
zaten o yüzden sinirlendim
sanırsam mantık şu olmuş: bizim burdaki üni zonguldak'ın koluydu
sonra ayrıldı ondan ayrı bir üni oldu
e ama ben girdiğimde zkü olarak girdiğimden çıkışım da zkü mezunu oldu ve beni oraya attı
bura çıkışlı olanları ve hala burda okuyanları da buraya attı
ama madem böyle yapacaksın,başvururken bize neden soruyosun nerde girmek isterseniz diye...

eed avm işi süper ahahahah

Son düzenleme:
Barbieveken canım güzel yere düşmüş inşallah rahat bi şekilde yapar askerliğini,
Bizimde kına erzurumlular lokalinde olacak ne alaka ama söylemek istedim

Handem sagol canim elimden geldigi kadar dinleniyorum malesef yalniz oldigum icin zor oluyor selimle ...
Sitres topu kontess her iste var bir hayir avm varmis penti varmis daha ne

Barbim enistemin bu aksam veda partisi var demi ??? Selam soyle bendende sevdim enistemi cana yakin cok yakin
Ayni sekilde diger enistemide xzgimin esinide ikiside super konuskanlar ...

bugün burası yağmurlu oh hele şükür yağdı da hava temizlendii
kargom da gelmişş,gidip alıcam bi ara
annem de sabah burda olcak Allah'In izniylee

hadi gözün aydın canım annen geliyomuş

al sana ekşınnn
Allah dağına göre kar veriyor işte

handem tşk ederm çok.. benimki tankçıymış değişirmi yeri değişmezmi bilemiyorum valla

Barbieveken canım güzel yere düşmüş inşallah rahat bi şekilde yapar askerliğini,
Bizimde kına erzurumlular lokalinde olacak ne alaka ama söylemek istedim

inşallah canım, ve inşallahda güzel bir yerdir :44::44:

selime dikkat ediyorsun dimi bebem, çok dikkatli olun.. Annen ne zaman gelecek ?? :26:
eniştenin veda partisi vardı ama bi olaylar oldu , anlatırım sonra kendi çapımızda kafaları çekicez işte
ayy eniştenlerde seni sevdi, kıskansalarda bebeimm

barbimmmmmmmmmmmmmmm burdanda yazım hayırlısı olsun tatlımmmmmmm iyi bir yere düştü enişte bu sabah aşkım aradığında onada söyledim brawo süper yere düşmüş dedi...hayırlı tezkereler diledi size...
bu arada aşkım ben torunlarımı göremicem demişti düşünsenize o kadar çok kısa dönem talebi olmuşki aşkımın yanına gidenler bile varmış doğubeyazıta yani hatta aşkımın ilk okul arkadaşı aramış dün dede yanına düştüm koru kolla beni demiş herkes için hayırlısı olsun....bu vatan onlara emanet...

eed kesinlikle öyleyim
mesela şuan da öyleyim
anahtarımı bulamıyorum 2 saattir

selam kızlarrr
selaycım nasılsın nasıl oldun ağrın sızın var mı?
kontescim osymnin yaptığı işlere akıl ermez kuzum sen dua et yine bi okul vermişler yaaohh çıkınca da alışveriş yaparsın trendde paraları bitirmediysen
barbie inan çok sevindim uzak falan ama orası da askerlik bakımından iyiymiş hep öyle derdi arkadaşlarım. enişteye de söyle canını sıkmasın batının bir çok yeri doğudan beter. hayyırlı tezkereler şimdiden,sağ salim gider gelir inşaallah
tutiimm

bende bitti de annem geliyo o kıyamaz alır gece kuşum hahahah
zaten izmirden de almış saolsun,bakalım nasıl cicisler getiriyyy
ayy aklıma geldi bi keresinde,ben 3 ay burda yalnız kalmıştım
annemler izmit'teydiler.
gelirken bana 1bavul cici getirmişti.
elbiseler,ayakkabılar,kazaklar ne ararsan vardı
ben paketleri açarken de 'aç hadi izliyim seni,çok mutlu görünüyosun' demişti

ay bi de şuan bir film izliyorum resmen gizem dorukta mantıklı bi şeye bağlarlarsa size de tavsiye edicimmm

Spaydim cok sagol canim gecececk artik insallah en yakinda..

Gecekusum daha iyiyim canim.. Sislerimde inince cok daha iyi olacagim

Xzgim mesajin gelmis yazamadim aradim evi ama dusmedi telefon canim ( yine ararim ben seni bugun hus gelecek simdi isten pazartesi artik gorusuruz bebegim minicik askim

Barbim keske bu hafta gelseydim seni teselli etmeye calisirdim
diye dusundum

Ama cok soguk olurdu oyle disarilarda falan oturamazdik .. Istanbulu izledim tv de kar basmis sogukta iyice artmis

Tutim saka maka yiyorsunuz askerligi kizzzz.. Ne kadar az kalmis guzelim benim

kkontes pentinin kampanya süpermiş hacıı
bi bavul dolusu ciciler miiiianeeeeyyy ebn olsam zırt pırt bi yerlere gönderiridim aailemi
selaycım iyi olmana çok sevindim ve burununn nasıl olacak çok merak ediyorum.bu arada selimin fotolarını gördüm çok şeker vçıkmış yaa. barbie teyzesinin aldıkları da ok yakışmış.jelibonlarda da hiç gözüm kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…