- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.001
ablamınki siyah o zaten bıktı ama beyaz da acayip tozlanıyor
siyah kadar belli etimyor kendini ama genede ben huylanıyorum hergün toz alıyorum nerdeyse
yatak odası modelimide kk da bulmusutm
özel yaptırmıstım cok yardımcı oldu bu kk bana yaa
askım smdı goremezsın zaten 12den sonraTUTİMMM ay heyecandan ölücem yüklüolarmı
nereden bakcam bulamadım kkkda
walla sıyahtan koyu renkten bende cok cekıyorum suanda bıtanemezgicim seninde esyalrın beyaz sanırım
benim yatak odam beyaz mobilya duman rengi aynalı
bıktım artık temizlemekten beyaz acayip tozlanıyor ya
dogru dıyorsun bebegımmm hep yaparım ama yememxzgim supangle dedin ühüüüüüüüüüüüüü
ellerine sağlık canım...az evvel browni intense yedim aklıma sen geldin nedense sürekli bu tarz tatlılar yaptığın için sanırım
ablamınki siyah o zaten bıktı ama beyaz da acayip tozlanıyor
siyah kadar belli etimyor kendini ama genede ben huylanıyorum hergün toz alıyorum nerdeyse
yatak odası modelimide kk da bulmusutm
özel yaptırmıstım cok yardımcı oldu bu kk bana yaa
Kara Kuvvetleri Komutanl Ana Sayfa
burda...
336'ncı Dönem 2'nci Grup Tıp Doktoru Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
barbim şuan burda 336 yani 12 ay paralı askerlik için yapacakların ki çıkıyor yarın yada bu gece 12 den sonra muhtemelen 337 kısa döneminki çıkıcak buraya tc kimlik nosunu girip öğrenebilirsin...
337.dönemmi oluo bizimkiler.Allah razı olsun tutim sendennn.. peki teslim olcak ya pazar yada cumartesi şafağı kışlaya girer girmez başlıyor dimiii :26:
337.dönemmi oluo bizimkiler.Allah razı olsun tutim sendennn.. peki teslim olcak ya pazar yada cumartesi şafağı kışlaya girer girmez başlıyor dimiii :26:
yok cnm zaten ona verecekleri sülis kağıtta yazıyor tarihi gideceği yere göre yol veriyorlar yol parası veriyolar o günlerde dahil oluyor askerliğe yani silüsünü aldıgın tarihten itibaren asker oluyor düğmesini koparmak 6 aydan başlıyor
kuşum enişte 1 aralıktan itibaren asker sayılıyor kışlaya girdiği zaman 155 den düşücen canım kışlaya girdi bir gece yattı 154 olucak şafak...
bu arada 100 bin kısadönem başvurusu olmuş abowwwwwwwwww.
seninki 337 kısa dönem aralık celbi canım...
valla sayenizde baya bi bilgilendim çotanaklarım, gelin öpim siziii
bizde ailecek avealıyız annemin babamınki hat benimki normal kontürlü...erkek kardeşim trcell i ama ben bu aveanın 5000 mesajını çok seviyorum aşkımla mesajlaşıyoruz bol bol şuan askerde mesajlaşamıyoruz ama sivildeyken kimse tutamıyor bizi geceleri bazen sabaha kadar telde konuşuyoruz...hahah ay aklıma geldi aşkımcım beni ilk zamanlar yani sevgili değilken hep arardı kıyamam faturası hep 1,5 milyar gelirdi gıkı çıkmazdı şimdi sevgilisi oldum aveaya sövüyor bazen hahaha
kontes sende benim gib korkak sın :)
eşim bana 2 ay önce falan evde bi saka yapmıstı
ben evde kimse yok sanıyodum meğersem evdeymiş ben kapıyı acınca birden önüme cıkınca apartman ayaga kalkmıstı
bana su veriken bi yandan kendide iciyodu benim korkmandan korkmus oda
şimdi eve girdiğmide tüm ısıkları yakıyom korkum geçene kadar geçen ay gelen fatura 135 tl bide evde 2 kişiyiz şakanın bedeli oda
kkontes kulağına pamuk tıka cnm geceleri benim uykum kıymetli olduğu için hiç sallamam öyle sesleri ben
aa o zaman ben şuan şafak sayabilirim 1 hafta oldu o kağıdı alalı , şafağımız kaç acaba :26:
ezgi anlatmıştı biri ağaç altına işemiş askerde, komutanı diz öçktürüp ağaçtan 6 kere özür diletmiş askere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?