Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlarrr geldim çok şükür
dün giremedim ne yazıkkı
sabah kahvaltıdan sonra apar topar cıktık
arkadaslara gıttık ordanda baska arkadaslara
gece geldık ewe
bende ewı toparlamaya calısıyorum heryer berbat durumda
tutım gunlugune bayıldım harıka
gecekusum okullar tatıl dıye ıcınden sarkı soylemek gecıyordur
selayım askım cok merak edıyorum yarını ınsallah hersey ıstedıgın gıbıdır
sıslıklıklerın ne durumda?
barbım hayatım bıtanemmm hersey gecıcek ve cok cok cok cok cok cok cok cok guzel seyler olucak
bunu hıssedebılıyorum aramasına da ayrıca cok sevındım ılk gunlerde aramak daha zor oluyor
burda hepberaber yıcez askerlıgı
bak benımkısı bıttı tutımde ve gecekusumunda bıtıyor sımdı sıra sende
umutun safagınıda bıtırıcez teyze olucaz hersey yoluna gırıcek
bızde bu dostluk varken kım tutar bızııııııııııııı
bugun dısarı cıkmak ıstıyorum aslında ewın aksesuarlarını tamamlamak ıcın
ama bu hızla gıdersem gece anca bıtırırım ewı
yarın yıne annemlerdeyım okul ısını cuma tam olarak halledemedım ne yazıkkı
epılasyonada gec kaldım ınsallah yarın hepsını hallederım
buarada umuda kardes gelmesınden cok korkuyorum
bıde ayburumunda dedıgı gıbııı bugun 29 ayımızı doldurduk
bugun benım ıcın bambaska seyler demek daha huzurlu ve mutlu gunler

aybuşum taam hep araaa ay öyledir meleim, başka bir sorun yoktur inşallah Allahın izniyle

speedy imzana bakınca yanlız bir yılbaşı geçireceğim kafama donk dokn donkluyorda

sevgili dostlarım hepinize merhabalar....
öncelikle
selayım dikişlerin alınacaktı umarım herşey tam istediğin gibi olur bence çok güzel olucak içime öyle doğuyor sen merak etme yavrummmm...bu arada baharda gelcen demek yuffiiiiiiiiiii bahar bize bahar gibi gelcekkkk...
barbimmmmm enişte aramış oh çok sevindim cnm artık arar seni cnm genelde hep akşama doğru arıyorlar bu arada barbim benimki terhis olunca erzuruma gidicekmiş orda ktm de kalıcakmış sonra uçakla gelicekmiş gitmişken olimpiyatlara bakım diyor dedim gitmişken arkadaşımın sevgilisine uğra dedim ne olimpiyatı dedim
xzgimmmm çok yoruldun sen bu hafta biraz evinin tadını çıkar al kahvemi eline uzat ayaklarını yavrum seni gördükçe korkmaya başladım banada bu kadar misafir gelirse anneme kaçarım ben yeter uleynnnnnnn diyeee
aybuşummm aynı sorun arkadaşımdada vardı bir dr una danış tatlım sakın olaki netten belirtilerine bakma ben hatırlarsan kasığım ağrıyordu ya netten baktım yumurtalık kisti teşhisi koydum kendi kendime dr a gittim dr ultrasonda bakarken kistmi var dedim dr yüzüme baktı nerden çıkardın dedi netten baktım dedim çok kızdı bana bir daha netten kendine teşhis koyma dedi sende direk dr una danış cnm...umut bebiş büyüyorya yavaş yavaş ondan oluyordur güzel annem...
speedy gonzales saol tatlım rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun...
gece-kuşum okulu tatil bulunca kraathanede öğretmen arkadaşları ile okey oynamaya gitti sanırım sanırım değil gidicekti...
kkontes bacı bugün ne sipariş verdin acaba ???

Xzgim girmedi yaa 2-3 gunden beri bend ozledim cook..
Aa evet burcunn resimlerine bakamadim henuz biseyleri kutluyordu ) senin resimlerede bakmadim daha :92:

selayım askımmm gırdım ben hatta yazdım gormedın mı kııı
seffaf odaya benıde aday gostermısler
ben kapandı sanıyordum bu bolumu

Xzgim askim kk donmus goremedi
O yazdigini minik kusum meraklandim bende .. Daha nice aylara senelere enistemle guzelim benim
Hallet islerini ertelene bebegim
Ayyy demek ustunde tsortum beni unutma guzelim emi

Kizlar topik acacagim barbitomun xzgimin ve ayburumun aldigi hediyeleri koyayim de resim cekmeye usendim
Ayburum cokta bakma internet yorumlarina .. Insanda bostan yere kuruntuya sebep oluyorlar hemen doktirunu arasaydin canim

Tutiskom bahara degilde yaza gelirim yani haziran temmuz
Belki benim dogum gunumu beraber kutlariz :))) bellimi olur
Bugun doktora gittim cok iyi gorunyorsun dedi yarin dikislerimi alacak bandajimida ona cikarttiracagim sanirim . Daha iyi olur diye dusundum

Aksama msn acsamda su istanbul hatirasi resimlerimi alsam bebikler :)) nasil olar

Son düzenleme:
trendyol aldığım ayakkabıdan başka bir ayakkabıyı yollamış
çok sinirlendim
iade edicem
başka yapmam gereken bi şey var mı
böyle bi şey yaşayan oldu mu

kkontes istersen iletişimden ara onlarla konuş,
onlar nereye yollaman gerektiğini falan söylerler.
çünkü neden iaede ettiğini bilmezlerse doğru ürünü yollamazlar

kkontes istersen iletişimden ara onlarla konuş,
onlar nereye yollaman gerektiğini falan söylerler.
çünkü neden iaede ettiğini bilmezlerse doğru ürünü yollamazlar

aramadım da mail attım
stoğumuzda olmadığı için o yollandı özür dileriz demişler
bi adres wermişler
karşı ödemeli olarak yollayın,iade nedenini belirten bi not yazın bi de
demişler
bir de arasam mı?

anladım detaylı yazdılarsaa ozaman dediklerini yap canım
onlar halleder biraz uzun sürebilir arada takip et olmadı daha sonra ararsın :94:

Uzulme kontesim bu seferde boyle olsun bakalim ..
Bende istanbula getirdigim canta vardi goturdum onu icinde astarinda falan sokukler vardi dedim hastaydim gelemedim
27 eurlik cek verdiler ordan baska bisey almam icin keske parami verselerdi ( iyilesince gidip bakacagim belki biseyler bulurum pantalon falan

Kizlar soguk fena sogugu yedikce burnum nasil sizliyor yaa (
Ezgim biraz kendine gelde bebek oyle olsun yaaa

Son düzenleme:

selayım askım ıyı olmana cok sevındımm
senı hıc unuturmuyum benn burnumda tutuosun cok alısmısım
aksam gırebılırsem ben atarım ama ınternetım cok kotu album bıle yapamadım daha
aman Allah korusun benım adım yar oyle bısey yok daha olmasında aman
kontesım pesını bırakma bu ısın
2 gundur arkadaslarla oyun oynuyoruz bozuk para kutusundakıler bıttı tamlattım kazanarak
bakkala gıttım butun paraları bozdurdum sasırdı bakkalda hepsını 1 mılyonluk yaptırdım
yılbasında yıne oynucaz 100 mılyon yapmam lazım 1 mılyonlardan
kafayı yedım

selam kızlar
dün aksamdan beri midem bulanıyor kafamı kaldıramdım valla
birazdan sarıyere geçicem yatcam kaynanamlarda ya anne bakımına ihtiyacım var galiba
ama önce bi hastaneye gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…