- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.101
selam tutişim, evet barışmışlar ne güzel maşallah.. inşallah bir daha böyle birşey yaşamazlar, çook üzücü :gitme:
şafağını yesinler senin
gel tezkere gelll turkbayragi
hehehe saol canım şafağım şöyle 30 lara düşse süper olcak çok özledim çok özlüyorummm =(
kkontesim o şalvarşı kuma olayı benim aşkım bugün yerine göre fazlaca yakışıklıydı çarşıda deri ceket kot pantolon içinede siyah triko kazak giymiş dedim orda niye bu kadar kendine bakıyorsun çarşı izinine şalvarlı kızlarımı ayartıcan kendine dedim kuma istemisin dedi onun üstüne selayım msn de kuma getirsin sana chanel kokusundan bıkmıştır tezek kokusu arıyordur dediona güldük canım halada dahada gülüyorum hatta söyledim benimkine tezek kokusu mu akşam yemeği yemiyorum vazgeçtim dedi
benim adım yar, saol bebişim sana da geçmiş olsun
benimkinin sebebi belli oldu dün gece
bu ay erken teşrif etmiş birileri
@gece yeli,benim adım yar,kelebek,gnydın selammmmmmmmm sizlerede
Sagol canim. Evde ne yazikki bel agrisi icin krem yokbenim adı yar canım dikkaet et krem falan sür rahatlarsın canım.
aa benim adim yarim sendemi geldin canim buraya hosgeldin yarIm.. canim sizlama var hala burnumda geceleri falan biraz sizlama oluyor ama iyi olacak insallah.. canim beline bir krem var o iyi geliyor
kesin bakin büyük marketlerde oluyor KLOSTERFRAU BRANTWEIN ya kremi yada losyonu dene bence biran önce bende cok bel agrisi cekerim bu kremi denedim xzgimlde onada almanyadan gelmis süperdi..
Sagol tatlim... keske benimki de ayni sebepten dolayi agrisa; aylardir tik yok ne yazikki :26:
Selammm canim. Ne güzel, eniste romantik anlasilan; eger cam`den bile gül ile karsiliyorsa seni kimbilir yanindayken neler yaparMaasallah
Sagol canim. Evde ne yazikki bel agrisi icin krem yokAma esim masaj yapti, biraz iyi geldi gibi
Artik yarin da böyle olursa Selayimin dedigi kremi alirim ins..
Seni de Allah tez zamanda kavustursun canim sevdigine
Gnydn`cim Rabbim kardesini esine kavustursun en kisa zamanda. Eminim cok zordur; Allah sabir versin...
Imrendim güzel sohbetinize canim, ben de geldim aranizaHosbuldum tatlim
O kremi duydum canim ama hic denemedim; tavsiyen icin cok tesekkür ederim. Eger yarin da ayni olursa alirim ins.... annemin ve esimin beli agrir genelde, bak onlara da tavsiye edeyim, iyi oldu söyledigin
benimadımyar sağol canım benim
aylardır mı aman tanrımmm:18:
Sagol canim, hosbuldumbenim adım yar hoşgeldin canıım sağol inşallah hayırlısı atanmamdır da bir an önce kurtulurum şu iştensana da geçmiş olsun bel ağrısı kötüdür dikkat et canım ya annem çok çekti onu bildiğim için hiç zorlamamaya çalışırım ben belimi krem falan mutlaka kullan
benim adım yar ooo sende şanslısın cnm bence ne kadar güzel kendimizi pariste düşünemiyorum benaşk kentinde bayağ bir romantik olurlar bunlar o zaman şaka bir yana allah bozmasın cnmmm
Amiin canim, Allah razi olsun...Benim adim yar allah mekanini cennet etsin canim babanin .. Sizlere saglik versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?