- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.121
barbim Allah kavuştursun canım
ilk izlenim iyi olmuş enişteden desene
inş çok rahat bir askerlik yapar
bu arada günaydınım eşi askerliğini yaptı sanki
fotoları vardı facede
sen kelebeğimle karıştırdın
günaydin cotanaklarim ....
barbitom cok sevindim canim ilk izlenimin iyi olmasina bundan sonrasida öyle gecer
Barbie`cim Allah tez zamanda kavustursun canim; insaallah cok cabuk gecer
günler... sevdiginden ayri olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum...
Rabbim sabir versin, göz acip kapayincaya kadar gecsin insaallah...
Diger tüm asker yolu bekleyenlere de sabir diliyorum...
merhaba canlar....
bugün bir tek aşkımın çarşı izini vardı koca karakolda bugün adanadan arkadaşıda doğubeyazıta düşmüş aşkımı ziyarete gelmiş komutanıda çık sen arkadaşını teslim et demiş onu birliğine teslim etmiş biraz nette konuştuk kırmızı gül almış bana ordan bir çiçekçidenöpüp duruyordu ...büssürü asker var aşkım diyor doğubeyazıta bu kadar çok asker geleceği aklıma gelmezdi diyor...
@barbiminki teslim olmuştur şimdi işlemlerini yapıyorlardur içerde,koğuş,bölük,posta numarası falan alıyorlardır sonrada asker kamuflalarını alıcaklar ayyyyyy eniştenin yar ve yardımcısı olsun tez vakitte atlatır inşallah...
bende bugün çam ağacı almaya gidicem maksat muahbbet olsun yılbaşını kutlamak için değil maksat uğraşı olsun işte
şafak: 38
enemmmmmmmmmmmmm barbim kız geçmişe baktım bak benim için sen neler demişsin benimki askere gittiği zamanlar gördünmü hemencik geçmiş...
birde ben şafağım 30 lara düşse yazmışım hey gidi şimdi şafağım 38 zaman ne çabuk geçiyor yahu...
bu tutiskonun sevgilisi cok romantik tam bir dizi karakteriben böyle seyleri görmedigim icin daha öncede demistim sadece dizilerde var saniyordum böyle erkekleri ama gercekmis
selam kızçeler misafirim gelicek şimdi napıyosunuz bakiim dedim hemen
aşkımla yürüyüşe çıkmıştık yeni geldik ay çok güzel oldu yaa her yer bembeyaz
barbim hadi allah kavuştursun canım bugün teslim oldu heralde dimi bu arada kızlara katılıyorum ilişki için çok önemli bir dönem bunu atlatınca çok daha güçlü oluyor ilişki sonuçta büyük bir zorluğun üstesinden gelmiş oluyorsunuz
Handem paylasirim tabikide :)
Herkeslerinde misafiri var ..
Bende kek yqptim simdi
Kizlar nasil alistim size cok ozluyorumm sizleri(((
tutinin günlüğü...
aşkım yokken bol bolkitap okudum...donumu sutyenimi:92: havalandırdım...
bol bol abur cubur ve yemek yedim...şafak saydım ,kimseyi kafama takmadım bazen salağa yattım yeri geldi ağladım zırladım:84:aşkım yokken 3 kere grip oldum:2: 2 kere doktora :94:gittim...aşkıma her geçen gün aşık oldum bebek hayali kurdum ... bazen aşkımın resmine bakıp hayal kurdum:98:şimdi aşkımın gelmesine az kaldı süslenip püslenip kendime bakıyorum spor yapıyorum...kendimi böyle daha güçlü hissediyorum...bazen şarkı söyleyip vakit geçiriyorum...bazen akşamları aşkımla telefonda:102:konuşuyoruz... aşkım bana geldiğinde balık :104:yapacakmış ... ben genelde günümün çoğunluğunu laptopumda çotanak arkadaşlarımla konuşarak :126: geçiriyorum... kendime bakım yapıyorum ayna :108:karşısında...
bazen yeri geiyor aşkımın gelmesi yaklaştıka yerimden zıplıyor :122: havalara uçuyorum kış mevsimini getirdik yapraklar yerlere döküldü:119: kış geldi...çok az bir zaman sonra aşkım ile kavuşacağız :127:... gelip beni ailemden isteyecek tek taşımı parmağıma :132: takıcak veeeee sonraaaaa biz :123: evleneceğizzz...bu mutlu günümüzde herkes mutluluğumuzu paylaşıp :124: oynayacak....
Ayyyy tutim ne guzelde yszmisin canim
Bizle bulustugunu unutmusun
Selayla doktora gittin
Selay ameliyat oldu yanina gittim
Selayi taburcu etmeye gittin
Selayla barbi ve xzgi ile fransiz sokagina gittin ..
Bunlari unutma
içimden arrıııı vız vız vızz şarkısını söylemek geliyo süreklibiri beni durdursuunnnnnn
Gunaydinlar....
Bulutsuzluk bugun erkencisin kuzum
Barbim onsuz kotu bir gun ama seni ona veya onu sana getirecek bir gun daha diyelim .. Hergununu boyle dusuneceksin bebegim
Hergunu oldugu gibi yasayacaksin ... Sonra haluk levent dinle bugun ordada cumartesim de mesela cok ise yarar :) hizlica aksin gitsin gunlerin bebegim
Selayin hep yaninda bunuda unutma
merhaba arkadaşlar :82::82::82:
Tutim günnüküne bayıldım çok güzel anlatmışsınAllah kazasız belasız kavuşmak nasip etsin.
Barbieveken kuzum hayırlı teskereler inşallah enişte beyde burnu bile kanamadan gelir
Bicirik kankitom yerim seni ben iyi gelecekse hic susmuyayim ben
Dinlerim bebem onuda severi
O adamin sesini zaten kadife sesli adam
Ayyy evet bu gece cikacak saat 12 yi vurdugu zaman... Insallah cok sis degildir altlari falanda ..
Allahim nolur bukadar mesakate degsin yuzume bak rabbim
Ayyy demek aradi seviiiiiyo bee bu cocuk .. Hem o cabuk arkadaslik kurar bence sicak kanli enuste :))
Seninde verdigin moralden oturu tesenkurkeri borc bilirim bebeemm
Seviyor tabikide bee sevmezmi..
Ayy arabaya binince bana bakisin com etkilemisti beni aklima geldi simdi bir yanda xzgim bir yanda sen((((( arkada birakmak sizleri offf...
Ama kisada olsa kalici omurluk dostlugumuzun saglam temelini attik hicbir deprem yikamaz
Kiz saat 12 yi vurdugu zaman diye bir sarki varya o yuzden oyle dedim
Hemencecik yaz olsun allahim .. Kiz askiton mayista ben haziran veya temmuzda gelcem bu sefer bayram yasatcaz sana en duble indan
Xzgimede 10milyon craky snacy getirecegim
Tutim sen de isteklerini listele
Ayburumda dogurur o vakte artik umudu sevmeye gideriz
Handisimde nerelerde olurki atanir ozamana
kk problemli sanırım arada gidip geliyoruz :82:
hmm evet var bir yavaşlık. mozilla explorera göre daha hızlı ama
ya aşkolsun hiç böyle çizelge yapılırmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?