Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Nurnberg 3-4 saat olsa gerek canim ne uzak ne yakin

Gecekusum o sarki ne ben bilmiyorum

Yatiyorum bebekler iyi geceler

Barbitomda yatmistir insallah cabuk alisir sevdiceginin askerlgine
Xzgimm halen yok optum hepinizi canlar

ayburum teldede konuşmuştuk, sen erzurumlusunya seninle konuşurken kendimi daha bir mutlu hissediyorum.. şuan bana erzurumu hatırlatan bana erzurumu hissettiren herşey çok değerli
evet ben kelebekle karıştırdım

günaydin cotanaklarim ....

barbitom cok sevindim canim ilk izlenimin iyi olmasina bundan sonrasida öyle gecer

valla erzurum hakkındaki izlenimleri iyi ama bölüğü hakkındaki izlenimlerini hiç sorma dün nasıl oralar dedim. nasıl olabilirki askerlik işte b.k gibi dedi

hoşgeldin topiğimize tatlım
Amin çok teşekkür ederim güzel duaların için

ohh o ne güzel komutanmış öyle tutimmm :93: enişteninde romantizm anlayışına Maşalalh diyorummm
evet tuti çavuşum teslim oldu, maşallah sen hakikaten çavuş olmuşsun herbişey bilion :86:
çam ağacımı çok severim yılbaşı ağaçlarını ama hiç evimize çam ağacımız olmadı , bizimkiler pek sallamazlar öyle şeyleri

heee hemencik geçmiş dimii

bu tutiskonun sevgilisi cok romantik tam bir dizi karakteri ben böyle seyleri görmedigim icin daha öncede demistim sadece dizilerde var saniyordum böyle erkekleri ama gercekmis

hehehe bir söz vardır bildiğim.. FİLMLERDEKİ AŞKLARA İNANMAYIN MAX 120 DK SÜRER tabiki tutimin sevgilisyle alakası yokda aklıma geldi

heryer bembeyazmı ne cüsellll
evet bebeim teslim oldu umarım dediğiniz gibi olur. daha önce 15 ay asker yolu beklemiştim.. gelince ayrıldıkta

Handem paylasirim tabikide :)
Herkeslerinde misafiri var ..

Bende kek yqptim simdi

Kizlar nasil alistim size cok ozluyorumm sizleri (((

sana ittiyacım vayyyy

hihihihihihihi çok güzel
çook çook güzelllll

Ayyyy tutim ne guzelde yszmisin canim
Bizle bulustugunu unutmusun
Selayla doktora gittin
Selay ameliyat oldu yanina gittim
Selayi taburcu etmeye gittin
Selayla barbi ve xzgi ile fransiz sokagina gittin ..
Bunlari unutma

selayıma katılıyorum tutiiii

içimden arrıııı vız vız vızz şarkısını söylemek geliyo süreklibiri beni durdursuunnnnnn

Allah Tependen bakmış senin kızım bu aralar

ayrıca herkese günaydınnnnnn bebiklerrrrrrr
yine bir işgünü, yeni bir iş günü tabiki benim hayatımda büyük bir eksik var, çok başka bir gün ama

Şafak: 154

Gunaydinlar....

Bulutsuzluk bugun erkencisin kuzum

Barbim onsuz kotu bir gun ama seni ona veya onu sana getirecek bir gun daha diyelim .. Hergununu boyle dusuneceksin bebegim
Hergunu oldugu gibi yasayacaksin ... Sonra haluk levent dinle bugun ordada cumartesim de mesela cok ise yarar :) hizlica aksin gitsin gunlerin bebegim
Selayin hep yaninda bunuda unutma

anammm zabahınan burdamıydı o, bulutsuzluk çok mutsuzum iki kelam yazda bir mucize olsun azcık yüzüm gülsün

bak selayımaaa. canım benim bitanemmmm nede güzel akıllar veriyorsun yerim senin aklınıi buralarda derdime ortak olan parmacıklarınııı :89:
benim için şu şarkıyı dinle mustafa ceceli- elvan gunaydın -eksik

merhaba arkadaşlar :82::82::82:

Tutim günnüküne bayıldım çok güzel anlatmışsın Allah kazasız belasız kavuşmak nasip etsin.

Barbieveken kuzum hayırlı teskereler inşallah enişte beyde burnu bile kanamadan gelir

Bicirik kankitom yerim seni ben iyi gelecekse hic susmuyayim ben
Dinlerim bebem onuda severi
O adamin sesini zaten kadife sesli adam

Ayyy evet bu gece cikacak saat 12 yi vurdugu zaman ... Insallah cok sis degildir altlari falanda ..
Allahim nolur bukadar mesakate degsin yuzume bak rabbim

Ayyy demek aradi seviiiiiyo bee bu cocuk .. Hem o cabuk arkadaslik kurar bence sicak kanli enuste :))

merhaba speedyy
teşekkür ederim canım, Amin inaşllah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına dönerler

sen bana hep iyi geliyosun olummmm , biliosun bunuu kankagülüm
bence değicek mikemmel bir fındık burnuşun olucak, kendini bantlıyken belli ediyordu daha. hem şiş olsa nolur nasıl olsa inicek.. şekli güzel olsund ilk etapta
niye 12 yi vurduğu zaman :26: külkedisi sindirellayamı dönüşücek ters orantıyla hahaha

seviyi dimii

Seninde verdigin moralden oturu tesenkurkeri borc bilirim bebeemm
Seviyor tabikide bee sevmezmi..
Ayy arabaya binince bana bakisin com etkilemisti beni aklima geldi simdi bir yanda xzgim bir yanda sen ((((( arkada birakmak sizleri offf...
Ama kisada olsa kalici omurluk dostlugumuzun saglam temelini attik hicbir deprem yikamaz

Kiz saat 12 yi vurdugu zaman diye bir sarki varya o yuzden oyle dedim

Hemencecik yaz olsun allahim .. Kiz askiton mayista ben haziran veya temmuzda gelcem bu sefer bayram yasatcaz sana en duble indan
Xzgimede 10milyon craky snacy getirecegim
Tutim sen de isteklerini listele
Ayburumda dogurur o vakte artik umudu sevmeye gideriz
Handisimde nerelerde olurki atanir ozamana

ben sana moral vermedim kiii sen zaten hep metanetliydin diktinn aşkımm :87::87: evet seninde son bakışın aklımda taksiye binince :2:
aman aman yandım aman kurşun gibi izler
son bakıştaki o gözler kaldı aklımızdaaaa
tabiki yıkamaz dostluğumuzu kimselerrrr, artık ve hep kankitoyuzzz
hee saat şeysinde saflık yapmıiım biraz

ayyy evet ya bahar bana bayram gibi gelicekkk ya .. önce o sonra sen sonra ben almanyaya gidicem burcumuda görücemmm onuda çok özledim bu arada , feyste resimlerini gördünmü dün parti yapmışlardı haftasonu

tünaydınlar
benim adımyar hoşgeldin
ne gydinin güzel yorumcusu
tutim günnüşün manyak ötesi süperdi
barbim ben seni hep arıyım kuzum
selayım planlar yapmış umudu sevmeyede gelirmiş
inş yakın olcak o günler
xzgim bgn itibariyle 1 ayı devirmiş bulunmakta
handem sen güzel yerlere gelicen biliyom
speddy
kontes yine alışverişe kaptırdı kendini heralde
gecekuşum bende arı vız vızı bi ara dolamıştım bağımlılık yapıyo resmen
selayım demek bantların açılcak herşey çok güzel olcak inanıyom ben
benimde iki gündr karnım ağrıyo internette rahim ve karın büyüdüğü için gerilme oluyo ondandır deniyo inş öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…