- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.081
aanam canım üşenmemiş yapmış ebet zebra olmamış ama zebra için sanırım beyaz zemin siyah elle çizgiler yaparsan olur ancak dimi kkontescan çatlatmasız
aanam canım üşenmemiş yapmış ebet zebra olmamış ama zebra için sanırım beyaz zemin siyah elle çizgiler yaparsan olur ancak dimi kkontescan çatlatmasız
hee onlardanselamlarrrbugün çok bakımlıyım aklınıza gelebilecek her yerime bakım yaptım babim başınız saolsun canım.tuutimm leopar şeysini sen dene oluyorsa ben de bulmaya çalışayım bebikim kontescan fıratın dötüne gurban ol sen sınavının iyi geçmesine sevindim canım. benim de kpssden kalma kırtasiyelerim hala duruyo ayy ne iğrenç şeyler sizinki de fatih kalemleri miydi gri olan
fıratın g.tü ne ola :26::26:
hee onlardan
insan bi faber koyar
bebişim fırat bi karikatür karakteri
çok şeker bi minik
uğur gürsoy çiziyor
fıratın bi repliği var
beğenmediği şeylere 'g*tüm gibi olmuş' ya da 'b*kuma benzemiş' der hep
tamam kkontescancım ben çatlatma zımbırtısını alayım birde leoparlı çorap aşkım beni öyle görünce ben yokken bayağ bir vahşi olmuşsun der kesin
kuşkam dur hele daha enişte gelmedi ne bu bakım-süs-püs deyceğum seni enişteye teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh (barbim bak dadaşça konuşamasını öğreniyom)
selayım cewap gelmiş
Değerli üyemiz,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. www.trendy*l.com aracılığıyla verilen siparişlerin teslimatı, yalnızca Türkiye sınırları içerisinde yapılmaktadır. Yurtdışı gönderimiyle ilgili alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir.
Gizem
Trendyol Müşteri Hizmetleri
fırat geldi
kizlar alisveris denmisken o kadar cok eksigim varki anlatamam
simdilik bunlar noel babaya bildirilir
[*]bir adet siyah canta- bir adet taba canta
- bir cift taba cizme
[*]bir cift gri cizme- bir adet bej rengi kaban
[*]bir adet kahverengi skinny- bir adet siyah tayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?