Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aanam canım üşenmemiş yapmış ebet zebra olmamış ama zebra için sanırım beyaz zemin siyah elle çizgiler yaparsan olur ancak dimi kkontescan çatlatmasız

aanam canım üşenmemiş yapmış ebet zebra olmamış ama zebra için sanırım beyaz zemin siyah elle çizgiler yaparsan olur ancak dimi kkontescan çatlatmasız

ya da beyaz üzerine siyah çatlatcaksın
uff dadından yinmes

siyah elle çizgi olayını daha ben başaramıyorum ama onun için de ince fırçalı ojeler var
o nail art dediklerim...

selamlarrrbugün çok bakımlıyım aklınıza gelebilecek her yerime bakım yaptımbabim başınız saolsun canım.tuutimm leopar şeysini sen dene oluyorsa ben de bulmaya çalışayım bebikimkontescan fıratın dötüne gurban ol sensınavının iyi geçmesine sevindim canım. benim de kpssden kalma kırtasiyelerim hala duruyoayy ne iğrenç şeylersizinki de fatih kalemleri miydi gri olan

hee onlardan
insan bi faber koyar

tamam kkontescancım ben çatlatma zımbırtısını alayım birde leoparlı çorap aşkım beni öyle görünce ben yokken bayağ bir vahşi olmuşsun der kesin

kuşkam dur hele daha enişte gelmedi ne bu bakım-süs-püs deyceğum seni enişteye teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh (barbim bak dadaşça konuşamasını öğreniyom)

selayım cewap gelmiş
Değerli üyemiz,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. www.trendy*l.com aracılığıyla verilen siparişlerin teslimatı, yalnızca Türkiye sınırları içerisinde yapılmaktadır. Yurtdışı gönderimiyle ilgili alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir.

Gizem

Trendyol Müşteri Hizmetleri

kizlar alisveris denmisken o kadar cok eksigim varki anlatamam
  • bir adet siyah canta
  • bir adet taba canta
  • bir cift taba cizme
  • bir cift gri cizme
  • bir adet bej rengi kaban
  • bir adet kahverengi skinny
  • bir adet siyah tayt
simdilik bunlar noel babaya bildirilir

bebişim fırat bi karikatür karakteri
çok şeker bi minik
uğur gürsoy çiziyor
fıratın bi repliği var
beğenmediği şeylere 'g*tüm gibi olmuş' ya da 'b*kuma benzemiş' der hep

görmeden sevdim şu miniği

senin füze gibi bacaklarada ne yakışır hee leoparlı çorap kesin all
vışşş torpak başa senin teyhhhhhhhh tuti eze :86::86:
I LOVE DADAŞİZMMMMMMM :86::86:

cok mersi bebegim bakalim acilirsa artik bende göz atarim :86:

tipi kessss

bende kırmızılıardan istiyoremmm :84::84:
noel babaya en son siyah beymen çantayı sipariş ettiydim getirmedi selayım yaşlı bunakkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…