- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.061
[/B]
ne garip:78:ilk defa gördüm böyle oje daha öncede duymamıştım
handecim o guccinin şeridi ayol unuttunuzmu:86::86: guccinin çantaları hep bele şeritli bense o şeridini çok seviyorum zaten bunların papileride var hoşş duruyor tabi benim zevkime göre
selayım bu ceket neyin markası :26: derimi ? pahalıymış :18:
barbitom rüyamda seni gördüm
süper bi yerde oturuyoduk böyle kamelya tarzı
bi sürü insanlar geçiyordu benim geçmişimde yer almış
sana onları gösteriyorum , anlatıyorum böyle bir sohbet havası
sonra orası bi odaya dönüşüverdi,senin odanmış
valiz topluyosun bi yere gitcekmişsin
annen arıyo o ara telefondan
'hee tmm tmm' diye geçiştiriyosun onu
çok acele halin var çünkü
sonra hadi oyun oynayalım dedin bana
amerikan futbolu topu çıkardın bi tane
bana bi attın canım yandı
uyandım
ay ne saçma di miii
hayır olsun diyelim
yeni çıktı zten bebişim bu
cidden değişik bi fikir sunmşlarr
Bebegim tamam seritlilerde iste cok goze batiyor napiim ama gucci iste :)
Bu ceket ya vila yada vero modanin canim kumas , deriyi bu fiyata alamazsin 100 eurdan basliyor deriler sanirim
Simdi indirimler basladi kendimi iyo hissetsem cikip bakacagim .. Ama sanirim noel sonrasi dahada dusecek hersey
kkontescan benim için dene bir ara leopar desenini nolorrrrrrrrrrrrrrrrr hahah leopar desenli çorabıdaı var pentininaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu süfer oldu
barbim zebra da güzel olur heee ama leopar daha güzel olur sankim kkontescan bizim için denese keşkemmm....
bu arada koptum guccinin şeridini kimse beğenmemiş bende ayakkabısı ile çantası var kuznim amerikadan getirmişti ha birde şapkası wardı şapkayı gasp ettiler hakket ayakkabılarım nerde ya bulayımda giyem onları
gucci'den babam çıksa giyerim
bibem şapkamı aldılar ama ayakkabı ve çanta yaparım tabiiki kombinbirde bu meretin kemeride var kemerini sevmiyorum ben bende yok kemeri zaten genelde tikky erkekler takıyor o kemeri banada o tipler çok itici geliy barbim
kkontescancım bayram için aldığım kahverengi ojem var o zaman siyah çatlayan oje alcam tamamdır cnm çok mersi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?