Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim aynı şeyi bende düşündüm az önce bu çatlatma patlama ojesi içün leopar yada zebra olurmu diye
olsa dahi ben sürebilirmiyim kendime yakıştırabilirmiyim bilmiyorum ama olsa iyi olur

barbitom rüyamda seni gördüm
süper bi yerde oturuyoduk böyle kamelya tarzı
bi sürü insanlar geçiyordu benim geçmişimde yer almış
sana onları gösteriyorum , anlatıyorum böyle bir sohbet havası
sonra orası bi odaya dönüşüverdi,senin odanmış
valiz topluyosun bi yere gitcekmişsin
annen arıyo o ara telefondan
'hee tmm tmm' diye geçiştiriyosun onu
çok acele halin var çünkü
sonra hadi oyun oynayalım dedin bana
amerikan futbolu topu çıkardın bi tane
bana bi attın canım yandı
uyandım
ay ne saçma di miii
hayır olsun diyelim

ayy o pentideki leopar değilde intimisside bir leoparlı çorap var kiiii , dibim düşüyo vitrinde gördükçe :84::84: ama çok pahalı 50 ye yakın bişeydi sanırım :44: kıyamıyorum :86:

Bebegim tamam seritlilerde iste cok goze batiyor napiim ama gucci iste :)
Bu ceket ya vila yada vero modanin canim kumas , deriyi bu fiyata alamazsin 100 eurdan basliyor deriler sanirim
Simdi indirimler basladi kendimi iyo hissetsem cikip bakacagim .. Ama sanirim noel sonrasi dahada dusecek hersey

kkontescan benim için dene bir ara leopar desenini nolorrrrrrrrrrrrrrrrr hahah leopar desenli çorabıdaı var pentinin aaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu süfer oldu

barbim zebra da güzel olur heee ama leopar daha güzel olur sankim kkontescan bizim için denese keşkemmm....

bu arada koptum guccinin şeridini kimse beğenmemiş bende ayakkabısı ile çantası var kuznim amerikadan getirmişti ha birde şapkası wardı şapkayı gasp ettiler hakket ayakkabılarım nerde ya bulayımda giyem onları

gucci'den babam çıksa giyerim

nette buldum tuti ve barbi urda var leoapalı gibi ama çok ilginç geldi patlayan oje kontesden daha neler öğrenicz

gördüğün rüya doğrudur canım son zamanlarda göçebe hayatı sürüyorum elimde hep küçük siyah valiz tipi çantam (selayım iyi bilir ) onunla biryerlerden biryerlere gidiyorum geceyi geçirmek için hahaha
dedikoyuda severim acuuk :86::86: bağı bahçeyide :86::86:
lakinnnn amerikan fıtbolu hiğç tarzım değildir hayırdır inşallah :86::86:

anam geceyeliiiii allah razı olsun demekki oluyormuş leopar deseni...

kkontescan ben bu leopar desenini yapmak için o 232 nolu ojeyimi alıcam sadece hangi renkleri almam gerekiyor ???:26:

heheh gucciye bir iletiyim bunu selayım handem şerit sevmedi litfen şeritsiz modeller çıkarın diye seni kıracağıma kafamı kırarımmm aşkitom
noel sonrasına bırak o zaman hem sende iice toparlanmış olursun bebeğim

üfff gucci çanta papi ve şapka olarak mutlaka kombin yap bigün hatta , bende bayılıyorummm ama seninki gibi oricinal takılamayommm henüz :86::86:

bibem şapkamı aldılar ama ayakkabı ve çanta yaparım tabiiki kombin birde bu meretin kemeride var kemerini sevmiyorum ben bende yok kemeri zaten genelde tikky erkekler takıyor o kemeri banada o tipler çok itici geliy barbim

bibem şapkamı aldılar ama ayakkabı ve çanta yaparım tabiiki kombin birde bu meretin kemeride var kemerini sevmiyorum ben bende yok kemeri zaten genelde tikky erkekler takıyor o kemeri banada o tipler çok itici geliy barbim

kemerini biliyim bende sevmiyim tutimm.. aynen o apaçiler takıyo onu
ama ayakkabı ve çanta bide oricinal dadından yinmez valla o kombin kot ve ya beyaz ya siyah badi giyiceksin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…