- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.041
bende bu ceketin rengini cok begendim sizle paylasayim dedim
selayım barbim tutim çok sağolun kızlar ya hakkaten zor olucak tek başına yaşıyordu şimdiye kadar heralde bakıcı kadın tutulur
kontescim sevindim canım iyi geçmesine kaç alman gerekiyor girebilmen için
cüzdanı sorun ettiler ha hayret bişey bizde çantalarla girilimişti içini iyice kontrol etmişlerdi sadece
bizde kalemleri herkes aldı ben de aldım valla
bende ekledim dolapa kızlar aldıklarımı
tuticanım Allah uuzun ömürler versin sizinkilere canım, bizimkilere rahmet eylesin
kontescim dedelerim vefat etti diyordumda tutiye , yeni birşey değil
selayım ceketin rengi gerçekten bi harikaa
çok sağol canım evet yaşlı olunca kıyamıyo insan ne kadar kızsa dabaraj 55 bebişim
onu geçsem kafi
walla hee biri dedi ki bozuk paraları yok edersen alırım
attım ben de bozuklukları çöpe
ama kontrolde başka biri wardı,almadı
haram olsun o paralar onlara inşş
çok kızdım
çok sağol canım evet yaşlı olunca kıyamıyo insan ne kadar kızsa da
55 i geçersin yaa eğer netlerin dediğin gibi olursa
bizde herkese poşet vermişlerdi ya bozukları metal olan herşeyi ona koyup isim yazmıştı millet
sizin görevliler iyice gıcıkmış ya neyse geçti kurtuldun hadi aldıklarını çok beğendim güle güle kullan bu arada
selayım ceket çok hoş modeli de rengi de alıcan mı al al
barbim senin çanta da çok hoşmuş şerit kötü duruyo ama ya onu niye yapmışlar ki orta yerine
kontescigim görsel $ov, tercihim sade renkler oldugu icin bu oje ile rahat edemezdim cok dikkat cekiyor cünkü... güle güle kullan bebik
barbim amin tatlm amin canım bu ara çantalar çok güzelllll....
selayım yok tatlım döndüm canım saol bu arada manto çok şekermiş ya ben çok beğendim...
anam kkonetscim ne kadar değişik duruyor acaba bu çatlatma ojelerler leopar deseni verilebilirmi tırnaklara merak sardı benidealt zemine kahve normal oje sürsen üste siyah çatlatma oje sürsen leopar desen olurmu acaba:44:
handem bakıcı şart oldu sanırım babannen için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?