Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selamın aleyçüüüüüüüüüüüüm baayanlar...
efenime nirden başlayayım selayhus hanımcım beni adanaya şikayet edecekmiş duyumlarım göre emme ben bugün 9 da kalkıp anneciğimin gözlüğünü aldık eve geldik kahvaltı ettik bir cüzel sonnacığıma komşunun annesi vefat etmişti mevlüdü vardı bugün oraya gittim pehhhhhhhh selayım husummm oysaki sen bana benden ev karısı olmaz deyyon aaamma bak ben bugün neler yaptım neler komşunun yemek servisini bilem ben yaptım aşkım aradı tellerine bile çıkamadım o kadar yoğundum ki bir ara aşkımı düşünür oldum hoca duadan sonra ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun,falan filan bişeyler diyor sonunda amin deniliyor ya en sonunda dediki genç kızlarımızın bahtlarını açık et yarabbim dedi ben bir bağırmışım aminnn diye hoca gözlüğünün altından bana baktı koşular gülmeye başladı bıyık altından ne utandım ya oysaki aminnn dedim sadece püfffff...

böğün heç güzel giyinmedim yoksam resim çeker eklerdim...

Son düzenleme:
ahahah walla cok ıcıme sınmedı ama aldım askım
kendını yakın hıssttgn bılmem ne dıye topık var yazdım bende sewdıgım arkadaslarımı
benı yazmamıssın dıye kırılanlar olmus,uzuldum

ooo tuticim hoşgeldinnnn ev kızım benimmm
yaw bır topık var kendını yakın hıssettıgın kısılerın adını yaz dıye bende oraya ısımler yazdım adını yazmadıgım bazı arkadaslarım kırılmıs,üzüldüm ona askımm

heeee anladim canim , öylemi canim rüyanda sende bizi görür oldun demekki üc vakte kadar karsina cikacagiz :)

ayyyy nerde o günler selayhusumm
walla sana karsı ıcımde bır ozlem beslıyorumm
barbieye yada tutıye karsı degıl cunku onlarla ıstedıgımız heran bulusabılırız
sen uzaktasınnn((((((((((((

oy tutim benim sende neler yapmisin böyle aferim kiz sana tuttum seni :)
ay su anda esra erol izliyorum ne dengesizler var yaa coook kpmikkk

resim cektim simdi selimomu durun koyayim buraya :)
xzgim ben cok umutluyum canim gün gelecek ve görüsecegiz

insallah selayhusummm
koy hadi sonra ben
dalinle bıcı bıcı dansı yapmaya gdııcemmm:)))
buarada sana msnden bısey yazıcam nettemısın

canim disari ciktigin günler seni hep carpiyor ya aslinda üstünüde kalin giyindin bugun ama terledin falanmi ??
cokmu soguk hava orda ??? burasi bugun tam bir yaz havasiydi ne ceket ne baska bisey tsörtle ciktim disariya

canim benim iii etmisin sanada ii geceler ii uykular tatli rüyalar hayirli sabahlar ..

ayyyy ikinizi birden burda gorunce ne kadannnnnnn sevındım bilemezsiniz:)
biz ne kadannn mikemmel arkadasız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…