Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tünaydınlar:74::74:
loopegia saç rengin güzel olmuş yıkandıkça rengide güzel oturur:49:
barbim ben çantanı beğendim kuzu amma galiba şeriti fazla kalın olmuş:9::9:
cüzdanlarında çok cücel zeçim benim:69::69:
xzgim trafikler seni bekler:10:
bgn sağlık ocağına gitmem lazım gebelikte kayıt yaptırmak gerekmiş
1 ay sonra tetenoz aşısı vurulcam ve en güvenilir sağlık ocaklarında oluyomuş
bgnlerde daha iyim sadece sol bacağım ağrıyo kasılıyo gibi
cnm daha boyatmadım buna inşallah boyatcam eski saç rengim bu

canım bende bunun birkaç ton koyusundan istiyorum daha kahvemsi gibi olanından, bu bakırımsı

aslında bakırdan ziyada kumral tonları bu cnm resimde daha bakır gibi cıkmıs
yanlıs hatırlamıyosam küllü kumraldı saclarım sonra karamele boyamıstı böle bişey olmustu
inşallah yakalar gen bu tonu
benim suaki rengim demekki senin istediğin cnm bunun bi kaç ton koyusu ama kopkoyu kahve değil

selaycım bida boyatım değştirmiycem nasıl hasretler bakıyorumm bilsen:1:
bende şimdi oje sürdüm tek kat sürdüm iş yerindeyim kuruması uzun olur o zamana kadar
bozulur die birazdan saclarımı dalgalı yapcam bide makyaj yapcam bunların hepsini işyerimde yapabildiğim için cok sanslıyım yaa :9:

img0697tilenxje18yv.jpg

nerdesin kontesss kendimi sen gibi hissettim :66::66:

Son düzenleme:
barbim çantayı eklediğine pişman oldu kuzu
çakması dahi bende bulunmayan kıskanç üye smili:27::27:
mantayım iyi çok şükür fitili bıraktım huzura erdim:9::9:
sağlık ocağına kaydımıda yaptırdım
bir ay sonra gidip tetenoz aşısı vurulcam aşıdan çok korkuyom:18::18:
looopegia bende yeni boyattın sandıydım:9:
dönersin rengin yine
kontess kuzusu trendyolldan çıkamadı heral:9:
selayımdünkü oje faslı seni oje almaya meyletmiş hayırlı ossun:69:

heheheee ben öyle aykiri renkler kullanamam bal böcüüüm benimki sade olacak göze cok batmiyacak :1:
fotoshop aynisini kullaniyoruz sanirim onla

cnm daha boyatmadım buna inşallah boyatcam eski saç rengim bu
aslında bakırdan ziyada kumral tonları bu cnm resimde daha bakır gibi cıkmıs
yanlıs hatırlamıyosam küllü kumraldı saclarım sonra karamele boyamıstı böle bişey olmustu
inşallah yakalar gen bu tonu
benim suaki rengim demekki senin istediğin cnm bunun bi kaç ton koyusu ama kopkoyu kahve değil

inşallah döndürebilirsin canım sana bir sır vercem ama şii kimseye söyleme :20::20:
sen bakırköyde oturuyomuşsunya, ben bakırköyde tren garının yanındaki sokakta bir kuaför buldum 35 tlye komple saç boyattım hemide adam harika yaptı, orayı bulduktan sonra dahada töbe ettim evde saç boyamaya :86::86:

selaycım bida boyatım değştirmiycem nasıl hasretler bakıyorumm bilsen:1:
bende şimdi oje sürdüm tek kat sürdüm iş yerindeyim kuruması uzun olur o zamana kadar
bozulur die birazdan saclarımı dalgalı yapcam bide makyaj yapcam bunların hepsini işyerimde yapabildiğim için cok sanslıyım yaa :9:

ben sadece kendime deül başka odalardan gelenlerede yapıyorum. ağşama yemeğe gidecekler falan geliyor ellerinde maşalarla makyaj çantalarıyla :1::1::1: şuandada çekirdek çitliyorum :86::86:

img0697tilenxje18yv.jpg

tam rengim tam :69::69: bayıldım :53: kız neçi bu ? :44::44:

barbim çantayı eklediğine pişman oldu kuzu
çakması dahi bende bulunmayan kıskanç üye smili:27::27:
mantayım iyi çok şükür fitili bıraktım huzura erdim:9::9:
sağlık ocağına kaydımıda yaptırdım
bir ay sonra gidip tetenoz aşısı vurulcam aşıdan çok korkuyom:18::18:
looopegia bende yeni boyattın sandıydım:9:
dönersin rengin yine
kontess kuzusu trendyolldan çıkamadı heral:9:
selayımdünkü oje faslı seni oje almaya meyletmiş hayırlı ossun:69:

heee diomya bi kusmadğınız kaldı haha :27::27::27: ayy mantaydan kurtulmana çok sevindim aybuşummm şaytan kulağıma kurşın bidaaa olmasın inşallahhh :18:
kız aşıdan korkulurmu sinek ısırığı say , sağlığın için :87::87:

inşallah döndürebilirsin canım sana bir sır vercem ama şii kimseye söyleme :20::20:
sen bakırköyde oturuyomuşsunya, ben bakırköyde tren garının yanındaki sokakta bir kuaför buldum 35 tlye komple saç boyattım hemide adam harika yaptı, orayı bulduktan sonra dahada töbe ettim evde saç boyamaya :86::86:

ben sadece kendime deül başka odalardan gelenlerede yapıyorum. ağşama yemeğe gidecekler falan geliyor ellerinde maşalarla makyaj çantalarıyla :1::1::1: şuandada çekirdek çitliyorum :86::86:

cnmm sanki senin dediğin yeri tahmin ediyor gibiyimmm :9:
meydandaki son duraktan da gidiliyor değilmi oraya
varsa kuaför adını falan yazsana cnm

kizlar is yerlerinize ve calisma temponuza makkaj konusunda hayran oldum :60:
ben is yerindeyken kahve fincanimi masama koymam bile istenmezdi yaa birak oje sürmeyi :60:

Ezgim benim ozel soforu arayalim gotursun seni :1: :49:
beni anca metrobus paklar halkın ıcınden ne hos
hele metrobusde karsımda bır adam vardı sureklı boyleydı :51:
nefret edıyorum ya hep benı bulur

img0697tilenxje18yv.jpg

ayy bende kontes sandım senı bır an cok cıcıymıs rengı selayhusum
bende gecenlerde aldım cok guzel toprak renklerı var

kizlar is yerlerinize ve calisma temponuza makkaj konusunda hayran oldum :60:
ben is yerindeyken kahve fincanimi masama koymam bile istenmezdi yaa birak oje sürmeyi :60:

aynen ya ben yemegımı zor yerdım tuvalete zor gıderdım :86:

saçımı makyajımı yaptım 5 kahvemide içtim şimdine yapsam diye düşünüyorum :37:
barbi çekirdeğe bende bi ara fena sarmıstım insanın psikopata bağlıyor dibini görmeden kaldırmıyordum
uzun zamandan sonra ilk defa eşle tek basımıza yiycez yemeğimizi hemde içkisiz :37:
patates köfte kızartması pilav yeşil salata bide havuç yoğutluycam bunları yedikten sonra mayışmassak sahile inme planlarım var daha onun haberi yok ama :27:

selayhusum hep sorucam unutuyorum
damla sakızlı kahveyı sevdın mı?
biz dün misafirlerle 2 bardak içtik doyamadık :69:
Canim kac kere sorcam sorcam unuttum simdi bir fincan icin bir tatli kasigimi ??? Daha yapamadim ama butun sekerlemeleri yedim :1:
saçımı makyajımı yaptım 5 kahvemide içtim şimdine yapsam diye düşünüyorum :37:
barbi çekirdeğe bende bi ara fena sarmıstım insanın psikopata bağlıyor dibini görmeden kaldırmıyordum
uzun zamandan sonra ilk defa eşle tek basımıza yiycez yemeğimizi hemde içkisiz :37:
patates köfte kızartması pilav yeşil salata bide havuç yoğutluycam bunları yedikten sonra mayışmassak sahile inme planlarım var daha onun haberi yok ama :27:
Benim bu aksamki menume ne kadar benziyor ..
Bendede kizartma kofte pilav , patlican yemegi (bu benim icin kofte yemem) havuc yogurtlama ve salata birde sehriye corbasi ... Afiyet olsun

artık etıket yazamıyomuyuz :84:
annemi bekliyorum bende terziye gidicem elbise diktirmiştim neredeyse 1 sene oldu onu almaya :27:

vay be ne iş yeriymiş :66:
ne iş yapıyosun logocum

cnmm inşaat firmasında calısıyorum y.dışı sevkiyatları yapıyorum ama bizimm sektörde
kışın genellikle oturuluyor özellikle yaz mevsiminde ise başımı kaldıramıyorum ama
kışın genelde sözleşmler yapılır projeler cizilir(ben bununla ilgili olmadıgım için ucu bana dokunumuyor:):)
inşaat kış dönemimde genellikle durur
3 gün şantiyeler kapalıysa 1 gün acık hava durumu yani nisandan sonra genellikle hız başlıyor:)

selayım aynı kahve gıbı yapıyosun bebegım
ben bır fıncana dolu dolu bır tatlı kasıgı kahve koyuyorum 2 tanede kesme seker koysan sana yeter
ben 3 tane koyuyorum yemekten sonra hemen dene askım pıkoyu sevdınmı pekıı

Back
X