Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kontesim ben cok SIk aliyorum bebegim makkaj esyasi ama curuyorlar evde :1:
Ayy annene guldum ha

ay yazık kız çürütme
bana yollayabilirsin :60:
annem fena ya sorma
yazın da izmirdeyken ben, accessorize daydım tam bi şeyler alıyorum
aradı annem izmitten
napıyosun diye
söyledim
önce bi kızdı
ama dedim bunlar çok orjinal, hem izmitte bu marka yok dedim
hee o zaman bana da al dedi :60:

selam kızlar giremiyorum iki gündür annem burda
dün o gelmeden temizlik yaptım sonra onu almaya gittim
bugün doktora gittik akşam da öğrencim geldi falan giremedim hiç nete özledim sizi valla
ama çok konuşmuşsunuz geçmişin hepsini okuyamadım yaa :1:

Handem hayirdir neden gittiniz doktora canim ??annen ne kadar kalacak tablon bittimi sen iyimisin ???? Ne kadar soru birikmis sen gelmeyince :60:

selam canlar...

bu arada kitap olarak ben şu an

alan brennert-uzaklarda bir yerde yi okuyorum...sonuna dah agelmedim bitsim nasıl olduğu hakkında düşüncemi söylerim...
nora roberts yazarının seri halinde kitabı var 3 seriden oluşuyor...
ışığın anahtarı
bilgeliğin anahtarı
cesaretin anahtarı diye ben çok beğendim bu seriyi ...
onun dışında
ayşe kulin türkan adlı kitabını okudum (biraz ağır roman )

fazla keyfim yok bu akşam size bakayım dedim...

selam canlar...

bu arada kitap olarak ben şu an

alan brennert-uzaklarda bir yerde yi okuyorum...sonuna dah agelmedim bitsim nasıl olduğu hakkında düşüncemi söylerim...
nora roberts yazarının seri halinde kitabı var 3 seriden oluşuyor...

fazla keyfim yok bu akşam size bakayım dedim...

Neyin var canim hastamisin yoksa ??

benim adım yar kardeşinle ilgili sıkıntın var heralde yazılanlardan anladım ama senin yazını bulamadım hayrola canım yaa

kontesim o filmlerin çoğunu izledim ben de hakkaten güzel filmler anestezi gerçekten sonu değişik biten izlenmesi gereken bişey insan bi tuhaf oluyo bi de ya
ayrıca uzaylılarla ilgili filmleri seviyosanız ama öyle uyduruk uzaylı filmi değil daha gerçekçi bişey mutlaka mesajı(contact) izleyin derim, bi de ben cennetimden bakarken i çok beğenmiştim aşk filmi de göl evi gerçi tv de verdimi bilmiyorum ama mutlaka izleyin

hemen yazıcaktım ama öyle bir geçer zamanki yi izledim ay fenaştım vallaa bu dizi adamı kanser ederr:36:izlemiycem diyorum yine dalıyorum o nasıl bir pişkinliktir bu adamdaki de yahu:41:kontesim wuu ne kaa çok şey yazmışsınn hepsini yazıcam teker teker ssenide uğraştırdım selayhusum yok boyatmadım düğüne yakın yapıcam boyayı öyle karar verdim saçım yıpranmasın zaten evdeyim kuşın bere şapka çok kullanıyorum idare ederim nisanda da boyatırım diye düşündüm off düğünü düşündükçe sıkıntı basıyo beni temmuzda evlenicek arkadaşlarım var gelin de beğenmişler benim aklımda bir model bile yok:36: ne mobilya düşünüyorum ne bişey çok kararsızım wallah:26:

birde düğünü temmuztos da mı yoksa deklülde mi yapsak:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim adım yar kardeşinle ilgili sıkıntın var heralde yazılanlardan anladım ama senin yazını bulamadım hayrola canım yaa

kontesim o filmlerin çoğunu izledim ben de hakkaten güzel filmler anestezi gerçekten sonu değişik biten izlenmesi gereken bişey insan bi tuhaf oluyo bi de ya
ayrıca uzaylılarla ilgili filmleri seviyosanız ama öyle uyduruk uzaylı filmi değil daha gerçekçi bişey mutlaka mesajı(contact) izleyin derim, bi de ben cennetimden bakarken i çok beğenmiştim aşk filmi de göl evi gerçi tv de verdimi bilmiyorum ama mutlaka izleyin

cennetimden bakarken elimde var
hala daha izliycem:24:
göl evi baya eski bi film,tv de de çıktı...
ben onu pek beğenmemiştim:27: söz konusu olan ev süperdi ama:52:

hemen yazıcaktım ama öyle bir geçer zamanki yi izledim ay fenaştım vallaa bu dizi adamı kanser ederr:36:izlemiycem diyorum yine dalıyorum o nasıl bir pişkinliktir bu adamdaki de yahu:41:kontesim wuu ne kaa çok şey yazmışsınn hepsini yazıcam teker teker ssenide uğraştırdım selayhusum yok boyatmadım düğüne yakın yapıcam boyayı öyle karar verdim saçım yıpranmasın zaten evdeyim kuşın bere şapka çok kullanıyorum idare ederim nisanda da boyatırım diye düşündüm off düğünü düşündükçe sıkıntı basıyo beni temmuzda evlenicek arkadaşlarım var gelin de beğenmişler benim aklımda bir model bile yok:36: ne mobilya düşünüyorum ne bişey çok kararsızım wallah:26:

rica ederim canım
benim günde 4 film izlediğim günler bile olur:27:
haliyle önerebileceğim ya da hemen kaç diyebileceğim çok film var hafızamda

Handem hayirdir neden gittiniz doktora canim ??annen ne kadar kalacak tablon bittimi sen iyimisin ???? Ne kadar soru birikmis sen gelmeyince :60:
selayıım annemin tiroid problemi var kimi doktor ameliyat diyo kimi ilaç veriyo burda da bi yakınımızın tanıdığı doktor varmış ona gösterdik o da ameliyat dedi
tablom daha bitmedi ama az kaldı biraz değiştirmem gerekti ondan uzadı yaa off
sen nasıl oldun selimciğin öksürüğü geçti mi

barbiim( ay adını yazıyodum son anda farkettim :1:) askerin aramış hadi gözün aydıın :72:

tutim noldu ki yaa regl falan mı olcan niye duygusal oldun sen bakiim

ayburum göbüşün çok tatlı olmuş yaa biz gördüğümüzde yoktu daha nasıl belli olmuş artık

Son düzenleme:
kkontescim yok be gülüm daha var benim özel güne...
handecim annen gelmiş gözün aydın cnm bu arad dr demişsin hayırdır inşallah inşallah önemli bişey değildir...:14:

:14::14::14:

handem yok be cnm regl olmama çok war bende anlamadım bugün hayırlısı ile bitsin başka bişey istemiyorum

Son düzenleme:
Back
X