- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
- #17.421
Kontesim ben cok SIk aliyorum bebegim makkaj esyasi ama curuyorlar evde 
Ayy annene guldum ha

Ayy annene guldum ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selayy aldıklarını göstersen kuzum bize deee
kontes yılın en iyi film seyircisi ve eleştirmeni ödülü veriyorum sana![]()
Kontesim ben cok SIk aliyorum bebegim makkaj esyasi ama curuyorlar evde
Ayy annene guldum ha
selam canlar...
bu arada kitap olarak ben şu an
alan brennert-uzaklarda bir yerde yi okuyorum...sonuna dah agelmedim bitsim nasıl olduğu hakkında düşüncemi söylerim...
nora roberts yazarının seri halinde kitabı var 3 seriden oluşuyor...
fazla keyfim yok bu akşam size bakayım dedim...
benim adım yar kardeşinle ilgili sıkıntın var heralde yazılanlardan anladım ama senin yazını bulamadım hayrola canım yaa
kontesim o filmlerin çoğunu izledim ben de hakkaten güzel filmler anestezi gerçekten sonu değişik biten izlenmesi gereken bişey insan bi tuhaf oluyo bi de ya
ayrıca uzaylılarla ilgili filmleri seviyosanız ama öyle uyduruk uzaylı filmi değil daha gerçekçi bişey mutlaka mesajı(contact) izleyin derim, bi de ben cennetimden bakarken i çok beğenmiştim aşk filmi de göl evi gerçi tv de verdimi bilmiyorum ama mutlaka izleyin
yok selayım hasta değilim ama huysuzum keyfim yok ağlamaklıyım bugün ota foka ağladım zaten![]()
hemen yazıcaktım ama öyle bir geçer zamanki yi izledim ay fenaştım vallaa bu dizi adamı kanser ederrizlemiycem diyorum yine dalıyorum o nasıl bir pişkinliktir bu adamdaki de yahu
kontesim wuu ne kaa çok şey yazmışsınn hepsini yazıcam teker teker ssenide uğraştırdım selayhusum yok boyatmadım düğüne yakın yapıcam boyayı öyle karar verdim saçım yıpranmasın zaten evdeyim kuşın bere şapka çok kullanıyorum idare ederim nisanda da boyatırım diye düşündüm off düğünü düşündükçe sıkıntı basıyo beni temmuzda evlenicek arkadaşlarım var gelin de beğenmişler benim aklımda bir model bile yok
ne mobilya düşünüyorum ne bişey çok kararsızım wallah:26:
selayıım annemin tiroid problemi var kimi doktor ameliyat diyo kimi ilaç veriyo burda da bi yakınımızın tanıdığı doktor varmış ona gösterdik o da ameliyat dediHandem hayirdir neden gittiniz doktora canim ??annen ne kadar kalacak tablon bittimi sen iyimisin ???? Ne kadar soru birikmis sen gelmeyince![]()