Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

askıdan duran halini mi seviyosun ahahhaha :60:
tmmdr kuşm saollll:69:
her gce beraber uyumak nasıl olmaz aklm şuan ermedi
evlenince anlarım belkim :27:

:52: :52: aynı anda yataga gırmek bazen bekarken tek basıma yatagıma yatıp dızı ızlemeyı falan ozluyorum yada o an uykun gelmıyodur kocan yatıyor dıye sende mı yatıcaksın ondan bahsedıyorum bebısımm

:52: :52: aynı anda yataga gırmek bazen bekarken tek basıma yatagıma yatıp dızı ızlemeyı falan ozluyorum yada o an uykun gelmıyodur kocan yatıyor dıye sende mı yatıcaksın ondan bahsedıyorum bebısımm

ay ben safımdır
o yatarsa yatarım :60:
hımm acep ben de mi özlücem yalnız zmnlarımı :26: çok deişik bi olaymş bu, hiç düşünmemiştm özlendiklerini

a 46 magazasına bayılıyorum keske benım olsaydı :97:

koton da benim olsun mu nnooeeelloorrrrrrr:52:
bi de mng
bi de nine west
bi de deichmann
bi de batik
bi de...
bi deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52:

ay buraya gusto açılmış,bugün gördüm
bi durakladım:53:
içeri girersen kesin bi şey alırsın, sakin ol ve uzaklaş dedim kendi kendime:50:
eve geldim:18:

ay gıcık oldum cantaları ve guzel elbıselerın hepsını bıtırmısler :47:

e bu saate kalır mı kızım
sabah erkenden bakılcak onlara
dün trendyolda converse ler 50 tl ye gitmiş
benim elektriğim akşam geldi,onda kaçırdım hepsini ki bi dünya çeşit varmıştı
içime oturdu resmen

ay ben safımdır
hımm acep ben de mi özlücem yalnız zmnlarımı :26: çok deişik bi olaymş bu, hiç düşünmemiştm özlendiklerini
yok bir süre sonra sen git yat demeye başlarsın kontesim :1:
ben de yatırdım mesela şimdi benim uykum yok hiç
ben de mesela yalnız yatmayı özlemiyorum ama tv izleyip kitap okuyup uyumayı özlüyorum
ben hemen uyuyamam bizimki ışıkta uyuyamaz o açıdan zor oluyo

ay ben safımdır

evlilik kadar guzelı yok o baska kontesım ama ewlendın dıye ıstemedıgın an uyucak yada hıc yanlız kalmıcaksın degıl kı her zaman ınsan yanlız kalmaya ıhtıyac duyuyor btun aksam beraberdık optum yatagına yatırdım bebegımı uyuttum geldım :27:

misafir olmak :31:
ya biri laf ederse telaşıyla heycanlı heycanlı okumak demekmiş bugün anladım :27:
cevap yazma hakkının olmaması çok fena ama hee:52::27:
bunu yapman için üye olman lazım diye uyarılıyosun :45:
kimsenin albümünü ve açtığı topikleri vb de göremiyosun
çok uyuz :90::97:

Son düzenleme:
yok bir süre sonra sen git yat demeye başlarsın kontesim :1:
ben de yatırdım mesela şimdi benim uykum yok hiç
ben de mesela yalnız yatmayı özlemiyorum ama tv izleyip kitap okuyup uyumayı özlüyorum
ben hemen uyuyamam bizimki ışıkta uyuyamaz o açıdan zor oluyo

ay başlar mıyım:26:
başlamiyim yaa
o bana öyle derse çok üzülürüm çünkü :27::43:

evlilik kadar guzelı yok o baska kontesım ama ewlendın dıye ıstemedıgın an uyucak yada hıc yanlız kalmıcaksın degıl kı her zaman ınsan yanlız kalmaya ıhtıyac duyuyor btun aksam beraberdık optum yatagına yatırdım bebegımı uyuttum geldım :27:

biz hep özlem çektiğimiz için, bu sahneler bana çok imkansız geldi şuan :30::31:
niyse 2-3 sene sonra görces :60:

bunu almayı dusunuyorum ew ıcın ew babetı sızce nasıl
477.jpg

bide bunu istiyodum ama kalmamıs :50:
479.jpg

evde niye babet giyiyosun ki ezgim
puf şeysilerinden alsana ev için
daha şirinler
bu çok resmi değil mi?

heran ıcın degıl zaten kontesım mısafır geldıgı zaman yada gıttıgımde gıymek ıcın
artık ewlı barklı kadınım gercı olmasamda ıyı oluyor elbıse gıydın altında terlık yakısmıyor ew babetlerı cok daha sık duruyor

Back
X