- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.821
çok şeker bu kontesss:)
bu arada flipped i söyledim kocama indirsin diye
1-2 güne izlerim
oo çok sosyete pazarı var barbim nişantaşı pazarımız bile var nişantaşımız yok ama sadece pazarı varhandem hoşgeldinndimek ordada var sosyete pazarı yılbaşı kalabalığı sanırım :26:annenn içinde tekrardan geçmiş olsun canım, o kasıntı doktorları bilirim boşver iyikide olmuyor onlara annen, sen gider bakarsın anneciğine
evet canım benim de ağustos 2008Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Evet 2.5 yıllık evliyim, 1 haziran 2008' de evlendimsanırım aynı dönemin gelinleriyizz :123:
tutim çok sağol canım evet ben giderim artık o iyi olsun dahandem geçmişler olsun annen için artık sen yanın agidersin cnm allah acil şifalar versin...
malltepe dekini mi diyosun acaba avm ydi önceden pazar yapmışlar orayı ben de gidtmedim dahahandecim bi pazar daha açılmış yeni ama nerde bilmiyorum
ben bayadır gidemiyorum
arkadaşla okul çıkışı gidiyoduk
bu ara yoğunluktan gidemiyoruz
ama çıkışta da çok kalabalık oluyo ya bakamıyosun bişeye
sabah gitmek lazım
annene de geçmiş olsun cnm
ayburum ben 2 yıllık evliyim 3 kez ev taşıdık
yaza da taşınabilirim
burda 3 yıl daha kalıp başka bi ile taşıncam
çizilip mahvolcağına o zaman alırım
hem o zaman odasında yatcak nasıl olsa
ama yataklar fln çok kullanışlı
bol çekmece,15 yaşına kdr kullanılıyo güzel özellikleri var
çok sağol ayburum, of çok gençmiş yazık yahandem annen için Rabbim acil şifalar versin iyi bir doktor bulursunuz inş
aybiğin kayınpederi gençti tahmini 55 falandı
hayhayım çanta modelleri çok güzel
ama süetleri çabuk aşınır gibi
kontesim tirod problemi var çok tasadüfi olarak ortaya çıktı hiç rahatsızlığı yok ama doktorlar haşimato diyo kanser riski oluyomuş öyle olunca ameliyat şartmış ama istemiyohandem annenin nesi var?ben kaçırdım galiba :26: geçmiş olsun...
ayburum bak biri kız için biri erkek için istediğim odalar
Eki Görüntüle 118390
Eki Görüntüle 118391
çok sağol ayburum, of çok gençmiş yazık ya
kontesim tirod problemi var çok tasadüfi olarak ortaya çıktı hiç rahatsızlığı yok ama doktorlar haşimato diyo kanser riski oluyomuş öyle olunca ameliyat şartmış ama istemiyo
hayhaycım evet ilkiydi benimki çok da memnun kaldım şık ve kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?