- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.781
hepsi hepsi hepsi doğruu
ne kadar güzel yazıosun sen ya tane tane, noktalama işaretlerine uyarak ve akıcı bir dille
haritamı, iyi bilirim o işleri
telekomda sözleşmeli olmak iyimiydi ? nasıl girmiştin oraya?
hayırdır canım geçmiş olsun neyin vardı ???
ceydacım çok geçmiş olsun canım zamanla bebişinde olur inşallah canım...
başsağlığı dileklerinizi iletirim kızlar tutim hiçbirşeyi yokmuş
selayım işe başlıycakmışsın çok sevindim
cyd86 inş güzel şekilde kilo verir ve bebiş yaparsınız
xzgim adamı bende izledm ama hepsini değil
kapalı kızın tavırlarına uyuz oluyom ondan izlemiyom
benmde belim bu aralar çok ağrıyo çok kalamıyom yatmam gerek
kontess yine bomba paylaşımda bulunmuşsun
Sağol canım Allah razı olsun.. yeni yılla birlikte yeni umutlarım var. Kilo vermeye başladım, bir hafta önce de sigarayı bıraktım. İnşaAllah çabalarımın sonucunda sağlıklı bir birey olacağım.
http://www.babycocco.com/urunler/evante.jpg
sizce bu bebek odası nasıl
tutim para kalmadı da
Estğ. canım utandım hee :78:Haritayı bilirim derken? Meslektaş mı sayılıyoruz yoksa :44: Türk Telekom' a bir yakınımın yardımıyla başvuru yaptım. Sonra da çalışmaya başladım. Türk Telekom iyi güzel de çok yoğun bir sektör, ben çok yoruluyordum açıkçası. Evliliğimizin 1. yıl dönümünde eşimle tatile gittik. Döndükten sonra 1 gün içerisinde ayak bileklerim ve bacaklarım (dizlerime kadar) balon gibi şişti. Tabii müthiş dayanılamayacak bir ağrı da başladı. Neyse uzatmayayım iltihaplı romatizma dedi doktor. 1 ay evde yattım öylece ne yürüyebildim, ne oturabildim 1.5 yıl tedavi gördüm 2-3 ay önce de doktorum artık geçti dedi yani ilaç falan kullanmıyorum çok şükür.
Ama benim dertlerim bununla bitmiyor maalesef 5-6 aydır karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu tahlillerde. İlaçlardandır dedi doktor ama 15 gün önce yine yaptırdım ve yine yüksek çıktı. Gastreonteroloji' ye gittim karaciğer yağlanması başlamış dedi fazla kilolardan dolayı. 15 gündür diyetteyim 1 kilo verdimkilolarımı verirsem bebiş düşünüyoruz inş. Herşeyden çnce sağlık tabii..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın :78:
yok barbim öğlen kitap okuyorum bazende annemle hava almaya çıkıyoruz cnm ters bişey yok tatlım saol ilgin için...
kkontescan sorma ya bendede bu ay maaşımı alamadım aşkım gelecek money yok
Sağol canım Allah razı olsun.. yeni yılla birlikte yeni umutlarım var. Kilo vermeye başladım, bir hafta önce de sigarayı bıraktım. İnşaAllah çabalarımın sonucunda sağlıklı bir birey olacağım.
başsağlığı dileklerinizi iletirim kızlar tutim hiçbirşeyi yokmuş
selayım işe başlıycakmışsın çok sevindim
cyd86 inş güzel şekilde kilo verir ve bebiş yaparsınız
xzgim adamı bende izledm ama hepsini değil
kapalı kızın tavırlarına uyuz oluyom ondan izlemiyom
benmde belim bu aralar çok ağrıyo çok kalamıyom yatmam gerek
kontess yine bomba paylaşımda bulunmuşsun
Kızlar bu arada ben takılarımın fotoğraflarını burada paylaşabiliyor muyum? :26:
odayı bende çok beğendim
zaten aksesuar ve nevresimler renkli olcak mobilyada
desenli olunca göz yoruyo
bunuda çok beğendim
[URL=http://img440.imageshack.us/i/yxbebekodas.jpg/][/URL]
eşimle haftasonu bu takıma bakmıştık
eşim çok beğenmişti
ama son iki fotoyu görünce onları daha çok sevdi
[URL=http://img228.imageshack.us/i/itlembik.jpg/][/URL]
aşkitomda buna gitmek istiyordu, nasip olmadı ona
çok az meslaktaş sayılırızay çok üzüldüm geçmişler olsun canım
inşallah herşey yoluna girerrr :97:
yaz tabiki muhabbet ediyoruz burda estağfurullahhh :78:
merak ettim de bebişim :78::78: o money durumlarını hiç sormayın aşkitom gidiyor diye paraya para demedik yedik içtik gezdik eğlendik bu ay haşırtt diye girdi kredi kartıolsun sefam olsun , herşeye değdi :80: keşke olsada yine gezsek ben borç ödesem
inşallah bitanem
bize göstermek istersen tabi kiama genel olarak bir paylaşım istiyorsan kontess bilir o topikleri
odayı bende çok beğendim
zaten aksesuar ve nevresimler renkli olcak mobilyada
desenli olunca göz yoruyo
bunuda çok beğendim
[URL=http://img440.imageshack.us/i/yxbebekodas.jpg/][/URL]
Sağol canım geçecek inş. Ben size göstermek istiyorum tabii onun için burada paylaşmamın mahsuru olur mu diye sordum. Tamam o zaman en kısa zamanda eklerim.
Canım şafak saymak ne zor ahh ahh bilirim.. sağ salim gelsin de daha ne gezer tozarsınız
barbim ilkine bende waww diyorum
cyd bekliyoruz takıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?