- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.841
yok artıkodalara bak odalaraaaaaaaaaaaaama favorim külkedisinin balkabağına benzer ayaba varya kontesin eklediği o oldu
evlenince yatak odamı öylemi yapsam
[ı][/ı]şafak:26 eskişehir
Selam olsun tüm eskişehirlilere...
yok ihmal etmiyo canım sürekli kontrol ediliyo ilaç falan kullanıyo ama ameliyat istemiyo işte tiroidi alınacak sonuçta biraz daha beklemek istedi o yüzdenallah mhafaza handem ihmal etmesin annen canım sağlık sonuçta ..
çok sağol kontescim bakalım bikaç doktora daha sorsun karar versin zaten ameliyatı daha büyük derecelerde yapıyolarmış daha o kadar büyük değilama bu istekle olcak bi şey değil ki :26: ne gerekiyorsa yapılmalı bence.acil şifalar canım tekrardan...
koyduğun erkek odasına bayıldım
çok karakteristik bence
ben 49 a aldım hayhaycım bugün sordum pazarda 65ti. omza takılmıyo malesef amahandecim sen ne kdr a almıştın canım
bi de omza takılabiliyomu yoksa elde mi taşınıyo kısa mı??
heheeeşafak:26 ESKİŞEHİR
selam olsun tüm Eskişehirlilere...
Sağol Selayhus.. teşekkür ederimmCeyda sanada gecmis olsu. Insallah verirsin istedigin kiloya ulasirsin canim ve bebek yaparsin
Sağol canım hoşbuldummcyd86 geçmiş olsun sana da cnm
h.g bu arada
evet canım benim de ağustos 2008
çok geçmiş olsun ayrıca sana da aslında kilon çok fazla değilmiş inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sağlıklı bir şekilde canım
bunlar nasıl sizce?
handecim senin aldığın 1. resimdeki miydi??
handem saol cnm ya az kaldı walla...
bu arada akşam akşam uyuz oldum şoklardayım...
az ewwel aşkımın facesine girdim biri arkadaşlık talebi yollamış normalde hiç karıştırmam mesaj kutusunu falan ama nedense merak ettim arkadaş eklem talebine baktım ortak arkadaş yazıyor oda benim baktım bnim bir zamanla iş yerinden arkadaşım olan kız arkadaşlık yollamış benimkine üstelik evli neyin nesidir ne alaka falan oldum hiç bişey yapmdım öylece bıraktım ne alaka ya hala aklım almıyor...
Barbieveken canım görmedim ben senin çekiliş yaptınız mı dediğini kusura bakma 4 kişiydik azdık yani yaptık hatta hediyelerimiz bile geldi bitti
aybur çok güzel hepsi bayıldım :76:
gunaydın kızlar
dun gece ateslendım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
hesapta bugun emınonune gıdıcektım pasta malzemelerı almaya aksesuar almaya
bıseye cok ozenınce olmaz ıste
kahvaltımı yaptım sımdı ılac ıcıp yatıcam opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?