Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

allah mhafaza handem ihmal etmesin annen canım sağlık sonuçta ..
yok ihmal etmiyo canım sürekli kontrol ediliyo ilaç falan kullanıyo ama ameliyat istemiyo işte tiroidi alınacak sonuçta biraz daha beklemek istedi o yüzden
ama bu istekle olcak bi şey değil ki :26: ne gerekiyorsa yapılmalı bence.acil şifalar canım tekrardan...
koyduğun erkek odasına bayıldım
çok karakteristik bence
çok sağol kontescim bakalım bikaç doktora daha sorsun karar versin zaten ameliyatı daha büyük derecelerde yapıyolarmış daha o kadar büyük değil
evet bence de çok karakteristik

handecim sen ne kdr a almıştın canım
bi de omza takılabiliyomu yoksa elde mi taşınıyo kısa mı??
ben 49 a aldım hayhaycım bugün sordum pazarda 65ti. omza takılmıyo malesef ama
sapı kısa

şafak:26 ESKİŞEHİR
selam olsun tüm Eskişehirlilere...​
heheee benim memleketiim
bu arada azcık kalmış tutim yaa

bm sende mi esk lisin

handem saol cnm ya az kaldı walla...

bu arada akşam akşam uyuz oldum şoklardayım...

az ewwel aşkımın facesine girdim biri arkadaşlık talebi yollamış normalde hiç karıştırmam mesaj kutusunu falan ama nedense merak ettim arkadaş eklem talebine baktım ortak arkadaş yazıyor oda benim baktım bnim bir zamanla iş yerinden arkadaşım olan kız arkadaşlık yollamış benimkine üstelik evli neyin nesidir ne alaka falan oldum hiç bişey yapmdım öylece bıraktım ne alaka ya hala aklım almıyor...

Ceyda sanada gecmis olsu. Insallah verirsin istedigin kiloya ulasirsin canim ve bebek yaparsin
Sağol Selayhus.. teşekkür ederimm

cyd86 geçmiş olsun sana da cnm
h.g bu arada
Sağol canım hoşbuldumm

evet canım benim de ağustos 2008
çok geçmiş olsun ayrıca sana da aslında kilon çok fazla değilmiş inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sağlıklı bir şekilde canım

Teşekkür ederim canım benim.. girdik bu yola artık bakalım inş. başaracağım..

bunlar nasıl sizce?
handecim senin aldığın 1. resimdeki miydi??

Ben çantaları çookk beğendimm :97:

Barbieveken canım görmedim ben senin çekiliş yaptınız mı dediğini kusura bakma 4 kişiydik azdık yani yaptık hatta hediyelerimiz bile geldi bitti

aybur çok güzel hepsi bayıldım :76:

gunaydın kızlar
dun gece ateslendım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
hesapta bugun emınonune gıdıcektım pasta malzemelerı almaya aksesuar almaya
bıseye cok ozenınce olmaz ıste
kahvaltımı yaptım sımdı ılac ıcıp yatıcam opuyorum hepınızı

xzgi geçmiş olsun canım iyice dinlen hava güzel diye çıkma bence dışarı kendine gel yarın halledersin işini acil değilse :82:

Allah Allah gerçekten tanıyor olabilir mi ki ?? :26::26:

Barbieveken canım görmedim ben senin çekiliş yaptınız mı dediğini kusura bakma 4 kişiydik azdık yani yaptık hatta hediyelerimiz bile geldi bitti

aybur çok güzel hepsi bayıldım :76:

hımmm topiğiniz varmı ? merak ettim hediyelerinizi

geçmiş olsun bitanem, koşuşturmaktan yorgun düştün sanırım
kıyamam
yat bir güzel dinlen

günaydın kızlarrrr
at arabası bilgisayarımdan kurtuldum sonunda yeni bir kasa aldım sabahtan bilgi işlemden , tıktı tıkır çalışıyor maeeeşallahh maeşallahhh

günaydın kızlarr
ezgicim geçmiş olsun canım ya yorgunluktan olmussundur yada
salgın var galiba annemde aynı şekilde kuzenimde ikisinide
5 günlük iğne vermiş doktor sende bir gözük istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…