Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

iregiz napiyorsun kiii niye sessiz sessiz dinliyorsun desen biseyler sende

ellerim kabarmaya basladi bugun disarda fazla kalinca günes alerjisi olmus krem sürmemistim günes yakmis

hahahah bana kalsa bikini bile giy selayhusumm
ıhmal etme gunes kremını surr
ayy bızde havalar cok soguk hala
sizin orda saat kac selayhusum

hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış
hani aşklar gelip geçer ya kalırmış
rüzgar esti üstüme üstüme off
seni vurdu yüzüme yüzüme offf

banamiydi bu sözler nisanlinami .)
banaysa cok etkilendim yawww
msn de offlinemisin ?

beni gelin alsana demisin ama buna ben karar veremem ogluma danismam gerekir , bana kalsa olur bu is iyide pasta yapiyorsun evcil bir hatunsun :)

schnappi diye bir sarkı var ya
o kadar şirin ki çok seviyorum kı o sarkıyı bas bas soyluyorum dılımın dondugu kadarıyla:):)

yaa begenır benı selımım
ben onu cok begenıyorumm
hem evcılım uysalım hemde cılvelıyım daha ne ıstıcek
sımdıye kaptı kaptı bır kac ay sonra cok gec olabılır hehehehe:))
saygıda kusurda etmemm
ama smdıkı kayınvalıdem kadar ıyı bakıp sevıceksın benı selayhusum

günaydin canlarim benim bugun erkenciyim birazcik ama kimse yok burda...
xzgim tabikide iyi olurum ben sana aaaa süphenmi var..

bugun elbiselerin resmini cekerim telefonuma bakalim nasil bir gelisme olacak ve ben en son hangisinde karar kilacagim

GÜNAYDIN ŞEKERLER........
canlar size bişey sorcam az ewwel anneme gösterdim dün size gösterdiğim ayakkabıyı annem xzgimin eklediği resimdeki rengi daha çok beğendi sizce
hangisi ??
pembe üstüne siyah kalplimi yoksa beyaz üstüne kırmızı kalpli olanmı ???? diğer arkadaşlarımda beyazlı olanı al diyorlar...sizede sormak istedim annem alıcakmış

canim benim beyazla kirmizi daha cok hosuma gitti renk uyumu olarak zaten hep yakistiriyorum ikisini bide kalpler kirmizi yaa beyaz olanda daha bir cici duruyor

evet canim burdayim ve sana cevap yazdim :)) ama birazdan cikacagim tutim elbiseye bakmaya gidecegimde

tamam selayhusum bol şanslarrrrr canım bencede bende beyazı alıyım diyorum kotla falanda güzel olur...hadi resim çekilmeyi unutma olurmu elbiselerle...

tamam canim cekecegim bugun resmini elbiselerin öptüm seni kocaman sende biran önce al ayakkabilarini derdin tasan kalmasin :))) ayy negüzel istedigin biseyi almak

tamam canim cekecegim bugun resmini elbiselerin öptüm seni kocaman sende biran önce al ayakkabilarini derdin tasan kalmasin :))) ayy negüzel istedigin biseyi almak

eheheee tamam cnm alırsam eklerim buraya resmini bende öptüm cnm.
bu arada pembe çantanın farklı modelini aldım ben...oda çıktı aradan...hadi bakalım sanada kolay gelsin bekliyorum sabırsızlıkla elbiseleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…