Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tatlım inan bende ayakkabıda markaya çok önem veriyorum kışın ugg almıştım geçen sene paraya kıydım değdimi değdi...
ama bunlarda dediğin gibi plastik fakat çok tatlı sırf pahalı olduğu için bende alıp almama konusunda kararsızım plastik olmasından dolayı benimki bana bunu denize giderkenmi giycen diye dalga geçmişti benimle...
delikafadulden

bencede tutimm o parayla alıcagın bır cok seyı dusun
bır tane bısey alıcagınaa bır suru sey alabılırsınnn
selayhusum yakısır be sna pembe koltuk smdı adını gnderıyorum mavıye

benden kork selayhusum fecı sorular sorucam kıh kıhh:)
netın yapıldımı tamamenn
gulen suratım napıyorr oda sızınle mı gezdı

burdaki iregiz benim en samimi arkadasim :) realde beni izlemeye geldi yarin sagolsun benle beraber yarin gidecek alisverise
yok canim henüz yapilmadi takma interneti kullaniyorum

nasıl anlamadım selayhusumm normalde tanısıyormusun yanıı
arkadasım uyandı ona bır ılac vereyım gelıcem hemen

evet canim 12 senelik arkadasim yedigimiz ictigimiz ayri gitmedigi zamanlar olmustur cok severim keratayi :))))
arkadasinada cook gecmis olsun nesi varki nevhanin ?

yawrucanlar ben yatıyorum rüyamda bu ayakkabıları göreyim haha
sizi seviyorum bu aralar çok yoruluyorum annem saolsun ordan oraya gezdiriyor beni...
öptüm sizi iyi geceler

aaa cok guzel selayhusum
newhanda banada ac dıyor ızın vermıyorum hahahha
ya usutmus bugun baya esıyordu hava oda cok kalın gıymemıs

ıyı geceler tutıcımm buaralar hep erkencısın wallahaa
cıvcıv cok sırınmıss cok sewerım cıvcıvı ama cok kotu anımız wardır kendılerınden utanırım((

iyi geceler tutim :) tatli rüyalar sari cifcif

xzgim kiskanc asi sevdicegim :)
sen banada yasaklarmisin burayi zamanla hihi

wallaha bılmem oyle cok samımı olursan herkesle yasaklarım hehehe:)
ıregız nerde tanısalım onunlada hu huuu

cikmis canim o simdi demin telde konusmustuk kizini uyutacakti ... biz cocuklari bile ayni zamanda yapmisiz :)))) benden 3 hafta önce dogum yapti simdi beraber büyütüyoruz :)

öyle herkesle görüsmem sadik kalacagima söz veriyorum :) elbiselerimi kisitlamadigin sürece seni uzun ömürlü severim

bir saniyee orda duralım ben sana sadece yüz dekoltesi,ayak dekoltesi,el dekoltesi ve şaç dekoltesi izin verebilirimmm alsanaalsanasmile

iregizi çok kıskandımm
seni görebiliyor,gülen suratımı opup sevebiliyorr
bende ıstıyorum o gulen suratımın tombıs bacaklarını gobısını opmek,onu sinirlendirmek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…