Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

:))) hihi ... canlarim diger yerede yazdim yarin tekrardan gidip giderinide yine deniyecegim
bilmiyorum artik ne yaparim
tutim bebegim senin yazilarida okudum takma kafaya böyle seyleri onlar seni cekemiyenlerdir emin, hayatimda gördügüm en güzel sarisinlardansin

canlarım ya çok mersi ...
xzgim ayakkabılar harika benim gri yada pudra rengi önü açık bot almam lazım bihterin giyidiği bottan...
selayhusum yarın o elbiseyi giy aklında kalan siyahı yani resim çek buraya ekle birde ona bakıp karar verelim ama bencede bu elbise güzel tatlım ayağınada gümüş rengi bir sandalet alırsın topuklu fıstık gibi olursun ama ayakkabında taş olmasın ayakkabıda taş elbisede taş çok boğar...

bugun bende gördüm acik bot cok hostu almayi düsünüyorum pudra rengiydi süperdi yaa

selam kızlarr
askı memnu'yu izleyemedimm neler olduu?
yemek verken newhan geldi o warken gıremedım
hasta bırazcık smdı yattı bende geldımm

bende izlemedim canim o yüzden birsey diyemiyecegim benim kafam zaten elbisede :)
yaa kizlar bana son zamanda bisey oldu bu kiyafet konusunda cok kararsiz olmaya basladim mesela diyelim magazada iki sey arasinda kalip digerini aliyorum yaa eve geldimmi aklim digerinde kaliyor hastamiyim neyim yaa defalarca oldu bu büyük bir tramvami geciriyorum

aman aşkı memnu izlerken sıkıldım bende..

kızlar bu ayakkabıyı istiyorum ama aşırı pahalı yaaa

Son düzenleme:
hayır sadece aklın kalıyor selayhusum onuda almak ıstıyorsun bence
tutimm markaları aynı mı bılmıyorum ama bende bu ayakkabının beyazı kırmızı kalplısıni istiyordum düğünde giymek için hani behlulun sureklı gıyındıgı marka var ya kanyonda gordum fred perry magazanın adı orda var bunlardan ama plastık tarzı denız ayakkabısı gıbı ve fıyatıda yanlıs hatırlamıyorsam 270 falandı

ayy cok sekermis tam senlik tutim ne kadarmis para toplayak

canım ben bunu kanyon diye alışveriş merkezi var orda bir mağaza var tüm markaların satıldığı bana bunun beyazı olan fakat kalbi kırmızı olan rengi vardı 290 tl dedi kız hatta benimki yanımdaydı alalım istersen dedi ama ben pembe istiyordum pembe yoktu sarısı vardı aklım kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hah bakkkk aynı yere sormuşuz demekki xzgim evet ya bende öle düşünmüştüm gelinliğin altına giymek için sonra vazgeçtim aklım pembesindeydi benimmmm

ayy kalp kalbe karsıymıs gbı senın gordugun modeli eklemişim bende
tutim ama degmıcek kadar pahalı
plastık gbı bu yuzden degmez

ayni seyleri yazmisiniz :) karsilassaydiniz tam olurdu hee

aynen canım yaaakaydirigubbakcemile3

ayy kalp kalbe karsıymıs gbı senın gordugun modeli eklemişim bende
tutim ama degmıcek kadar pahalı
plastık gbı bu yuzden degmez

kalbini yerim senin sorma ya az ewwel kardeşime gösterdim bu ne ya diyor plastik bu falan dedi ama çok tatlı yaaa

tutim ben oyle konularda hıc dusunmem yeterkı degsın derım
model harıka ama bu plastık seye okadar para verılmez gunah
ben hogan ve prada dan ayakkabı aldım dunyanın parası ama umrumda olmadı cunku deger
onları gıydıgm zaman ayaklarım rahattı uzun sure kalıcagını bılıyorum
ama bunlar plastık gbıydı sende gordun anlamadın mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…