- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.701
yok kız mithatpaşa nerdeki
günaydın biemm
günaydın bebeişlerrr
napiysiniz
2 saat sonra gidicim
gitmeden bi bakim dedim
barbim bizim rusyada da şirket var patronlar gidip geldikçe hem inşaatın resmini cekiyolar
hemde oraların o kadar beğeniyorumki oraları tabi anca eşimle gidebilirim tek gitme imkanım dahi
olsa yollamaz beni sırf ilerde birgün giderim ve iş yerinde rusyadan geldiklerinde konustukların anlamak için rusca kursunada gittim 2 kur tamamladım düğün zamanına geldi 3 kur gidemedim ona daha ona gitcem ayy öss basvuralarıda başladı tekrardan öss ye girmek istiyorum acık öğretime kayıt olmak istiyorum ben hepsini nasıl yapcam yaaa
spidii sen kasımpaşa tarafında oturuyorum demiştin galiba dimiii :26:
evet canım o taraflardayım :81:
benimde 3 arkadaşım oturuyor oralarda.. 2 tanesi hasköy sütlüce civarında özden ve nilgün var.. bizim yaşlarda olduğu için belki tanırsın diye şeyettim :26:
bizim xzgimle ilk tanışmalarımızda böyle tanıdıklarımız çıkmıştıda , güzel olmuştu
günaydın biemm
iyi toplantılarr
hımmmm o zaman inşallah bir fırsat doğarda gidersiniz canım eşinle birlikte.. ayy gidersen bana votka getirirsin artıkın:86:
bende açıköğretime yazılıp anaokulu öğretmenliği okumak istiyorum, yapıcağımdan değil ama elimde bulunsun belki ileride yuva falan açarımbenim herif evlenince pek çalışmam taraftarı deil kimseden emir almanı , azar işitmeni kaldıramam diyor , ancak bana biryer açarmış kendi işimin patronu olurmuşum
bugün 7 yılımıza girdik
sanki dün gibi herşey
zaman ne cabuk geçiyor
bende 2,5 yıldır hasköy aynalıkavaktayımama tanımıyorum sanırım.
ya ben isim olarak daha komşuları bile bilmiyorum. ama kasımpaşadakilerin çoğunu özellikle tip olarak tanıyorum :82:
inşalahhhhh gidimmidee getirmemmii hem içerim hem getiririm :
eğer düşünüyorsan canım ygs 3-19 ocak başvuru tarihleri ben de insan kaynakları okumak isitoyurm
dış ticaret okumustum zaten insan kaynakları yönetimide 1 sene oldu sanırsam acılalı onada gidim isitoyurm cok sevdiğim bir meslek ilerde burdan kovulrsam insan kaynakcı olimbu arada pazar günüde ing kursum baslıyor nasıl yetcem hepsine nasıl yapcam bilmiyorumki neyse acık öğretimin ilk sınıfında zaten tecrübeliyim inşallah yapabilirim
benimkide bekarken öyle diyordu yok calsıtırmam etmem diye ama zamanla düzleliyorlar
hatta benim cok yakın arkadasım evli 4 yasındada bi cocugu var kız calışmak isitoyrdu adam o kadar inat ettiki bosanmaya kadar gider dedi iş kız ne yaptı etti şimdi calsıyor hatta işide eşi buldu
bugün 7 yılımıza girdik
sanki dün gibi herşey
zaman ne cabuk geçiyor
valla nilgün değilde özdeni tip olarak tanımaman imkansız eğerki görmüşseneskiden sapsarı platin saçları vardı kaynaklı şimdi esmer yapmış.. pejo bordo 206 arabası vardı.. çok kokoş ve süslü bir kızdır, 40 metre öteden dikkatleri çeker [/B]
sanki beni tarif ettin hee bi tek arabam yok. :84:
benimde saçlarım platin sarısıyken bi anda simsiyah yaptım
yok canım tanımıyorumdır ikisini de
heheh yok sen katiyen olamazsın zaten o çok free bir kızdır ayda bir sevgili deiştirir evine porshcelerle falan bırakılırtikkcandır.. cadde kızıdır falan fıstık :82:
biri platin sarısımı didi
bende platin yolundayım
valla benim saçımın başına gelenler bukelemonun başına gelmemiştir
önce platin sarısı sonra aşk alevi kızılı sonra komür siyah
şimdi röfle
yine platin istiyorum
bu özellikte benim tam tersim işte
bi ben böyle olamadım zaten.
bide biz yeniyiz hasköyde. soranlarada hala kasımpaşa diyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?