Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kesinlikle herşeyi yaşayacaksın ama fazlasını değil.
şimdi geriye baktığımda keşke şunu da yapsaydın dediğim hiç bişey yok
herşeyi gerçekten yaşadım. çok şükür bundan sonra daha sakin ve düzenli bi hayatım olacak işte.
hele bi iş hayatı oldu mu offf herşey bitiyor:2: en önemlisi para harcarken zor kazandım diyorsun. çalışmadan önce daha çok rahat oluyorsun falan işte

Barbişim saçlarımın maşallahı var hiç bişicik olmuyo

röfle yaptırdım bi kaçay önce dibi geldi birde renk soldu sarıdan bal rengne dönmeye başladı
o yüzden biraz canalnsın istiyorum
platin sarısı hastalığı var bende isterem isterem

benimde geçmişe baktığımda içimde uhte olan birşey yok şükür hatta bazen fazla fazla yaşadığımı bile düşünüyorummm
kesinlikle böylesi en iyisi ..
hele o kendi paranı kazanmak dediğin gibi nasıl kıymetli oluyorrr o para
ben herşeyi öğrendim herşeyi öğrendimde şu 3,5 senelik profesyonel iş hayatımda kenara para loymayı öğrenemdim o ayrı :86:

:84::84: basma yarama yaaa.
offf benimde işte 2007 senesinden beri kenarda hiç param yok.
ama devamlı borç ödüyorum. yine bişeyler yapıyorum diyip kendimi kandırıyuorum :34
:

kız benimde saçlarıma öyle diyodum maşallahı var diyordum... aman geçen boyamda benim salak gerizekalı kuaförüm saçlarımın uçları açılsın diye haddinden fazla oryalle bekletmiş nasıl yanmış nasıl kopuyorr adı batasıca mehmettt ah ettim olm sana alıcam hıncımı senden
o platin sarısı evet hastalık gibi, bir kez yaptınmı kurtulamıyorsun
bazen kafan atıyor bir hevesle koyu yapıyorsun ama giydiklerin o kadar şahane gelmiyor gözüne, çünkü saçların kendini göstermiyor yine dönmek istiyosun sarıya
yanii benim için eskiden bu böyleydi
ama şimdi hiç umarumda değil platin

nice 7'li yıllara inşallah
sağol canımmm
inşallah gidimmmmde vodaklar sana kurban olsunn ben lisedeykken iğrenç bir öğrenciydim
şuanda bu öğrenme askıma ben bile sasıyorumm

yıl dönümünüz kutlu olsun canım
70lere kadar gitsin inşallah

amin canım inşallahh

:84::84: basma yarama yaaa.
offf benimde işte 2007 senesinden beri kenarda hiç param yok.
ama devamlı borç ödüyorum. yine bişeyler yapıyorum diyip kendimi kandırıyuorum :34
:

yani bu kadar çalıştığım sürede resmen boğaz tokluğuna çalışmış sayılıyorum bende. aldıklarım hep yememe gezmeme giymeme gitti
sen yinede iyi birşeye harcadın çeyiz aldın geleceğe yatırım yaptın, ya benn:18:
carpe diem felsefesindeyim hep, günlük yaşıyorummm :18::18:

haklısın barbim sarı çok fena bağımlılık yapıyo devamlı dibini tazelemek gerekiyo
ama 1kez profesyonel birine yaptırayım istediğim gibi platin göreyim kafamda
yine dönerim koyuya ben

bu dğm kontrl hapları hiç iyi değil ya
yenibaşaldım ilk kutu bitti
iştah artması, agresif depresif ruh hali,
şimdide bel ve karın ağrısı

devam etmiycem

sağol canımmm

inşallah gidimmmmde vodaklar sana kurban olsunn ben lisedeykken iğrenç bir öğrenciydim
şuanda bu öğrenme askıma ben bile sasıyorumm

amin canım inşallahh

çünkü insanlar o zamanlarda okumanın ne demek olduğunu anlamıyor. işkence sanıyoruz... ama iş hayatına atılıyoruz senden daha fazla eğitimli insanların senden her zaman 1 adım önde olmaları , ikinizin hayat şartlarındaki farklılık falan sana işte okumanın ne demek olduğu gerçeğini yüzüne vuruyor... bizde bu sefer kendimize yatırım yapıyor hep daha iyisini istiyoruz
boşuna demiyor büyüklerimiz şimdiki aklım olsaydı okumazmıydım diye.. konu komşu kadınlardan çok duyarızzz ahh şimdiki aklım olsa hayatta evlenmez okurdum elime altın bir bilezik takardım acelem neymiş derler :86::86:

haklısın barbim sarı çok fena bağımlılık yapıyo devamlı dibini tazelemek gerekiyo
ama 1kez profesyonel birine yaptırayım istediğim gibi platin göreyim kafamda
yine dönerim koyuya ben

ahhh o dip hastalığıda bendede var.. 2 -3 cm dibim çıksın deliriyorum aynalara küsüyorumm
şuanda birazcık çıktı ama haftaya olmasını bekliyorum haftaya sevgilimi görmeye gidebilirim ya o zaman yaptırrcem

bi yerden başlamak lazım ozaman sende başla canım. çeyiz için erken diyrsan.
ne biliyim para biriktir bişeyler yap :81: zaman hızlı geçiyor şimdi ben bu şirkette 2007 den beri çalışıyorum nasıl dayandım bilmiyorum

bu dğm kontrl hapları hiç iyi değil ya
yenibaşaldım ilk kutu bitti
iştah artması, agresif depresif ruh hali,
şimdide bel ve karın ağrısı

devam etmiycem

ya bende aşırı derecede regl düzensizliği var,, doktora gitmeye korkuyorum sırf o doğum kontrol ilaçlarından verir diye.. tüm yan etkilerini salladım ama kilo aldırıyor olması o hapların gözümde baştan bitmesini sağlıyor :86::86:

para ben ve biriktirmek
ahh şu üç kelimeyi aynı cümlede hiç kullanamadım hayatımda
bende 2007den beri çalışıyorum aynı ofiste, geldiğim gibiyim şimdi beni kovsalar bir ceketimi , iki tüylü renkli kalemlerimi alır çıkarım heralde

:86::86: ben kolay kolay çıkamam :88:
bi sürü eşyalarımö var şey derim eşyalarımı toplayın ve evime yollayın.
zaten kovulmuşum bari havam olsun :86::86:

barbim ben yusuf olmadan önce de kullandım
hiç bir yan etkisini görmedim
iştahımı dahi açmamıştı
hatta cildime iyi gelmişti

sanırım doğum öncesi kullanmakla doğumdan sonra kullanmak farklılık gösteriyo
agresifleştim son günlerde ve iştahlandım :44:

barbi geçen senle konusşmutuk ya hani ben saclarımı boyatcaktım
dedim gitmeden ben bi sütlü kahve rengine boyim 10gün sonrada gidim onlar boyasın
biraz acılsın rengi diye anam bi sütlü kahve almısım voila nın bildiğin koyu kahve oldum
Allahtan benim saclarım 1 ayda akıyor kumralımsım karamelimsim gibi birşey oluyor aksın öyle gitcm
hatta cok deli bi renk buldum onu yapcam koyim resimini

:86::86: ben kolay kolay çıkamam :88:
bi sürü eşyalarımö var şey derim eşyalarımı toplayın ve evime yollayın.
zaten kovulmuşum bari havam olsun :86::86:

ehehe aslında şöyle bir düşünürsem benimde epey bir eşyam var burada
sadece arkamdaki ayakkabı dolabım yeter :86::86:
bende bağa bir kamyonet çağırın bari hayrınıza dirim patron efendiye :86::86:

senin bünyenle alakalı olabilir ama biemcim.. ben çok müsaitim kilo almaya genetik olarak. o yüzden hiç bulaşmıyorum öyle şeylere :18::18:
e peki daha önce ne gibi bir aile planlaması yöntemin vardı ki

bilemcim artıkın
doğumdan sonra hormonlar değişiyo
hoş evet kilo alamayan bi bünyem var :84:

o yöntem burdan yazılmaz

boya facialarıı bende altın sarısı boyalardan az çekmedim saçlarımı kendim boyarken, anamm bildiğin nataşa sarısı oluyordu kafama sürünce çipçiğğğ bir sarı
ayy geçen bende bir renk bulduydum ama annemin laptopunda kaldı o renk. sizlere göstercektimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…