Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bende düğünden sonra bi daha asla boyamıycam.
logopeia nın eklediği saç gibi diplerim sonra uçlarına da öyle yapcam :86::86:

bmcim sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
ben yasmin kullanıyorum benim iştahımı kesti
tüylenme yapar dediler aksine nerdeyse hiç cıkmıyor
1 ay bacaklarımı aldırmasam belli bile olmuyor
1 ay bırakmıstım ilacı o zaman iştah yaptı ama

saç renginide kk dan buldum cok beğendim bi ara böyledi benimde

heheh ilkkk röfleli zamanlarımı hatırladımmm :97::97: üstler kendi rengim uçlarda aralarda sarı falann ne doğal zamanlardı hey gidi heyyy bu saçlar platin rengi olmanın ilk aşamaları :86:
güzel ama bu saç rengine nasıl dönebilirsinki kafan olduğu gibi boyaa, üstteki tonu asla tutturamazsın :26:

bilemcim artıkın
doğumdan sonra hormonlar değişiyo
hoş evet kilo alamayan bi bünyem var :84:

o yöntem burdan yazılmaz

hımmmm

ben işte biraz aksın kumrala boyatcan nisan mayıs gibi sarısını yaptırcam
neden korkuyun dogum kontrol haplarından sipidi

ya ben de yasmin alıcaktım ama
evlenirkn dktroum test yaparak ginera vermişti o yüzden yine ondan aldım
ama ağır geldi bu sefer , sinirlikik ve iştah açılması var , ayrıca 2 gün oldu hap biteli halen adet olmadım :44:
en iyisi dktra gidip tekrar test yaptırayım hem bi kontrole gitmiş olurum

çünkü ne kullanacağımı falan bilmiyorum.
kullanmalı mıyım onu da bilmiyoprum bazıları yan etki yapar diyor eee bide.
bu aralar haberlerde hep onları veriyorlar kan damalarını tıkıyormuş falan işte :89:

bende düğünden sonra bi daha asla boyamıycam.
logopeia nın eklediği saç gibi diplerim sonra uçlarına da öyle yapcam :86::86:

heheheh çok bekliceksin canım kafanın o hale gelmesini ve o dipli, uçları koyu dipleri açık saçına alışamıcak başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerekten yine saçını boyıcaksın eminim , hevesini kırmak gibi olmasında burada tecrübe konuşuyorr :86:

iştahmı kesti, tüyümü azalttı

offf şu doğum kontrol hapları bana kafayı yedirtecek :83:

ee sende alış artık yavaş yavaş

yaa benim saçlarım çok garip ilk başya koyu çıkıyor.
2*3 kez güne görsün iyice sararıyor falan. ama dediğin gibi de olabilir

yaa benim saçlarım çok garip ilk başya koyu çıkıyor.
2*3 kez güne görsün iyice sararıyor falan. ama dediğin gibi de olabilir

saçını bir kere boyamaya başladıysan, artık hep boyalı bir kafaya sahipsin demektir
virüs gibi asla dönüşü yok
yanii çokbüyük bir genellemeyle bu böyle.. çok nadir görmüşümdür boyalı kafasını kendi haline bırakıp eski haline döndürebilen bir hatun :86:
röfle falan bekletiliyor uzatılıyor ama komple boya gitmiyor gitmiyor işte :84:

barbim benim saclarım cok kolay akıyor bi ara gene koyuydu o dip rengine
benzer bi renk yaptırmıstım bu resim cekildiğin gün sabah kuaföre gitmiştim
bu renge boyatmısım

bu rengi 1 ay kullanmıdtım sonra gene gidip aynı renge boyattım iyice oturuca ucuna sarı yaptırmısıtm

yine eskiden iyiyim bu hastalık birazcık hafifledi bendeç
önceden her ay renk tonlarını da değiştiriytordum ama asla bi daha platin yapmam komple.
onu da çok kişi yakştırıyordu ama yaşımı aşırı büyütüyor bide dip çıktı mı hemen boya :95:

geçenkine göre etkiler değişikse bencede doktora git canımm

evet ya benimde aklım karsıtırdı ama bende hiç sorun yapmıyrki ilac

valla aynen öyle ilacı 1 ay bırakmıstım yanlıs kullanmıstım iştahım acıldı
ilaca baslayınca gene kesildi istahım tüy olayı sürekli ağda yaptırdıgımdan olabilr
ama cogalma hiç olmadı

bu da hoş bir ton ama benim anlatmak istediğim çok başka logocum. yani ne yapılırsa yapılsın çok yakın ton bile boyansa o doğal ton olmuyor oluşmuyor, o çok başka bir renk. ve ben doğal saçım boyasızım diye resmen bağırıyor

bendede öyleydi kız. şimdi benim bir kankam vardı geçen temmuzda evlendi. düğünde slayt yapacak benide koyacak 8 yıllık dostluğumuzun görüntülerini.
slayta bir baktık ben her resimde farklı bir saç rengimdeyim :86::86: o ise sadece sarı
platin bence artist saçı gerçekten , sokaktada iş yerindede her yerde platinsen baştan kaybettin hep 1-0 yenik başlıosun, insanların zihninde hemen daha hafif bir görüntü oluşuyor senin için alakası hiç olmasada öyle erkekler işte

aynen öyle bende nişanımda slayt yaparken. zorlandım. ama normal resimlerimi koydum :90::90::90:
sarı saç zor yaa hemde çok zor hem insanların gözünde hemde bakımı için
bide ben bile öyleyim sarı saçlı bi bayan görüyüm bi daha dönüp bakıyorum :44::44::44:

logopeia canım. haklısın ama karıştı artık kafam son 1/2 ay kada dr gidicem artık napıyım

hıı demek istediğin anladım barbim ben o renk olmaz olarak algıladım
dogru diyosun buna yakın birşeyler olur tam olarak böyle olmaz
dogal sacı kızın benim bi arkadasınkide bu renk dogal rengi o kadar güzel duruyorki
baktıgın zaman anlıyorsun dogal oldugunu ama boya istediği kadar dogal dursun
ben boyayım diyor
bu arada benim ablamda birsürü renk deneyip düğünden sonra kendi rengine boyattı
o şekilde uzatı kestirdi falan şimdi boya kalmadı sacında kendi dogal rengi bide kızın
sacları hayvan gibi uzuyor yaa cok sinirleniyorum onun sacları hemen uzuyor bniki uzamıyor
aynı anadan babadanız ama

ben iş yerinde çok zorluğunu çekmiştim ilk başta platin başlamıştım işe hiç unutmuyorum o günleriii .. o gün bir boyattım koyuya boyayış o boyayış birdahada sarı defterini açmadım açmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…