- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.741
bilemcim artıkın
doğumdan sonra hormonlar değişiyo
hoş evet kilo alamayan bi bünyem var :84:
o yöntem burdan yazılmaz
sipidisana siyah çok yakışıyo benceee
bmcim sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
ben yasmin kullanıyorum benim iştahımı kesti
tüylenme yapar dediler aksine nerdeyse hiç cıkmıyor
1 ay bacaklarımı aldırmasam belli bile olmuyor
1 ay bırakmıstım ilacı o zaman iştah yaptı ama
bende düğünden sonra bi daha asla boyamıycam.
logopeia nın eklediği saç gibi diplerim sonra uçlarına da öyle yapcam :86::86:
bmcim sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
ben yasmin kullanıyorum benim iştahımı kesti
tüylenme yapar dediler aksine nerdeyse hiç cıkmıyor
1 ay bacaklarımı aldırmasam belli bile olmuyor
1 ay bırakmıstım ilacı o zaman iştah yaptı ama
offf şu doğum kontrol hapları bana kafayı yedirtecek :83:
heheheh çok bekliceksin canım kafanın o hale gelmesinive o dipli, uçları koyu dipleri açık saçına alışamıcak başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerekten yine saçını boyıcaksın eminim , hevesini kırmak gibi olmasında burada tecrübe konuşuyorr :86:
[/B]
yaa benim saçlarım çok garip ilk başya koyu çıkıyor.
2*3 kez güne görsün iyice sararıyor falan. ama dediğin gibi de olabilir
saçını bir kere boyamaya başladıysan, artık hep boyalı bir kafaya sahipsin demektir
virüs gibi asla dönüşü yok
yanii çokbüyük bir genellemeyle bu böyle.. çok nadir görmüşümdür boyalı kafasını kendi haline bırakıp eski haline döndürebilen bir hatun :86:
röfle falan bekletiliyor uzatılıyor ama komple boya gitmiyor gitmiyor işte :84:
geçenkine göre etkiler değişikse bencede doktora git canımmya ben de yasmin alıcaktım ama
evlenirkn dktroum test yaparak ginera vermişti o yüzden yine ondan aldım
ama ağır geldi bu sefer , sinirlikik ve iştah açılması var , ayrıca 2 gün oldu hap biteli halen adet olmadım :44:
en iyisi dktra gidip tekrar test yaptırayım hem bi kontrole gitmiş olurum
evet ya benimde aklım karsıtırdı ama bende hiç sorun yapmıyrki ilacçünkü ne kullanacağımı falan bilmiyorum.
kullanmalı mıyım onu da bilmiyoprum bazıları yan etki yapar diyor eee bide.
bu aralar haberlerde hep onları veriyorlar kan damalarını tıkıyormuş falan işte :89:
heheheh çok bekliceksin canım kafanın o hale gelmesinive o dipli, uçları koyu dipleri açık saçına alışamıcak başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerekten yine saçını boyıcaksın eminim , hevesini kırmak gibi olmasında burada tecrübe konuşuyorr :86:
iştahmı kesti, tüyümü azalttı
ee sende alış artık yavaş yavaş
yine eskiden iyiyim bu hastalık birazcık hafifledi bendeç
önceden her ay renk tonlarını da değiştiriytordum ama asla bi daha platin yapmam komple.
onu da çok kişi yakştırıyordu ama yaşımı aşırı büyütüyor bide dip çıktı mı hemen boya :95:
bendede öyleydi kız. şimdi benim bir kankam vardı geçen temmuzda evlendi. düğünde slayt yapacak benide koyacak 8 yıllık dostluğumuzun görüntülerini.
slayta bir baktık ben her resimde farklı bir saç rengimdeyim :86::86: o ise sadece sarı
platin bence artist saçı gerçekten , sokaktada iş yerindede her yerde platinsen baştan kaybettinhep 1-0 yenik başlıosun, insanların zihninde hemen daha hafif bir görüntü oluşuyor senin için alakası hiç olmasada öyle erkekler işte
aynen öyle bende nişanımda slayt yaparken. zorlandım. ama normal resimlerimi koydum :90::90::90:
sarı saç zor yaa hemde çok zor hem insanların gözünde hemde bakımı için
bide ben bile öyleyim sarı saçlı bi bayan görüyüm bi daha dönüp bakıyorum :44::44::44:
logopeia canım. haklısın ama karıştı artık kafam son 1/2 ay kada dr gidicem artık napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?