Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet canım anlatmak istediğim bu, kesinlikle o doğal rengin tonu bir başka.. ve biz ilk ergenlikte o rengi beğenmiyorz başlıyoruz boyatmalara.. sonra boyalardan sıkılınca anlıyorsun ki en güzeli kendi renginmiş ama iş iten geçiyor.. yırtsan bile bi tarafını afedersin gidiyor o sağlıklı ve doğal rengin
benimde saçlarım uzar normal bi uzunlukta ama tırnaklarım uzamazz sinir oluyorrrmm :84::84:

kızlar ben kaçar
1 de almaya gelicekler beni
görüşürük
öptüm sizi çok

kral tvde demetin yeni klibi dönüyo umutsuz vaka.. mükemmel bi şarkı.. tabi ben kendimi kafam güzelken pistte bu şarkıyla dansederlken düşünüyorum dinlerken , daha bir güzel oluyor şarkı

bm cim görüşürüz canım
benimde el tırnaklarım allahm bi kere söyle uzun görmedim cok az uzuyo sonra ben dayanamıyom :18:
ama ayak tırnaklarımın masallahı var haftada bir kesiyom valla cok uzuyor saclarım içi kontesin tarifin yapıyom cok fayda gördüm ben baya uzuattı 1 aydır yapamıyom ama bu hafta sonu yapcam inşallah sen denedinmi o sinemakili tarifi

bende sonradan yapmıştım.
bide benim sarıdan önce avrupa yakasındaki yaprak gibiydi saçlarım turuncu

yok canım saçlarım uzasın uzamasın derdim yok şuan zaten kaynaklarım varr
tırnak için bişiler biliyorsan sülesene

ıooooo annm bana evde etmedik hakaret bırakmıyordu hiç istemediği için :86:

ehehehe bana rus karılarına benziosun diyordu nataşa gibisin diyordu söylemsi ayıpp

bende sonradan yapmıştım.
bide benim sarıdan önce avrupa yakasındaki yaprak gibiydi saçlarım turuncu

ohoho o da çok iddialı bir renk :82:

ehehehe bana rus karılarına benziosun diyordu nataşa gibisin diyordu söylemsi ayıpp
ohoho o da çok iddialı bir renk :82:

benim zaten turuncudan sonra yandı saçlarım.. düşün kalçalarımdaydı gittim kısacık kestirdim.
direk siyaha boyadım ve ilk işimde çıtçıt almak oldu
şimdi yine uzadı kullanmıyorum artık çıtçıtlarımı bide son kez düğünde kullanıcam :76:

yanii hiç şaşırmadım o renkten sonra yanmasına, ayy resmşn var mı o uzun ve turuncu saçlarına ait
merak ettim eklesene kuzu

bak canım sitede bi kullanıcı sunları yazmıs ama limonu bende cok iyi geldiğini duydum

Canım;
Uzun yıllar tırnaklarını yemiş biri olarak, uzun tırnaklara ve bakımlı ellere hastayım.fakat son 1 aydır artık herkes benim ellerime hasta...!
Nedenmi?
Ellerim son derece bakımlı ve tırnaklarım uzun.
Kendine iyi bakan bir hanım olarak yıllarca ellerimden utandım bana hiç yakışmıyorlardı. Tırnaklarım uzamıyor kırılıyor, tırnak etlerim kalkıyordu.Ama çok şükür üstesinden geldim.
Bunun formülünüde, benim gibi el ve tırnak sorunu olan hanımlarla senin vasıtanla paylaşmak istedim:lepi:.

1- Şeffaf bir tırnak cilasını alıyoruz ve yarısına kadar boşaltıyoruz.
2-Boşalan bu tırnak cilasının üzerine taze bir limon sıkıyoruz. Çalkalıyoruz.( Bu bizim tırnak güçlendiricimiz olacak, bununla tırnaklarımız sertleşcek ve kırılmayacak.)
3-Tırnaklarımıza bir kere iyi bir yerde manikür yaptırıp daha manikür yaptırmıcaz çünkü tırnak etleri maniküre alışıyor ve sürekli hızlı birşekilde çıkıyor.
4-Bunun yerine, Flormar'ın tırnak etleri için sıvı yağ kıvamında koruyucusu var onu alıp 2 günde bir tırnak etlerimizin etrafına sürüp tırnaklarımızı gerite itekliyoruz ve tırnakları ovalayarak yağı tırnak etlerine yediriyoruz.Göreceksiniz ne tırnak etiniz uzayacak nede küçük küçük kalkmalar olacak, tırnak etleriniz manikürlü gibi olacak .
5- Daha sonra parfümericilerde satılan ve inanın şahsım tarafından kullanılarak %100 kanıtlanmış (Kalyon) isimli tırnak güçlendiricisi var fiyatı 3 TL civarında onuda alıyoruz.
6-Ve Vazelin ellerin ve tırnakların olmazsa olmazı.

Şimdi Bakım Zamanı....!

-İlk önce Ellerimize güzel bir manikür yaptırıp bakıma hazırlayalım.
-Ellerimizi hergün akşam sıcak su ile güzelce yıkayıp, gliserinli bir el kremi ile kremleyelim.Bunu alışkanlık haline getirelim
-2 günde bir 4 nolu şıkta saydığım flormar'ın Tırnak etleri için olan yağı ile ovalayalım ve tırnak etlerini geri geri itelim.
-1 nolu şıkta bahsettiğim karışımı tırnaklarımız üzerine sürelim. Kuruduktan sonra üzerine arzu edilen kaliteli bir ojeyi mutlaka sürelim. İki karışım birden tırnakları daha sert ve güçlü yapıyor.
İki veya üç günde bir ellerimizden ojelerimizi temizleyip, bu işlemleri tekrarlayalım. Arada bir de tırnaklarımızı ve ellerimizi vazelinleyelim.Vazelinde tırnakları güçlendirir.
-Tırnaklarınız uzamaya ve elleriniz yumuşacık olmaya başlayınca 1 nolu şıkta bahsettiğim karışım ile 5 nolu şıkta bahsettiğim Kalyon isimli koruyucuyu dönüşümlü kullanalım.

Sonucunda bana teşekkür değil dua edeceksiniz...kaydirigubbakcemile5

bu arada benimde cokk yakın arkadasım kardeşim dediğm insanda plantin yıllardır
bende ona nataşa işte moldovya kşrrı gibi seyler söyleirim utandım şimdi :)

ayy bende lu limonlu karışım, kalyon ve vazelini deniyim o zaman ayy inşallah faydasını görürüö :97::97: saol logocum yaaa ama benim tırnaklarımda Allahtan manikür derdi yok, hiç uzamaz etlerim falan o yüzden manikür hiç yaptırmadım hayatımda yaptırmamda heralde ama şu kırılma soyulma beyazlama yokmu ömrümü yedielrrr
maşallah arkadaşınada baya bir iltifat ediyormuşsun , örnek kanka :86::86::76:

sen bide onun bana dediklerin duysan 10 yıllık arkadaslıgımız
ilişkimiz monotonlasmasın diye birbirimiz sürekli iltifat ederiz

sipidi platini cok beğendim bu resimlerde cnm

senelerdir oje altına mutlaka kalyon sürüyorum
afedersiniz ama hiç bir b*ka yaramıyor
fiyatı da 5 tl
içime oturuyor walla
minimum ayda 1 hafta mutlaka tırnaklarım bantlı geziyorum
çok sinir bozucu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…