- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.761
hıı demek istediğin anladım barbim ben o renk olmaz olarak algıladım
dogru diyosun buna yakın birşeyler olur tam olarak böyle olmaz
dogal sacı kızın benim bi arkadasınkide bu renk dogal rengi o kadar güzel duruyorki
baktıgın zaman anlıyorsun dogal oldugunu ama boya istediği kadar dogal dursun
ben boyayım diyor
bu arada benim ablamda birsürü renk deneyip düğünden sonra kendi rengine boyattı
o şekilde uzatı kestirdi falan şimdi boya kalmadı sacında kendi dogal rengi bide kızın
sacları hayvan gibi uzuyor yaa cok sinirleniyorum onun sacları hemen uzuyor bniki uzamıyor
aynı anadan babadanız ama
kızlar ben kaçar
1 de almaya gelicekler beni
görüşürük
öptüm sizi çok
hem sadece erkekler değil pardon, hemcinslerim bile sana başka bakıyor
annem bile istemiyordu platin saçımı düşünnn
ben iş yerinde çok zorluğunu çekmiştim ilk başta platin başlamıştım işehiç unutmuyorum o günleriii .. o gün bir boyattım koyuya boyayış o boyayış birdahada sarı defterini açmadım açmam
yok canım saçlarım uzasın uzamasın derdim yok şuan zaten kaynaklarım varrbm cim görüşürüz canım
benimde el tırnaklarım allahm bi kere söyle uzun görmedim cok az uzuyo sonra ben dayanamıyom :18:
ama ayak tırnaklarımın masallahı var haftada bir kesiyom valla cok uzuyor saclarım içi kontesin tarifin yapıyom cok fayda gördüm ben baya uzuattı 1 aydır yapamıyom ama bu hafta sonu yapcam inşallah sen denedinmi o sinemakili tarifi
ıooooo annm bana evde etmedik hakaret bırakmıyordu hiç istemediği için :86:
bende sonradan yapmıştım.
bide benim sarıdan önce avrupa yakasındaki yaprak gibiydi saçlarım turuncu
off amma çok yazışmışsınız
okuyamadım üşendim gözlerim döndüüüüüüüü:89:
ehehehe bana rus karılarına benziosun diyordunataşa gibisin diyordu söylemsi ayıpp
ohoho o da çok iddialı bir renk :82:
benim zaten turuncudan sonra yandı saçlarım.. düşün kalçalarımdaydı gittim kısacık kestirdim.
direk siyaha boyadım ve ilk işimde çıtçıt almak oldu
şimdi yine uzadı kullanmıyorum artık çıtçıtlarımıbide son kez düğünde kullanıcam :76:
bak canım sitede bi kullanıcı sunları yazmıs ama limonu bende cok iyi geldiğini duydum
Canım;
Uzun yıllar tırnaklarını yemiş biri olarak, uzun tırnaklara ve bakımlı ellere hastayım.fakat son 1 aydır artık herkes benim ellerime hasta...!
Nedenmi?
Ellerim son derece bakımlı ve tırnaklarım uzun.
Kendine iyi bakan bir hanım olarak yıllarca ellerimden utandım bana hiç yakışmıyorlardı. Tırnaklarım uzamıyor kırılıyor, tırnak etlerim kalkıyordu.Ama çok şükür üstesinden geldim.
Bunun formülünüde, benim gibi el ve tırnak sorunu olan hanımlarla senin vasıtanla paylaşmak istedim:lepi:.
1- Şeffaf bir tırnak cilasını alıyoruz ve yarısına kadar boşaltıyoruz.
2-Boşalan bu tırnak cilasının üzerine taze bir limon sıkıyoruz. Çalkalıyoruz.( Bu bizim tırnak güçlendiricimiz olacak, bununla tırnaklarımız sertleşcek ve kırılmayacak.)
3-Tırnaklarımıza bir kere iyi bir yerde manikür yaptırıp daha manikür yaptırmıcaz çünkü tırnak etleri maniküre alışıyor ve sürekli hızlı birşekilde çıkıyor.
4-Bunun yerine, Flormar'ın tırnak etleri için sıvı yağ kıvamında koruyucusu var onu alıp 2 günde bir tırnak etlerimizin etrafına sürüp tırnaklarımızı gerite itekliyoruz ve tırnakları ovalayarak yağı tırnak etlerine yediriyoruz.Göreceksiniz ne tırnak etiniz uzayacak nede küçük küçük kalkmalar olacak, tırnak etleriniz manikürlü gibi olacak .
5- Daha sonra parfümericilerde satılan ve inanın şahsım tarafından kullanılarak %100 kanıtlanmış (Kalyon) isimli tırnak güçlendiricisi var fiyatı 3 TL civarında onuda alıyoruz.
6-Ve Vazelin ellerin ve tırnakların olmazsa olmazı.
Şimdi Bakım Zamanı....!
-İlk önce Ellerimize güzel bir manikür yaptırıp bakıma hazırlayalım.
-Ellerimizi hergün akşam sıcak su ile güzelce yıkayıp, gliserinli bir el kremi ile kremleyelim.Bunu alışkanlık haline getirelim
-2 günde bir 4 nolu şıkta saydığım flormar'ın Tırnak etleri için olan yağı ile ovalayalım ve tırnak etlerini geri geri itelim.
-1 nolu şıkta bahsettiğim karışımı tırnaklarımız üzerine sürelim. Kuruduktan sonra üzerine arzu edilen kaliteli bir ojeyi mutlaka sürelim. İki karışım birden tırnakları daha sert ve güçlü yapıyor.
İki veya üç günde bir ellerimizden ojelerimizi temizleyip, bu işlemleri tekrarlayalım. Arada bir de tırnaklarımızı ve ellerimizi vazelinleyelim.Vazelinde tırnakları güçlendirir.
-Tırnaklarınız uzamaya ve elleriniz yumuşacık olmaya başlayınca 1 nolu şıkta bahsettiğim karışım ile 5 nolu şıkta bahsettiğim Kalyon isimli koruyucuyu dönüşümlü kullanalım.
Sonucunda bana teşekkür değil dua edeceksiniz...kaydirigubbakcemile5
bu arada benimde cokk yakın arkadasım kardeşim dediğm insanda plantin yıllardır
bende ona nataşa işte moldovya kşrrı gibi seyler söyleirimutandım şimdi :)
turuncu ve kızıl olan saçın harika gitmiş sanaaaa
sipidi platini cok beğendim bu resimlerde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?