- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.821
Cubuklu kokular oluyar yaa sivi sekilde o lcd tv nin uzerindeydi elim takildi demin $aril $aril dokuldu tv nin ustune ekrana gelmedi ama siyah kenari resmen dsmla damla mahvoldu
Cubuklu kokular oluyar yaa sivi sekilde o lcd tv nin uzerindeydi elim takildi demin $aril $aril dokuldu tv nin ustune ekrana gelmedi ama siyah kenari resmen dsmla damla mahvoldu
evet kuşum oçok güzel olmuş canım sanırım terziden aldığın mont bayıldım :87::87:
askım tarıf ıcın tesekkurler ama ben buzluga atıcam snra kızardıgımda kızartıcamBebegim birazii maydonozlu birazini sizsiz yap..
Ben firinda yaparkende 1 bardak yogurt 1 bardak sut, yarim bardak su,1 yumurta, yarim cay bardagi sivi yag koyuyorum hepsini karistirip yufkanin ustune suruyorum , her iki tarafinada , sonrada sigara gibi kivirip tepsiye diziyorum , uzerine susam ve corekotu atip firina suruyorum uzeri kzarana kadar 200 derecede pisiriyorum ...afiyet olsun
Resmen asit gibi bisey sanirsam bebegim ojelerim bile cikti silerken ...
Yakmis oralari ,,, artik cikmaz yani ... Cok uzuldum durup dururken ... Iyikide ekrana gelmedi yaaa
Aaa evet kontesim guzel fikir ama siyah yerlerde rotus olurda alt tarafta cizgi halinde mezal yeri vardi ordada su lekesi gibi ona rotus da belli olur ..
Ama simdi evin icinde fazla gunes yok belli olmuyor .. Gunesli bir havada bakacagim ...
evet kuşum o
tam nostalji oldu, ben de bayıldım
200 den aşağı değil kaşeler kaldı ki böyle kaşe yokmuş artık
terzi bile şaşırdı kumaşına
sıcacık oh mis
çok iyi olmuş ama bide hiç eski model gibi değl ya :89:
çok hoşuma gitti güle güle giy sıcacık sıcacık :82:
gule gule gıy kontesımm
bende nescafemı yaptım boreklerı kestım sarmaya baslıcam bırazdan
dun yaptıgım hındıstancevız vardı ya bıttı cok uzulmustu bıttı dıye bay s acaba yapsam mı
geldıgınde suprız olur yoksa yapmasam mı cok sımartmasam mı
slm kısçeler geldimm
toplantı çok keyifliydipasta yedik
bazı hedefler belirledim , çok çok yakın bir dostumla birlikte yürütücez bu işi
Ve Allah nasip ederde o seviyeye gelirsek
seneye FAS a 1 haftalık tatile gönderilicez , eşlerle birlikte
aybur takımını çok beğendim ferah ve temiz durmuş , koltukalrınla da iyi uyum sağlamış
kontesim çok tatlı kabanın
çok teşekkür ederimm
70lerin modası olunca şimdi vitrinlerde, gözler aşina haklısın:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?