Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Cubuklu kokular oluyar yaa sivi sekilde o lcd tv nin uzerindeydi elim takildi demin $aril $aril dokuldu tv nin ustune ekrana gelmedi ama siyah kenari resmen dsmla damla mahvoldu

ayburum burdan da soyleyeyım ıyı gunlerde kullan bebegım cok guzeller
yemek yapmama gerek kalmadı bay s aksam gec gelıcek gumrukden mallar cıktı onları yerlestırıcekler
ayburumm gelmek cok ısterım yolu dusunuyorum dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum metrobus son durakta ındıkden sonra tekrar bı vasıtaya bınıcekmıyız
bı kendıme gelsem boreklerı sarmaya baslıcam hazır bulunsun hemde canım ıstedıgınde cıkartır kızartırım maydanoz sevmedıgım ıcın koymıcam zavallı s benım sevmedıgım seylerın cogunu yıyemıyor

Cubuklu kokular oluyar yaa sivi sekilde o lcd tv nin uzerindeydi elim takildi demin $aril $aril dokuldu tv nin ustune ekrana gelmedi ama siyah kenari resmen dsmla damla mahvoldu

ahhhhhh sıcak bezle sılsen tırnagınla yavas yavas kazısan cıkmazmı ozel tv bezlerı ve spreyı var ya onlarla sıl bıde koku ıcın ne al bılıomusun bebegım aır wıck fısfısından aldım ben elma tarcın kokusu bıde aynı kokunun mumları satılıo ama cam kavanozda ıkısınıde kullanıyorum mıs gıbı kokuyor hemde zararsız

Bebegim birazii maydonozlu birazini sizsiz yap..

Ben firinda yaparkende 1 bardak yogurt 1 bardak sut, yarim bardak su,1 yumurta, yarim cay bardagi sivi yag koyuyorum hepsini karistirip yufkanin ustune suruyorum , her iki tarafinada , sonrada sigara gibi kivirip tepsiye diziyorum , uzerine susam ve corekotu atip firina suruyorum uzeri kzarana kadar 200 derecede pisiriyorum ...afiyet olsun

Resmen asit gibi bisey sanirsam bebegim ojelerim bile cikti silerken ...
Yakmis oralari ,,, artik cikmaz yani ... Cok uzuldum durup dururken ... Iyikide ekrana gelmedi yaaa

Aaa evet kontesim guzel fikir ama siyah yerlerde rotus olurda alt tarafta cizgi halinde mezal yeri vardi ordada su lekesi gibi ona rotus da belli olur ..
Ama simdi evin icinde fazla gunes yok belli olmuyor .. Gunesli bir havada bakacagim ...

askım tarıf ıcın tesekkurler ama ben buzluga atıcam snra kızardıgımda kızartıcam
Resmen asit gibi bisey sanirsam bebegim ojelerim bile cikti silerken ...
Yakmis oralari ,,, artik cikmaz yani ... Cok uzuldum durup dururken ... Iyikide ekrana gelmedi yaaa

ya markasını arasan sorsan bısıler derler belkı bebegım ama bence oje surme dahada zarar verebılırsın

Aaa evet kontesim guzel fikir ama siyah yerlerde rotus olurda alt tarafta cizgi halinde mezal yeri vardi ordada su lekesi gibi ona rotus da belli olur ..
Ama simdi evin icinde fazla gunes yok belli olmuyor .. Gunesli bir havada bakacagim ...

olduğu kadar kuşum
su lekesi gibi olan yerler de desenmiş meğersem :76:

evet kuşum o
tam nostalji oldu, ben de bayıldım
200 den aşağı değil kaşeler kaldı ki böyle kaşe yokmuş artık
terzi bile şaşırdı kumaşına
sıcacık oh mis

çok iyi olmuş ama bide hiç eski model gibi değl ya :89:
çok hoşuma gitti güle güle giy sıcacık sıcacık :82:

gule gule gıy kontesımm
bende nescafemı yaptım boreklerı kestım sarmaya baslıcam bırazdan
dun yaptıgım hındıstancevız vardı ya bıttı cok uzulmustu bıttı dıye bay s acaba yapsam mı
geldıgınde suprız olur yoksa yapmasam mı cok sımartmasam mı

slm kısçeler geldimm
toplantı çok keyifliydi pasta yedik
bazı hedefler belirledim , çok çok yakın bir dostumla birlikte yürütücez bu işi
Ve Allah nasip ederde o seviyeye gelirsek
seneye FAS a 1 haftalık tatile gönderilicez , eşlerle birlikte

aybur takımını çok beğendim ferah ve temiz durmuş , koltukalrınla da iyi uyum sağlamış

kontesim çok tatlı kabanın

merciii
o deil de klasik göbekli türk erkei yapacaksın sen adamı bu yaşında heee:90:

saol biemcim
ay annem gibisin yaa tatlı pasta börek
sayıklayıp duruyorsunuz ikiniz dee
inş olur fas gezisi

Hic degerlendirme huyum yoktur gule gule giyin canim
Bende zarada gordum 200 tlye dusmus bej rengi cok hosdu
Bershka dada gormustum ezgim senin karpuz kolun bej rengiydi ama bedenim kalmamis malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…